• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama adetten 3 gün önce çıkmazmıydı hamile olsam

canım belli olmuyor belkide geç döllenme oldu yinede emin olmak için kan verip ögrenmen lazım bazen böyle şeyler oluyor dr. git halen adet olmadım kan testi iste oda sana yardımcı olacaktır canım

canım belli olmuyor belkide geç döllenme oldu yinede emin olmak için kan verip ögrenmen lazım bazen böyle şeyler oluyor dr. git halen adet olmadım kan testi iste oda sana yardımcı olacaktır canım
2 gün daha beklemek zorundayım yarın dersim var malesef :(((((( off keşke bugün gitseydim

2 gün daha beklemek zorundayım yarın dersim var malesef :(((((( off keşke bugün gitseydim

olsun canım geç olsun güç olmasın bak bende kan pıhtılaşması var ve ilk bebegimi buyüzden kaybettim ve şimdi nekadar erken ögrenirsem okadar iyi benim için bu ateş ölçmede bana dogru yolu gösteriyor hiç deilse hamilemiyim deilmiyim diye azda olsa fikir sahibi oluyorum rabbim aldı yine o verecek insaallah tez vakitte vadem dolar

saol canım teşşekkürlerr benim hep özel günlerde adet olmam gibi bir durumum var :( nedense dogum günüm sevgililer günü evlilik yıl dönümü içimdeki seste yılbaşında olacan diyor hayırlısı Allatn bakalım yarın kaç çıkacak ateşim :))

benimmmmm deeee aynennnn:1:
ben bir de kocamin tek izinli oldugu gun iki haftada bir pazar gunu adet olurum
bir de yilbasini bayrami dogum gununu .... hic atlamammmmmm:1::1::1::1:

bak cizelgemde de 3 gun sonra adet olacak yaziyor da iste 28 gun bittince 31 aralik oluyor, yani yilbasi gecesi gelir benim adet:1: yeniyila da oyle girerim:27:

ayy ilahisinnyaa nedense benim dpoda öyle diyor napacagız şimdi :)))))) bütün yıl adetlimii geçirecegizzzzzzzzzzz hayyyırrrrrrrrrrrrrrrrrr olamazzz:1:

olsun canım geç olsun güç olmasın bak bende kan pıhtılaşması var ve ilk bebegimi buyüzden kaybettim ve şimdi nekadar erken ögrenirsem okadar iyi benim için bu ateş ölçmede bana dogru yolu gösteriyor hiç deilse hamilemiyim deilmiyim diye azda olsa fikir sahibi oluyorum rabbim aldı yine o verecek insaallah tez vakitte vadem dolar
Allah sabırlar versin canım rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaallah

ecntrk 24. gün de yumurtan çatlamış olabilr eğer öyleyse boşuna test yapma biraz daha bekle

bebeğim tablonu ekler misin bugün ne oldu merak ettim

ben de bugün doktora gittim. 4. günüm. bugün serefone başlıycam inşallah. 5 gün kullancakmışım. 12. gün doktora gitcem. işte böyle.. bana herşeyin çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başladım dedi. eşinin sonucunu bi göster dedi. ama tonton doktoruma göstermiştim unutmuş.. iyi demişti..
neyse bir dahaki gidişimde gösteririm. haa progestan istedim vermedi. gerek yok şimdi dedi..

slm karanfılce sekerleblebı
eskıler kalmıs bu saatte bakıyorum da
ben bugun kan verdım progesterna bakılması ıcın sanırım dger cokta ıyı degıl
bu ay kacırdım hap ıcecegım gunu bı dahakı aya hap ıcecegım gıbı
atesımde zaten hastaydım dıe dengesız oldu

sende durumlar nasıl karanfılce
regl oldunmu hangı surectesın

kızlarrr telefon geldii b hcg 167 miş sanırım kesinleştiii

hayırlı olsun masallah degerın guzel katlanarak artısın ınsallah :nazar:

ama adetten 3 gün önce çıkmazmıydı hamile olsam
bence 24. gun catlamıs gıbı ymurtan o yuzden 7 gun daha beklemen gerekıyor gıbı geldı bana canını sıkmadan stressız belkle cunku atesın guzel yukselmıs

ecntrk 24. gün de yumurtan çatlamış olabilr eğer öyleyse boşuna test yapma biraz daha bekle

ben de bugün doktora gittim. 4. günüm. bugün serefone başlıycam inşallah. 5 gün kullancakmışım. 12. gün doktora gitcem. işte böyle.. bana herşeyin çok güzel artık eşinden şüphelenmeye başladım dedi. eşinin sonucunu bi göster dedi. ama tonton doktoruma göstermiştim unutmuş.. iyi demişti..
neyse bir dahaki gidişimde gösteririm. haa progestan istedim vermedi. gerek yok şimdi dedi..

