Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun canım Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah aminnn

Bence piki yakalamışsın ve iliski olmali eşinde sikinti yoksa sperm azligi gbi. Bos geçme derim. Arkadaslarda dusuncelerini yazar canm. Cunku dr bana 3 gun ust uste diyordu sonra gun asiri
Aynen canim cok şükür yakalayabildim . Öyle bir sorun yok . Bugün kandirmaya çalişayim ama yarin zor gibi

Aynen canim cok şükür yakalayabildim . Öyle bir sorun yok . Bugün kandirmaya çalişayim ama yarin zor gibi
Eşine de gayet iyi niyetinle yaklaş bizim icin şu bi kaç gun önemli diye valla biz piki yakalamakla mi uğraşacaz tuttu tutmadi mi diye ugrasacaz yoksa bu adamlarla mi ugrasacaz bilemedim. Ne zor ya işimiz.

Eşine de gayet iyi niyetinle yaklaş bizim icin şu bi kaç gun önemli diye valla biz piki yakalamakla mi uğraşacaz tuttu tutmadi mi diye ugrasacaz yoksa bu adamlarla mi ugrasacaz bilemedim. Ne zor ya işimiz.
Aynen canim valla hangisiyle ugrasacagi şastim. Ben bu piki gormek icin 2 aydir ugrasiyorum. Gecen ay goremedim zaten bu ay gördüm sonunda. Bide kocanin nazini cekecem neyse köprüyü gecene kadar

Kizlar bugunku testlerim

Eklentiler

• inCollage_20190502_201036507.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar catlamamiş galiba

Eklentiler

• 20190503_095202.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…