Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam karanfilcim,
nasılsın? tedavin nasıl gidiyor?
bende 13. gündeyim sanırım çatladım stres olmamak için sadece 2 gün öçtüm bir gün daha ölçüp bırakcam.
http://www.fertilityfriend.com/home/372918

dr um hsg yi tekrar edebilirsin ama anestezi önermiyorum dedi. tüp için çok erken daha,
iğneli tedavi yapalım ondan sonra bakarız gerkirse tüpe gidersin dedi. kafam karıştı.
senin çok da canın yanmamıştı sanki doğru hatırlıyorsam hsg de. hem ucuza hem de çok düzgün çekilmiştin yaa. şubat tatilinde belki bende orada çekinmek istiyorum allah izin verirse.bir de dedi ki çeken kişi başında olmalı ışın verilirken dışarı çıkmamalı kontrol etmeli dedi.biraz radyasyon almayı göze almalı en sağlıklısı bu dedi.seninki ni nasıl yapmışlardı? burada bir yerle daha görüşücem ona göre karar vericem sıra yoksa en iyisi doğum hastanesinde yaptır dedi.
özel miydi ben nasıl randevu alcam anlatırsın:) öpüyorum seni...

Son düzenleme:
ahhh çiğdemimmm nasıl üzüldüm anlatamamm
canım ya Rabbim bir daha yaşatmasın çok çok üzüldüm
ama dua etmekten ve mücadele etmekten başka bir şey yok

kızlar benim adetim hala sökülmedi...

dün lekelenmiştim..

bugünde çok az lekelendim...

arkası yok

gelse de şu stresten kurtulsam artık...

hani ateşim yüksek olsa umutlancam da..:44:değil...
iyice meraklandirdi bu ayki durumun bizi canim
devami keske gelmese
olabilir

bu ayda olmazsa kızlar yumoşu değil ama keçileri kaçıracam öf öf ne zor işler bunlar ya piskopat oldum ya öylemi böylemi şunumu yapsam bunumu denesem biraz boşversem biraz biraz biraz ....................

cok dusunme ki canim yumoslari olumsuz etkileme daha dur sen gunleri degerlendir bekleme surecine huzurla gir gonulden inan bebisin gelecek

canim sen ates olcmeye devam et istersen, ne zaman catladigini iyice gorup bati daha iyi anlarsin
bu ay snei sasirtti cunku baya stresli bekledin tarihleri
hayirli olsun yeni dongun

iyi akşamlar kızlar benimde bi sorum olacak acaba ateş kaç olunca yumurtlama gerçekleşiyo bende ateş ölçmeye başladım adetin 4.günü 35.8 /5.günü 36.2/6.günü 36.2/7.günü 36.1/8.günü 35.9/9.günü 36.4/10.günü 36.1/11.günü 36.0/ yarın onikinci günüm acaba yumurtlama günleri ateş kaç oluyor bilgisi olan yardım edebilir mi

degerlerin hepsi dogru hergün sabah 8de uyanıp ölçüp tekrar yatıyorum yok igneden sonra gel bakalım falan demedi dr adet olursan gel olmazsan zaten hamilesin dedi
napıyım sizce degerlerim bu dogru yani gün atlamadan ölçüyorum...

cıgdemm gecmıs olsun ınsallah bu son olur bundan sonra sıkıca tutunur bebegın sana

canım ben spora gıdıyorum suan fıtness yapıyorum ve bazı plates hareketlerını
ben sorun olacagını sanmıyorum ama spor hocasına danısmak laızm

mesela ben spora gıttgım halde ole hemen sokulmedı reglım bı sıkıntı olsaydı bence hemen sokulurdu yıne gıbı gelıyo bana
hamıle oldugumu ogrenene kadr da devam etmeyı duusnuyorum acıkcası
dedıgın gıbı bıraz hamıleleık oncesı toparlanmam lazım benımde

