Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hani iki yumurta var demiştin ya, ikincisi olabilir mi acaba? Yakındı boyutları birbirine zaten. Bugün değerlendiremezsen yarını değerlendir yine.
Aynı şeyi düşündük canim bende acaba ikinci yumurta mi demistim onunda 20mm falan olmasi lazim yarin degerlendireyim ben

kızlar valla bütün yazışmaları okuyorum ama cevap yazamıyorum.size bakıyorum kendime bakıyorum kafa olarak ne çok yoruluyoruz ya herşeyi düşünmekten bu nedendir bu niye olmuştur çatladımı çatlamadımı derken stresin dibine vuruyoruz valla.Inşallah Allahım hepimize tez vakitte sağlıkla nasip eder yavrularımızı

Ama geciktiriyor. Gebelik yoksa da ne gerek var icmeye bos boşuna adetimin duzenini bozuyor. Olsa cikmazmiydi?yarin benim normal sartlarda adet günüm bide erken gebelik testi yaptim.

Meyveliturta19 kuzum doktor ne dedi.herşey yolunda mı. ara ara girdim ama yazdında görmedim mı diye merak ettim seni

Ya annem kız kardeşim bende çok alamadim tele elimi kusuruma bakma ❤
Kuzum doktor dün bebek iyi durumda dedi o da kesede kanama alanı göremedi
Ama kendi doktoruna söyle alttan bakılsın neyden kaynaklandığını görmek için

Kendi doktorumda dahil 3 ayrı doktor kesede kanama alanı göremedi .. pazartesi veya salı tekrar kendi doktoruma gideceğim

Çok şükür teyzoşu bebek iyi durumda ama 10 gün yatacağım çunkü kanama tekrarlarsa düşük tehlikesi varmış.. kullandığım bu ilaç çok etkili hemen kanamayı lekeye çevirdi zamanla da lekeler azaldı ve bugün kesilmiş durumda

Ama eşimde diyorki şuan bir sorun varsa ilaç engelliyor kanamayı iyileştiğin için değil.. yani yarın bir gün ilacı kessek yine tekrarlanır mı? Sorunun üstü örtülüyormuş gibi .. eğer kendi doktorum önümüzdeki hafta içi sebebi söyleyemezse hamile kalmadan önceki enfeksiyon için gittiğim jinekologuma gözükeceğim birde

Çok ilginç bir şey yaşadım kanamanın şekli aynı adetteki gibiydi yani hamile olduğumu bilmesem adet oluyorum sanardım.. ve bugün hiç leke gelmedi adetten sonra akıntı gelir ya öyle bir akıntı geldi
Ve bugün tam 5.gün şaştım kaldım bazen diyorum acaba adet mi oldum ama doktor onu ultrasyondan görürdü herhalde dimi

Bu arada soğan suyu nasıl gidiyor içiyorsun dimi.. Rabbim insallah şifasını göstertir Şu bir haftadır çok takip edemiyorum güzel haberler var mı

inşallah hiç bişey olmayacak bebişine kuzum..evet kanamanı belki ilaçlar kesti ama zaten bu ilaçlarda bu yüzden yokmu.olumsuz düşünmeyin.benim arkadaşım son ana kadar hep düşük tehlikesiyle geçirdi günlerini.o günler çok zordu sanki hiç geçmeyecek gibiydi diyor.şimdi bebeği 6 aylık oldu.sanki hiç yaşamadım o günleri rüya gibi geliyor diyor..o yüzden kendine çok dikkat et.annen kardeşinde yanındaymış.yat güzel güzel.sende yavrunu kucağına alınca hepsini unutacaksın inşallah.gene doktorunda git tabi her ihtimale karşı

soğan suyunu içiyorum kuzum.sıkıntı yok.bugün 4.günüm.inşallah bende senin gibi faydasını görürüm.Allaha emanet olun canım

Canım benim kalbini bozma yat dinlen bol bol su iç ilaçlarını da devam et inşallah sağlıkla devam edin bebişinle.

Günaydın kızlar tekrar başınızı şişirecem
Yumurtlama gerceklesti galiba bugun ateste 36.0dan 36.2 ye cikti testlerde böyle bugünde olmali degil mi yumurta kac saat yasiyor acaba

Eklentiler

• inCollage_20190504_102028130.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlar tekrar başınızı şişirecem
Yumurtlama gerceklesti galiba bugun ateste 36.0dan 36.2 ye cikti testlerde böyle bugünde olmali degil mi yumurta kac saat yasiyor acaba
Canım daha ne olsun silikleşmiş işte çatlamış, ateş de yükselişe geçmiş. Bazen yavaş yükseliyor basen birden zıplıyor çok takılma ona dünü değerlendirmediysen bugünü değerlendir derim 24 saat ömrü var yumurta hücresinin atıldıktan sonra

Tamam canım cok sagol dün degerlendiremedik bugun insallah hayirlisi olsun ya ohhh ramazana kafa rahat girecegim cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…