Aynen tatlım. Senin luteal faz 14 gün 15 i gördüm 13 olmadı. Ateş erkenden düştü. Değişik bir durum. İnşallah bir mucize olur.bir kere bu kadar erken oldu oda gene aşılamaydı. onda da yumurtam erken geliştiği için adetin 9.günü mü ne aşılama olmuştu.aşılamadan 14 gün sonra adet olmuştum.en azından aşılama gününe göre adetimin gelme zamanı normaldi.bunda eğer bugün olursam erken olacak
diğer aşılamalarımda gene 27. yada 28.gün adetim geldi.birimde sadece 23.gün geldi ondada yumurtam erken çatlatlmıştı.aşılama zamanına göre adetin gelme süresi normaldi.bide o aşılamalarda progesteron kullandım hep.bunda vermedilerİnşallah canım ama bu kdar erken gelmesi garip görünüyor. Daha önceki aşılamalarda nasıl olmuştu?
aynen ilk defa ateşim böyle birden çakılıyor.hep yavaş yavaş düşerdi.bende anlam veremedimAynen tatlım. Senin luteal faz 14 gün 15 i gördüm 13 olmadı. Ateş erkenden düştü. Değişik bir durum. İnşallah bir mucize olur.
Tatlım hamilelik beklerken arveles kullanmak yasak değil mi? Olabilir ateşi düşürebilir ama emin depilim.Varsa testin gebelik testi yapsan?Cordelia bide şimdi aklıma geldi.ben sabaha karşı 4ü 35 geçe falan baş ağrısıyla uyandım.kalktım arveles içtim geri yattım.arvelesin ateş düşürücü özelliğide varmış ve etkisi 6-7 saat sürüyormuş.ateşimide 6.40 da ölçtüm.acaba oda etki etmiş midir.gerçi etki etsede lekelenmem var.
Gerçekten ateşin düşmesi için çok erken bu sefer ama bir umut mucize gerçekleşebilir mi?diğer aşılamalarımda gene 27. yada 28.gün adetim geldi.birimde sadece 23.gün geldi ondada yumurtam erken çatlatlmıştı.aşılama zamanına göre adetin gelme süresi normaldi.bide o aşılamalarda progesteron kullandım hep.bunda vermediler
akşam lekelenmem başlayınca umudu kestiğim için içtim hiç düşünmeden.yanımda testim yok evde var canım.zaten bugün adet gelir belki.Tatlım hamilelik beklerken arveles kullanmak yasak değil mi? Olabilir ateşi düşürebilir ama emin depilim.Varsa testin gebelik testi yapsan?
sanmıyorum canım.benim artık hamile kalacağıma dair bir umudumda yok.2.5 yıl oldu.bişey yok bişey yok diyorlar ama olmuyor işte.zaten belki önümüzde ki ay deneme şansım bile olmaz.eşimin 1 aylığına iş için şehir dışına gitme ihtimali var.Gerçekten ateşin düşmesi için çok erken bu sefer ama bir umut mucize gerçekleşebilir mi?
Deme öyle canım ya Allahın işi belli mi olur. Evet ilk günler modumuz düşüyor umudumuzu yitiriyoruz ama tüp bebek imkanımız var biliyorsun. İşte en kötüsü de bir sorun yokken olmaması. En azından problem olsa üstüne gidersin çözmeye çalışırsı. Kendini yıpratma lütfen bak hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Rabbim yüzümüzü birgün güldürecek bundan emin olalım yetersanmıyorum canım.benim artık hamile kalacağıma dair bir umudumda yok.2.5 yıl oldu.bişey yok bişey yok diyorlar ama olmuyor işte.zaten belki önümüzde ki ay deneme şansım bile olmaz.eşimin 1 aylığına iş için şehir dışına gitme ihtimali var.
