Test yap canım yine, ama bana kalırsa bugün de olsun yarın daSonunda canim cok şükür yakaladım
Dün ilişki olmuştu bugünde olmalı mı
Akşama doğru bir daha test yapayım mı canım
çok geçmiş olsun canım Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah aminnnPazartesi kanamam oldu çok fena progestanın hem ignesini hem ilacini verdiler salıda devam etti kanamam bugün bitti cok sukur
Ama beni sarhos gibi yapti ilac bugün kollarımı kaldıramayacak hale geldim.. çok halsizim çok uyku yaptı.
O yüzden ilaçtan olabilir..
3 gündür moral bozukluğundan hemde ilaçtan yaşayan ölü gibiyim
Aynen canim cok şükür yakalayabildim . Öyle bir sorun yok . Bugün kandirmaya çalişayim ama yarin zor gibiBence piki yakalamışsın ve iliski olmali eşinde sikinti yoksa sperm azligi gbi. Bos geçme derim. Arkadaslarda dusuncelerini yazar canm. Cunku dr bana 3 gun ust uste diyordu sonra gun asiri
Aksam uzeri bir daha yapayim paylasirim fotoTest yap canım yine, ama bana kalırsa bugün de olsun yarın da
Eşine de gayet iyi niyetinle yaklaş bizim icin şu bi kaç gun önemli diyeAynen canim cok şükür yakalayabildim . Öyle bir sorun yok . Bugün kandirmaya çalişayim ama yarin zor gibi
Aynen canim valla hangisiyle ugrasacagi şastim. Ben bu piki gormek icin 2 aydir ugrasiyorum. Gecen ay goremedim zaten bu ay gördüm sonunda. Bide kocanin nazini cekecemEşine de gayet iyi niyetinle yaklaş bizim icin şu bi kaç gun önemli diyevalla biz piki yakalamakla mi uğraşacaz tuttu tutmadi mi diye ugrasacaz yoksa bu adamlarla mi ugrasacaz bilemedim. Ne zor ya işimiz.
Aynen canim valla hangisiyle ugrasacagi şastim. Ben bu piki gormek icin 2 aydir ugrasiyorum. Gecen ay goremedim zaten bu ay gördüm sonunda. Bide kocanin nazini cekecemneyse köprüyü gecene kadar
Ovulasyon olmuş sanırım canım. Pikten sonra 12 saat içinde oluyor yumurtlama. Bu akşamı kaçırma hatta mümkünse üç saatte iki kereKiizlar biraz önce yumurta akı gibi akinti geldi
Bugun yarın olsun canim. Iliski, Catlama oncesi sonrasi olmasi lazim sanirim. Bence mümkünse bu akşam yarin sabah olsun. Hadi hayırlısı insallahKiizlar biraz önce yumurta akı gibi akinti geldi
Ovulasyon olmuş sanırım canım. Pikten sonra 12 saat içinde oluyor yumurtlama. Bu akşamı kaçırma hatta mümkünse üç saatte iki kere
İnşallah canım hayırlısı olsunBugun yarın olsun canim. Iliski, Catlama oncesi sonrasi olmasi lazim sanirim. Bence mümkünse bu akşam yarin sabah olsun. Hadi hayırlısı insallah
çok geçmiş olsun canım Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah aminnn
Yine yine yenidenateşi etkiliyor demek ki progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?