iyice meraklandirdi bu ayki durumun bizi canimkızlar benim adetim hala sökülmedi...
dün lekelenmiştim..
bugünde çok az lekelendim...
arkası yok
gelse de şu stresten kurtulsam artık...
hani ateşim yüksek olsa umutlancam da..:44:değil...
bu ayda olmazsa kızlar yumoşu değil ama keçileri kaçıracam öf öf ne zor işler bunlar ya piskopat oldum ya öylemi böylemi şunumu yapsam bunumu denesem biraz boşversem biraz biraz biraz ....................
ohhhhhh sonunda geldi kırmızılar :))) ateşim nasıl düştü kızlar çok garip sabah 36 yı görünce bugün gelecek dedim müthiş bir ağrıyla geldi
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeni döngüm hayırlı uğurlu olsun inş
degerlerin hepsi dogru hergün sabah 8de uyanıp ölçüp tekrar yatıyorumkarasal sana takip yapılmadı mı iğneden sonra
pek çatlamış gibi görünmüor ayrıca 12. günden sonra çok uzun zaman geçmiş hala çatlayacak yumurtan
ilk günler ateşin yüksekmiş o değerler doğru mu peki? yani bence biraz normal gelmedi bu tablo bana
Merhaba Arkadaşlar
Bi süredir yoktum buralarda çünkü pazartesi doktora gittiğimde yine kalbimiz durmuştu, kan sulandırıcı içtiğim içinde cumaya kadar beklettiler ve cuma günü yine kürtaj oldum :S Hayırlısı tabi ama bu sefer çok korktum ve bu düşüklerin nedeni belli olana kadar denememeye de karar verdim.
Allahım isteyen herkese hayırlısını ve sağlıklısını versin
kizlar
Hepimiz hamilelik dusunuyoruz sonucta ama aranizda hamilelik oncesi baslayip dusunmeye baslayinca da spora devam eden oldu mu? Bu aralar gobek aldi basini gidiyor spor yapmak istiyorum ama malum :44: tabi kardiyo sporlar degil ama plates strec falan olur mu acaba ?
merhaba canımselam karanfilcim,
nasılsın? tedavin nasıl gidiyor?
bende 13. gündeyim sanırım çatladım stres olmamak için sadece 2 gün öçtüm bir gün daha ölçüp bırakcam.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dr um hsg yi tekrar edebilirsin ama anestezi önermiyorum dedi. tüp için çok erken daha,
iğneli tedavi yapalım ondan sonra bakarız gerkirse tüpe gidersin dedi. kafam karıştı.
senin çok da canın yanmamıştı sanki doğru hatırlıyorsam hsg de. hem ucuza hem de çok düzgün çekilmiştin yaa. şubat tatilinde belki bende orada çekinmek istiyorum allah izin verirse.bir de dedi ki çeken kişi başında olmalı ışın verilirken dışarı çıkmamalı kontrol etmeli dedi.biraz radyasyon almayı göze almalı en sağlıklısı bu dedi.seninki ni nasıl yapmışlardı? burada bir yerle daha görüşücem ona göre karar vericem sıra yoksa en iyisi doğum hastanesinde yaptır dedi.
özel miydi ben nasıl randevu alcam anlatırsın:) öpüyorum seni...
iyi akşamlar kızlar benimde bi sorum olacak acaba ateş kaç olunca yumurtlama gerçekleşiyo bende ateş ölçmeye başladım adetin 4.günü 35.8 /5.günü 36.2/6.günü 36.2/7.günü 36.1/8.günü 35.9/9.günü 36.4/10.günü 36.1/11.günü 36.0/ yarın onikinci günüm acaba yumurtlama günleri ateş kaç oluyor bilgisi olan yardım edebilir mi
every naber kuzum :)
canım ben spora gıdıyorum suan fıtness yapıyorum ve bazı plates hareketlerını
ben sorun olacagını sanmıyorum ama spor hocasına danısmak laızm
mesela ben spora gıttgım halde ole hemen sokulmedı reglım bı sıkıntı olsaydı bence hemen sokulurdu yıne gıbı gelıyo bana
hamıle oldugumu ogrenene kadr da devam etmeyı duusnuyorum acıkcası
dedıgın gıbı bıraz hamıleleık oncesı toparlanmam lazım benımde
38edfd Ovulation charts on FertilityFriend.com KLOMEN KULLANDIM 12. GÜN ÇATLATMA İGNESİ KULLANDIM YORUMMM YARDIMMM
canım ben şimdi siparişini verdim testin özelden msj atıyorum sanabenimde sapıttı 30-31 günde olurdu bebek düşüneli inan sapıttı ateş ölçücem bende ama nekadar doğru sonuç verir bilemem ben çünkü hep aklımda diye yatıyorum uyku girmiyor gözüme çoğu kez de yatış kalkışım farklı oluyor unutup kalktığım oluyor üzerimi yanlışlıkla açıp üşüyerek kalktığım oluyor ter içinde kaltığım oluyor oluyorda oluyorovulasyon testi alsam diyorum çokmu pahalı onlar bilgisi olan varmı???:26:
teşekkür ederim canım ama şu an itibarıyla çok rahatladımiyice meraklandirdi bu ayki durumun bizi canim
devami keske gelmese
olabilir
cok dusunme ki canim yumoslari olumsuz etkilemedaha dur sen gunleri degerlendir bekleme surecine huzurla gir gonulden inan bebisin gelecek
canim sen ates olcmeye devam et istersen, ne zaman catladigini iyice gorup bati daha iyi anlarsin
bu ay snei sasirtti cunku baya stresli bekledin tarihleri
hayirli olsun yeni dongun
kan testi yapmadımıkızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evt bugün bat..vede ateşim 1 tık daha düştü..ayyyy gelmeyesice mahvetti beni bu ay
Eki Görüntüle 320722
canım gözünaydınnn bencede olmuşşş :) bol bol şansselam karanfilcim,
nasılsın? tedavin nasıl gidiyor?
bende 13. gündeyim sanırım çatladım stres olmamak için sadece 2 gün öçtüm bir gün daha ölçüp bırakcam.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dr um hsg yi tekrar edebilirsin ama anestezi önermiyorum dedi. tüp için çok erken daha,
iğneli tedavi yapalım ondan sonra bakarız gerkirse tüpe gidersin dedi. kafam karıştı.
senin çok da canın yanmamıştı sanki doğru hatırlıyorsam hsg de. hem ucuza hem de çok düzgün çekilmiştin yaa. şubat tatilinde belki bende orada çekinmek istiyorum allah izin verirse.bir de dedi ki çeken kişi başında olmalı ışın verilirken dışarı çıkmamalı kontrol etmeli dedi.biraz radyasyon almayı göze almalı en sağlıklısı bu dedi.seninki ni nasıl yapmışlardı? burada bir yerle daha görüşücem ona göre karar vericem sıra yoksa en iyisi doğum hastanesinde yaptır dedi.
özel miydi ben nasıl randevu alcam anlatırsın:) öpüyorum seni...
kan testi yapmadımı
canım gözünaydınnn bencede olmuşşş :) bol bol şans
sertap neden kan testi yaptırmadın canım o kesin çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?