- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Evet canum dün gülen yüz vardı. bugün silikti gülen yüz çıkmadı.Bence gerek yok canim dün gece olmus sabahta olmus. Zaten ovulasyon testide bugün silik cikmistir
kizlar ne der bilmiyorum
inşallah hiç bişey olmayacak bebişine kuzum..evet kanamanı belki ilaçlar kesti ama zaten bu ilaçlarda bu yüzden yokmu.olumsuz düşünmeyin.benim arkadaşım son ana kadar hep düşük tehlikesiyle geçirdi günlerini.o günler çok zordu sanki hiç geçmeyecek gibiydi diyor.şimdi bebeği 6 aylık oldu.sanki hiç yaşamadım o günleri rüya gibi geliyor diyor..o yüzden kendine çok dikkat et.annen kardeşinde yanındaymış.yat güzel güzel.sende yavrunu kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah.gene doktorunda git tabi her ihtimale karşı
soğan suyunu içiyorum kuzum.sıkıntı yok.bugün 4.günüm.inşallah bende senin gibi faydasını görürüm.Allaha emanet olun canım❤
Canım benim kalbini bozma yat dinlen bol bol su iç ilaçlarını da devam et inşallah sağlıkla devam edin bebişinle.
Sonrasında nasıl devam etmeliyim.??Sabah çalışma olmuş gerek yok. Tabi keyfiniz bilir
Yarın olsun. Çarşamba akşamı olsunSonrasında nasıl devam etmeliyim.??
Teşekkürler. ..iyi geceler canımYarın olsun. Çarşamba akşamı olsun
Sonra ateşe göre bakarız.
inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım benim.sende sağlıkla yavrunu kucağına alacaksın inşallahBildirimleri kaciriyorum yazdigini goremedim... insallah bende arkadasin gibi guzel sona ulasir bir daha bugunleri hatirlamam o kadar zor ki düsecek korkusuyla yasamak
Bugün yine kanamam oldu yarin doktora gidecegim insallah hersey yolundadir
Bu arada tablona baktim kür zig zag çizdirmis resmen kasık bel agrin oluyor mu?
Insallah bu ay guzel haberi alacaksin tum kalbimle dua ediyorum
Çoook amin inşallah canımİnşallah bu bayram hepimiz çifte bayram yaşayalım.
aminnn inşallahİnşallah bu bayram hepimiz çifte bayram yaşayalım.
Canım, eşin zorlanıyor bunun üstüne görev gibi olunca daha da zorlanıyor. Biz de bir dönem çok sorun yaşadık. İstekli olan adam bugün yumurtlama günü deyince hevesi kaçıyordu. Ben de istemiyordum o günlerde. Sadece bebeğe odaklanıyordum. Sonra değiştirdim düşüncemi normale dönmeye çalıştım. Tam bu durumu yoluna koyduk ayrılık konusu oldu. Neyse inan olacağına varıyor. Esinle de bu güzel günlerinizi zehir etmeyin. Esinle güzel güzel konuş. Bebek için düşünmesin. Birbirinizi üzmeyin. Herşey yoluna girecek. Bak hala şansın var. Tüp bebek imkânın var. Umarım mutlu olursunuz.günaydınlar kızlar..gene bir yumurtlama dönemi ve gene kavga...gece tam ılişki olacak benimki söylenmeye başladı.normalde çalışmaların sonunda söylenirdi onu alışığımda bu ay daha en başta başladı.yok bıktımda bu işin zevki kalmadıda şu çocuk bi olmadıda,bi olsaydı arkamı dönüp yatacam dainsan karısına her defasında bu sözleri dermi ya.genede sustum ılişki olsun diye.çünkü dün şimdiye kadar hiç yaşamadığım kadar kasık ağrısı yaşadım.ağrıdan yerimde duramadım,kendiside gördü.akıntım çoktu ve gene hafif kanlıydı.o yüzden sustum bari bugün de olsunda bi şansım olur diye. çok çok afedersiniz ilişkiyi sonlandıramadık ereksiyon halinden çıktı ilişkinin ortasında.valla aşkım kusura bakma olmuyor dedi bıraktık.gerçekten bıktım artık.her seferinde sözleriyle kalbimi kırıyor.soğan suyu iç bide böyle deneyelim bu ay söz iyi çalışıcaz falan.bide,her ay bana bu sözleri veriyor.soğan suyuna devam etcem,bugün yarın ılişki için yanaşırsa gene yok demiycem ama ben artık pes ediyorum.Allahımın gücüne gidecek belki o kadar sene uğraşıp olmayan varken benim bunu demem ama yok yani bu adamla ben kendimide yırtsam olmuyor.kendi bilir artık.zaten dün çatladıysa yumurtam geçmiş olsun.ateşimide bugün düzgün ölçemedim.6 da kalktım 36.3 çıktı onu girdim.normalde 7 ye çeyrek kala 10 kala ölçüyorum..sabah sabah çok yazdım kusura bakmayın