benım mesajın ustunde yazmıssın tam durumunu
hayırlısı bakalım takıp ıyı olur ınsallah
sen neden serphene kullanıyosun pekı yumruta olgunlasmıyomuydu normalde
sankı senın yumrutalam sorunun yok dıye hatırlıyorum ben tabloılarından

benımde bugun progesteronum 11.23 cıktı
daha yuksek olsa hamılelık olma ıhtımalı dıyo bazıları
atesımde 3 gundur hastaydım bugun de pat dıe dıbı gordu nerdeyse

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım banada 20. gün gibi geliyor. 24.günse zaten mümkün değil çünkü çalışma 22 sine oldu en son

Hakkında hayırlısı olsun canım benim. Allahım tüpe gerek kalmadan seni de sevindirsin de senin için de halayı çekelim inşallah. bak kime halay çekelim demişsem hamile kaldı.
şeker, çiğdem..

canım ben şu tabloyla adet oldum.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

sence ateşe bakarak benim progestan hormonumun güzel salgılaandığı söylenebilir mi?
çünkü bugün doktorumdan istedim ama onu vermedi sadece serefone verdi. bu ilk hap kullanışım olacak.

bence 24. gun catlamıs gıbı ymurtan o yuzden 7 gun daha beklemen gerekıyor gıbı geldı bana canını sıkmadan stressız belkle cunku atesın guzel yukselmıs

benım mesajın ustunde yazmıssın tam durumunu
hayırlısı bakalım takıp ıyı olur ınsallah
sen neden serphene kullanıyosun pekı yumruta olgunlasmıyomuydu normalde
sankı senın yumrutalam sorunun yok dıye hatırlıyorum ben tabloılarından

benımde bugun progesteronum 11.23 cıktı
daha yuksek olsa hamılelık olma ıhtımalı dıyo bazıları
atesımde 3 gundur hastaydım bugun de pat dıe dıbı gordu nerdeyse

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
progesterona 21. gün bakılıyor değil mi normalde kaç olması lazım?
bilmiyorum ki canım tüplerden biri tıkalıydı sonra rahim filmi ile açıldığını gördük.
eşimin problem var biraz. ileri hız yüzde 3, morfoloji yüzde 2, toplam ileri hareket yüzde 48, ml deki sperm 120 milyon toplamda 180 milyon.
sanırım benim doktorum boş boş takip yapmıyor. ama dozu da az verdi herhalde bilemiyorum. şekerin de ateşi çok güzeldi eşinin değerleri aşağı yukarı bizimkiyle aynı. ne biliyim doktorlara da denmiyor ki ateşim güzel gidiyor yumurtlama problemim yok diye. işte böyle canım.

Hakkında hayırlısı olsun canım benim. Allahım tüpe gerek kalmadan seni de sevindirsin de senin için de halayı çekelim inşallah. bak kime halay çekelim demişsem hamile kaldı.
şeker, çiğdem..

canım ben şu tabloyla adet oldum.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

sence ateşe bakarak benim progestan hormonumun güzel salgılaandığı söylenebilir mi?
çünkü bugün doktorumdan istedim ama onu vermedi sadece serefone verdi. bu ilk hap kullanışım olacak.