isyan etmek sorgulamak hiç istemiyorum ama elimde değil.zaten kırmızılar gelmiş.önceden bir kaç gün lekelenme olurdu oda olmadı.dün gece sildikçe çok çok açık kahve leke gelmişti bugün direk kırmızıya döndüDeme öyle canım ya Allahın işi belli mi olur. Evet ilk günler modumuz düşüyor umudumuzu yitiriyoruz ama tüp bebek imkanımız var biliyorsun. İşte en kötüsü de bir sorun yokken olmaması. En azından problem olsa üstüne gidersin çözmeye çalışırsı. Kendini yıpratma lütfen bak hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Rabbim yüzümüzü birgün güldürecek bundan emin olalım yeter
canım ilk düşük öncesi hep leke olarak başlardı 2 gün sonra adet olurdum ama düşükten sonra leke arkasından adet oluyorumNormalde leke olarak mı başlardı her zamanki gibi bir durum mu yaşıyorsun hiç kesiliyor mu
Demek ki hayırlısı buymuş. Evet o adetin başladığı ilk gün gerçekten dünya duruyor bunu çok iyi biliyorum ama neticede hayat devam ediyor dimdik durup yolumuza bakmamız lazım. Benim ateş ilk defa 36.6 gördü ama içimde bu işte bi yanlışlık var hissi oluyor. Çok çok zor beklemek sabretmek elim teste gitmiyor bile.isyan etmek sorgulamak hiç istemiyorum ama elimde değil.zaten kırmızılar gelmiş.önceden bir kaç gün lekelenme olurdu oda olmadı.dün gece sildikçe çok çok açık kahve leke gelmişti bugün direk kırmızıya döndü
daha önce hiç hamile tablon olmadı kuzum.hamileysen eğer inşallah öyledirDemek ki hayırlısı buymuş. Evet o adetin başladığı ilk gün gerçekten dünya duruyor bunu çok iyi biliyorum ama neticede hayat devam ediyor dimdik durup yolumuza bakmamız lazım. Benim ateş ilk defa 36.6 gördü ama içimde bu işte bi yanlışlık var hissi oluyor. Çok çok zor beklemek sabretmek elim teste gitmiyor bile.
Evet olmadı o yüzden tam net bişey diyemiyorum. Sanki hasta olcakmışım da ateş ondan yükselmiş gibi hissediyorum bakalım yarını da atlatsam daha rahat olucam. Evet bu ay ilişki sıklığın tablodaki gibiyse gerçekten çok az olmuş. Aşılamanın verdiği rahatlıkla mı bu kadar az oldudaha önce hiç hamile tablon olmadı kuzum.hamileysen eğer inşallah öyledirateşinde bu yüzden ilk kez bu kadar yükselmiştir.güzel haberini alacağız inşallah kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap.
evet ilk gün karamsarlığı oluyor ama benim artık genel durumum bu.eskisi kadar eşiminde üstüne düşmüyorum olsun diye. o da zaten bi değişik.bak 1 hafta oldu ılişki olalı.hala hiç istemedi.bende bilerek yaklaşmıyorum.bakalım ne zaman gelecek.bendemi sorun var onun isteğimi yok anlamıyorum
hasta olacak olsan sende kendini bilirsin kuzum.bence tablon yumurtlamadan itibaren iyi gidiyordu.çalışmalarda iyi.şu an herşey yolundaEvet olmadı o yüzden tam net bişey diyemiyorum. Sanki hasta olcakmışım da ateş ondan yükselmiş gibi hissediyorum bakalım yarını da atlatsam daha rahat olucam. Evet bu ay ilişki sıklığın tablodaki gibiyse gerçekten çok az olmuş. Aşılamanın verdiği rahatlıkla mı bu kadar az oldu
Evet akşam sakince bi sor bakalım. Belki gerçekten zarar vereceğinden çekindi. Biz bu ay ilişkiyi çok sağlam tuttuk tek güvendiğim şey soğan kürü belki gerçekten de bana fayda sağladı. Şimdi bugün de geçmek bilmezhasta olacak olsan sende kendini bilirsin kuzum.bence tablon yumurtlamadan itibaren iyi gidiyordu.çalışmalarda iyi.şu an herşey yolunda
evet ilişkiler,tablodaki gibi canım.yani sadece bebek odaklı ılişki olarak değilde normal bir şekilde de isteği hiç mi olmuyor acaba.bunu ben bugün sorcam kendisine.yada,kendince aşılama oldu bi zararı olmasın diye uzak duruyor
Selam benim de bi sorum olacak yarın adet günüm bu sabah ateş ölçtüm 36.7 normal de hiç bu kadar yüksek olmamıştı yumurtlama günüm de bile progestereon da 15.48 di acaba hamilemiyim mAy evet ikinci olsun istiyoruz ama hayırlısı bakalımYarınki ateş sapıtmasa bari
Yumurtlama gününden eminsen ve yarın adet gününde testte çıkar varsa hamilelik. Hayırlısı olsunSelam benim de bi sorum olacak yarın adet günüm bu sabah ateş ölçtüm 36.7 normal de hiç bu kadar yüksek olmamıştı yumurtlama günüm de bile progestereon da 15.48 di acaba hamilemiyim m
gözünüz aydın canım.Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlar çok şükür bebeği gördük üstelik kalp atışlarını da gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?