Canım acaba eşine bir süre uğraşmayacağınızı, oluruna bırakacağını falan mı söylesen en azından senin yaptıklarından, ateş ölçmenden ya da yumurtlama gününden haberi olmasa.. ayrıca sadece yumurtlama zamanı ilişki olmasa, genele yaysan, ve sedefe onunla birlikte olmak istediğini hissettirsen far eder belki.. görev bilinci zor oluyordur ikiniz için de ama eşin daha hassas galibagünaydınlar kızlar..gene bir yumurtlama dönemi ve gene kavga...gece tam ılişki olacak benimki söylenmeye başladı.normalde çalışmaların sonunda söylenirdi onu alışığımda bu ay daha en başta başladı.yok bıktımda bu işin zevki kalmadıda şu çocuk bi olmadıda,bi olsaydı arkamı dönüp yatacam dainsan karısına her defasında bu sözleri dermi ya.genede sustum ılişki olsun diye.çünkü dün şimdiye kadar hiç yaşamadığım kadar kasık ağrısı yaşadım.ağrıdan yerimde duramadım,kendiside gördü.akıntım çoktu ve gene hafif kanlıydı.o yüzden sustum bari bugün de olsunda bi şansım olur diye. çok çok afedersiniz ilişkiyi sonlandıramadık ereksiyon halinden çıktı ilişkinin ortasında.valla aşkım kusura bakma olmuyor dedi bıraktık.gerçekten bıktım artık.her seferinde sözleriyle kalbimi kırıyor.soğan suyu iç bide böyle deneyelim bu ay söz iyi çalışıcaz falan.bide,her ay bana bu sözleri veriyor.soğan suyuna devam etcem,bugün yarın ılişki için yanaşırsa gene yok demiycem ama ben artık pes ediyorum.Allahımın gücüne gidecek belki o kadar sene uğraşıp olmayan varken benim bunu demem ama yok yani bu adamla ben kendimide yırtsam olmuyor.kendi bilir artık.zaten dün çatladıysa yumurtam geçmiş olsun.ateşimide bugün düzgün ölçemedim.6 da kalktım 36.3 çıktı onu girdim.normalde 7 ye çeyrek kala 10 kala ölçüyorum..sabah sabah çok yazdım kusura bakmayın
çok konuştum canım.güzelliklede konuştum olmadı kavgada ettik olmadı.bu ay daha çalışmalara başlamadık bile.ve bu kaçıncı oldu bana bıktım zevk almıyorum istemiyorum demesi.çok kalbim kırılıyor.ilişki bir kere olunca 4-5 gün istemiyor.mecbur söylüyorum yumurtlama zamanlarımda.zaten topu topu 4-5 günümüz var yumurtayı yakalamak için.bazen benim gerçekten canım istiyor ama yanaşamıyorum o istemez diye.evet zamanım var ama yaşta gidiyor.benim için herşey daha zorlaşıyor.bugün gene diyeceğim içimde birikenleri,bilsin.lafını söyleyip arkasını dönüp 5 dk içinde horlamasını biliyor.bende diyeceğim herşeyi.Canım, eşin zorlanıyor bunun üstüne görev gibi olunca daha da zorlanıyor. Biz de bir dönem çok sorun yaşadık. İstekli olan adam bugün yumurtlama günü deyince hevesi kaçıyordu. Ben de istemiyordum o günlerde. Sadece bebeğe odaklanıyordum. Sonra değiştirdim düşüncemi normale dönmeye çalıştım. Tam bu durumu yoluna koyduk ayrılık konusu oldu. Neyse inan olacağına varıyor. Esinle de bu güzel günlerinizi zehir etmeyin. Esinle güzel güzel konuş. Bebek için düşünmesin. Birbirinizi üzmeyin. Herşey yoluna girecek. Bak hala şansın var. Tüp bebek imkânın var. Umarım mutlu olursunuz.
canım daha önce bunuda denedim.o zamanda gelip bugün günümü diye soruyordu.ya gününü bırak canın istiyorsa gününü boşver diyordum.olsun hemde günü değerlendirmiş oluruz diyordu.yani bende isterdim bebek düşünmeye başladığımızda bir kaç ay deneyince olsun hemen ama olmuyor işte.bizimde sınavımız bu.ben onu kırmamaya çalıştıkça o sözleriyle beni hep kırıyor.yok zaten bugün konuşunca diyeceğim.artık uğraşmıyorum,ateşte ölçmüyorum tüp bebeğe kadar olursa olur olmazsa yapacak bişey yok diyeceğim.Canım acaba eşine bir süre uğraşmayacağınızı, oluruna bırakacağını falan mı söylesen en azından senin yaptıklarından, ateş ölçmenden ya da yumurtlama gününden haberi olmasa.. ayrıca sadece yumurtlama zamanı ilişki olmasa, genele yaysan, ve sedefe onunla birlikte olmak istediğini hissettirsen far eder belki.. görev bilinci zor oluyordur ikiniz için de ama eşin daha hassas galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?