canım bence yumurtama sorunun yok oyuzden de serphene olsun klomen olsun ben cok tedırgın yaklasıyorum artık
benımde yokken ıkı kere kullandım duzenım bozuldu acıkcası
ama serophene daha az yan atkılıdır belkıde bılemıyorum
doktoruna guvenıyorasan takıbını ıyı yapacaksa sıkıntı olmaz ınsallah

catlayaıp catlamadıgına kıst olmasıgına emın olsun ınsallah doktrorun
nasıbte varsa olur
belkııde yumurtluyoz ama kalıtelı degıl onuda bılemıyorum tabıkı

ben ılk defa progesteron yaptırdım bılmeıyorum ggenlede bende dpo12 de regl oluyorum
senın dpo daha normal bence sıkıntı yoktur doktoru dınle sen

progesterona 21. gün bakılıyor değil mi normalde kaç olması lazım?
bilmiyorum ki canım tüplerden biri tıkalıydı sonra rahim filmi ile açıldığını gördük.
eşimin problem var biraz. ileri hız yüzde 3, morfoloji yüzde 2, toplam ileri hareket yüzde 48, ml deki sperm 120 milyon toplamda 180 milyon.
sanırım benim doktorum boş boş takip yapmıyor. ama dozu da az verdi herhalde bilemiyorum. şekerin de ateşi çok güzeldi eşinin değerleri aşağı yukarı bizimkiyle aynı. ne biliyim doktorlara da denmiyor ki ateşim güzel gidiyor yumurtlama problemim yok diye. işte böyle canım.

21.gun bakılması yumrutası 14. gun catalayan brıne gore
yanı yumrtlama sonrası 7. gun bakılıyo dıyelım
10 un uzerınde olunca yurmurtlama olmus demek oluyomus
bazı yerlerde okudum 25 falan olup hmaıle olan var ama yıne yuksek olup hamıle olmayan da var
hamılelık ıcın ayırt edıcı bı dgeer degıl sanırım dırek

21.gun bakılması yumrutası 14. gun catalayan brıne gore
yanı yumrtlama sonrası 7. gun bakılıyo dıyelım
10 un uzerınde olunca yurmurtlama olmus demek oluyomus
bazı yerlerde okudum 25 falan olup hmaıle olan var ama yıne yuksek olup hamıle olmayan da var
hamılelık ıcın ayırt edıcı bı dgeer degıl sanırım dırek

hmm anladım canım şu an senin progesteronun normal ama hamilelik için tahmin etmeye çalılıyorsun. ama canım benim bence sonra daha da yükselir mesela benim ateşim adete yaklıştıkça daha da artar hep. senin de düşük çıkması ondan olabilir. bence sen şu an sınırdasın(hatta tam ayırt edici bişey de olmayabilir) bu arada bi ay önce hiç böyle bi düşme olmamış. öncekiler nasıldı? tam yerleşme anında bi düşüş gibi görünüyor.
ayrıca senin sanırım progestan alman lazım dimi luteal fazın kısa olduğu için. İnşallah yerleşme düşüşüdür:16:
sanırım biraz karışık yorum yapmışım:44: cahilliğime ver canım:30:

hmm anladım canım şu an senin progesteronun normal ama hamilelik için tahmin etmeye çalılıyorsun. ama canım benim bence sonra daha da yükselir mesela benim ateşim adete yaklıştıkça daha da artar hep. senin de düşük çıkması ondan olabilir. bence sen şu an sınırdasın(hatta tam ayırt edici bişey de olmayabilir) bu arada bi ay önce hiç böyle bi düşme olmamış. öncekiler nasıldı? tam yerleşme anında bi düşüş gibi görünüyor.
ayrıca senin sanırım progestan alman lazım dimi luteal fazın kısa olduğu için. İnşallah yerleşme düşüşüdür:16:
sanırım biraz karışık yorum yapmışım:44: cahilliğime ver canım:30:

est canım ne demek ıstedıgını anladım
bugun dusus oldu ama hastaydım ya o yuzden o dususe cok anlam yuklemek ıstemıyoum cunku onun oncesı de bana gore cok yuksek hıc benım 36.9 cıkmaz cunku atesım
neyse yarın yukselıse gecerse belkı umutlanırım ama hastalıgımda tam gecmedı o yuzden ben kuzu kuzu gunumu beklıcem sanırım

dedıgın gıbı lutealım tam sınrıda ılac ıcsem ıyı olur belkı ama gecende bı makale oıkudum ek porgestan dusuge vs engel olmaz denıyo sanırım

kızlar yazmıs ya ozel gunlerde olurum hep regl dıye bugun

ayenn benım de ggunum 30 aralık ve dogum gunum
bana kutlamam yapmaz ınsallah kırmızılar o gun bu sefer

rusyanın gdogusunda 6.9 deprem olmus

evevrthıng rusyadaydı sanırım neresındeydı acaba
sıkıntı yoktur ınsallah :26:

Back
X