merhaba canım
evet canım seninki 13. gün çatlamış. ne güzel senin hemen çatlıyor.
beni ölçmek stres yapmıyo ama üşeniyorum çatladıktan sonra salıveriyorum. saat kur kendini ona göre ayarla filan zor geliyor. sırf hamile kalırsam ekleyecek güzel bi tablom olsun diye ölçesim geliyo ama
canım ben özel başkent hastanesinde(haberalın)çektirdim. cemalettin akyürek çekti prof kendisi. muayene ücretini bilmiyorum biz vermediğimiz için ama 50 büyük ihtimal. 3 ay kadar önce ben sekretere sormuştum hsg yi 10 tl demişti. ama onu da vermediğimiz için değiştiyse bilemiycem. değişse de ne kadar değişcek. ha 20 olsun. yani toplamda 60 tl filan. doktor yanıma geldi film bitene kadar yanımdan ayrılmadı. yanındaki sağlık memuru sordu o da çek diye ara ara emir verdi yani onun kontrolündeydi herşey. bizde tek problem çekildikten sonra doktoruma muayeneye gittiğimde usg doktorunun yazdığı raporu okudu sadece yani kendi filme bakıp yorum yapmadı. ee zaten senin de kendi doktorun var. film sonucunu cd halinde veriyorlar. sen kendi doktoruna gösterirsin. telefonla randevu alabiliyorsun ücretleri de sor canım çok sıra olmuyor. en fazla 2-3 gü atıyor.

canım ateş herkesin bünyesi farklı olduğu için sadece şunu biliyoruz yumurtlamadan bir gün önce ateşin belirgin bir şekilde düşüyor ve ertesi günü birden fırlıyor ve hep aynı seyirde devam ediyor. adet olacağına yakın düşüyor. hamile oldursan yüksek seyrediyor. İnşallah anlatabilmişimdir.

every naber kuzum :)

iyilik tatlimmm, yorumlari okuyordum topicte baya kaynatmissiniz senin guzel haberler sevindim insallah doktorunun dedigi gibi bebegin en kisa zamanda gobusunde olacak
ben de 2012 yilinin ilk gununde gelen adetimle yeni dongume baslamis bulunuyorum 2012ye adetle girdik yahu bakalim ocakta calismalar basliyor

cok ozledim ben de spor gunlerimi malesef bebek dusunmeye baslayinca biraktim ve verdigim kilolarin fazlasi bana dondu
ben de bu aralar dusunuyorum yeniden bakalim ben de hamile oldugmu ogrenene kadar gidebilirim

canım ben şimdi siparişini verdim testin özelden msj atıyorum sana

teşekkür ederim canım ama şu an itibarıyla çok rahatladım

kızlar adet tarihim 23 aralıktı geçen hafta salı gebelik testi silik çizgi çıktı...dün testi tekrarladım çizgi belirgindi...bugünde doktora gittim devlet hastanesi doktor idrar kesen boş dedi..ben bişe göremiyorum dedi gebe degilsin demiyorum dedi 18 ocakta tekrar gel dedi...bende dış gebelik olabilirmi dededim olabilir belki dedi...sinir oldum net bilgi vermedi ilgilenmedi adet tarihimi bile sormadım sizce kese yi görmek için erkenmi yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kan testi yapmadımı

bazilari gebelik kesesini gec gorebilir ama kan testi yaptirip degerini gormen lazim belki deger dusuk. 2 hafta sonra yeniden gel demis ama bu srecte en azindan kan testiyle degerine bakalim artisi gorelim ne alemdesin falan demedi mi yaaaa, dis gebeligi aklina getirme kotu seyleri dusunme daha degerin kucuk oldugundan gorunmemistir

evt bugün bat..vede ateşim 1 tık daha düştü..ayyyy gelmeyesice mahvetti beni bu ay

Son düzenleme:
evt bugün bat..vede ateşim 1 tık daha düştü..ayyyy gelmeyesice mahvetti beni bu ay

Eki Görüntüle 320722

bu ay neolduysa masumiyeti de baya ugrastirdi
benim de ilk defa boyle birsey oldu azar azar obur gun cozuldu
lorke de oyle diyordu
senin de
ayyy bir garipppp olsunnnn canim bizim 2012nin ilk ayinda gelecek bebislerrrr

canım gözünaydınnn bencede olmuşşş :) bol bol şans
kan testi yapmadımı

sertap neden kan testi yaptırmadın canım o kesin çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…