- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
ayyy Allah razı olsun çok çok sağol valla gözlerim doldu ❤ölçer ölçmez gireceğim.şu günü bi atlatsaydım adet olmadan.
16.8 mmKese kaç mm bu arada canım?
İlk hafta 2 katı arttı hep 23 temmuz 698, 25 temmuz 1735 ,27 temmuz 3576...Sonra yavaş artmaya başlamıştı.5gün sonra 5000,3 gün sonra 8000 falan olmuştu..Şimdi kalp atışını geçtim daha bebek yok ortadaBir öncekinde kanında artışların nasıldı?
Artışların gayet iyiydi.. karından hemen gözükmeyebilir. Benim doktorum 8. haftadan önce gelme demişti.. çok yorum okudum bu konuyla alakalı bir çok kişinin 8-9 haftalıkken duyulmuş. Sıkma canını bence duyacaksın kalp atışını kan verdin mi?
İlk hafta 2 katı arttı hep 23 temmuz 698, 25 temmuz 1735 ,27 temmuz 3576...Sonra yavaş artmaya başlamıştı.5gün sonra 5000,3 gün sonra 8000 falan olmuştu..Şimdi kalp atışını geçtim daha bebek yok ortadaKan vermedim tekrar.Sonuçtan korkuyorum galiba
çok atlattık gibi değil ya.hafif sildikçe lekelenmem başladı.sabaha hayırlısı artık.ama umudum yok artıkAminnn hepimizden inşallahh bence bugunu atlattik cok sukur
çok atlattık gibi değil ya.hafif sildikçe lekelenmem başladı.sabaha hayırlısı artık.ama umudum yok artık
Canim benim bugunde iyi cikti ates. 28 gunde bir oluyorum diye yapmadim. Bu gece gelmezse yarin yaparim. Hadi senden sonra sira devam etsin dua et
Insallah canin benim. Normalde leke baslardi bende bisey yok bakalim
Takip ettim senin ateşi de gayet iyi bende peşinden geliyorum. Ateş ölçmeye başladığımdan beri ilk defa 36.6 yı gördüm ama tabiki de konduramıyorum vardır bir hata diyorum. Fakat bu sabah mide bulantısıyla uyandım ama daha erken diye düşünüyorum. Yarın da ateş düşmezse o zaman belki test yaparıCanim benim bugunde iyi cikti ates. 28 gunde bir oluyorum diye yapmadim. Bu gece gelmezse yarin yaparim. Hadi senden sonra sira devam etsin dua et
Masallah senin ateste guzel gidiyor. Kendini kaptirma aman bende asilamada pozitif gebelik testini gordum ve adet gelince yikildim. Bekle 2 gun daha. Yada kan verTakip ettim senin ateşi de gayet iyi bende peşinden geliyorum. Ateş ölçmeye başladığımdan beri ilk defa 36.6 yı gördüm ama tabiki de konduramıyorum vardır bir hata diyorum. Fakat bu sabah mide bulantısıyla uyandım ama daha erken diye düşünüyorum. Yarın da ateş düşmezse o zaman belki test yaparı
Yok canım ya kaptırmıyorum o yüzden de test yapmıyorum. Yarın sabah ki ateşe bağlı durumum. Çünkü kendim için bu ateşi çok normal görmüyorum acaba vücudumda enfeksiyon mu var diye de düşünüyorumMasallah senin ateste guzel gidiyor. Kendini kaptirma aman bende asilamada pozitif gebelik testini gordum ve adet gelince yikildim. Bekle 2 gun daha. Yada kan ver
benimki zaten gerçek olamayacak kadar güzel bir hayaldi benim için.aslında normalde de bu günlerde lekelenmem başlıyordu ama ateşim düşmüyordu bu kadar.hadi diyecem yerleşme kanaması ama o zamanda ateşin bu kadar düşmemesi lazım.adet erken gelirse de aşılamadan dolayı olur.En son pazartesi gü
Niye bu kadar erken oldu ya
benim saha sökülmedi adetim ama eli kulağındadır gelir... senden veValla brnde sasirdim hilallll bugunde iyi ama bakalim atesim ölum iyiligimi sunuyosenin geldimi adet.
Yok canım griplik bi durum değil. Ama yine de hamileliğe yormuyorum grip olsa güniçinde de yüksek çıkar dimi ateş? Yarını da görmek istiyorum ama şuan regl olcakmışım gibi hissetmiyorum.
İnşallah canım ama bu kdar erken gelmesi garip görünüyor. Daha önceki aşılamalarda nasıl olmuştu?benim saha sökülmedi adetim ama eli kulağındadır gelir... senden veuniq12 den güzel haberler bekliyoruz
bir kere bu kadar erken oldu oda gene aşılamaydı. onda da yumurtam erken geliştiği için adetin 9.günü mü ne aşılama olmuştu.aşılamadan 14 gün sonra adet olmuştum.en azından aşılama gününe göre adetimin gelme zamanı normaldi.bunda eğer bugün olursam erken olacakÇok şaşkınım. Bu kadar erken hiç olmazdı. Ben hiç hatırlamıyorum. Herşeyin hayırlısı. Ateş yükselir mi yarın acabaVeson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?