- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Selam canım sana bakmaya girmiştim bebeğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün inşallah.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım,çok şükürbizde dün prensesimizi kucağımıza aldık sağlıkla darısı başına inşallah canım
canım benim çok teşekkür ederim çok sağol.darısı en kısa zamanda sana olsun inşallahSelam canım sana bakmaya girmiştim bebeğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün inşallah.dvtb sana da çok sevindim canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Amin inşallah..canım benim çok teşekkür ederim çok sağol.darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah
amin Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah :)Selam canım sana bakmaya girmiştim bebeğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün inşallah.dvtb sana da çok sevindim canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
canım çok teşekkür ederim
Allahım inan uzun zamandır giremiyordum sana bakmaya girdim ya hamilesin yada doğum yapmışsın kalben o kadar dua etmiştim çok şükür rabbime Allahım sağlıklı sıhhatli evlât eylesin çok çok öpüyorum siziamin Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah :)
Ne güzelmiş.Ayy çok güzel ben sulu göz oldum çıktım.rabbim hepimize nasip etsin sorunsuz sıkıntısız hamilelikler insallah
Topik çok uzun bi kısmını okuyabildim, samimi paylaşımlar olmuş ne güzel.Sabahtan cremy akıntı vardı. kahvaltıdan önce rengi sarılaştı. Az önce baktım açık kahverengi. Bekleyip göreceğim. Bu arada cutemin dediklerini yaptım, önce FF çizgi çekmedi. Birkaç dakika sonra siteye yeniden girdim ve çizgiyi gördüm eski yerinde. Senin haklı çıkmanı çok isterim :) fekat kader başka bir şey diyor...
Offf dr.u aramalıyım, ilaca başlamadan regl geldi. Kırmızıları göreyim de arayayım diyorum.
Yok canım çok nadir giriyorum etiketli mesajları da sanki görmüyorum .bu arada sen kimdin sanki isim değişikliği olmuş
Canım tebrik ederim çok.çok ama çok sevindim senin için rabbim analı babalı büyütsün inşallahcanım çok teşekkür ederimçok şükür bebeğimde bende iyiyiz,herşey yolunda seve seve koklarım ne demek
Tatlimmm nerdesin? Çok özledim topigimizi.Canım tebrik ederim çok.çok ama çok sevindim senin için rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Canım nerdesin?Selam canım sana bakmaya girmiştim bebeğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün inşallah.dvtb sana da çok sevindim canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Çok öz0r dilerim çıkaramadım yabancı değil gibi link ama hatırlıyamadım.Canım nerdesin?
Selam canim. Sen nasılsın?Yok canım çok nadir giriyorum etiketli mesajları da sanki görmüyorum .bu arada sen kimdin sanki isim değişikliği olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?