• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hala adet olmayışın sebebiyle bunu söylüyorum
ve 18. gün de ani bi sıçrama olmuş bence 18 olma ihtimali yüksek orda kalsın istersen
yarın ve öbürgün senin için önemli gelmez inş sürpriz olurrrr..
öyle düşünme ama 17 sindeki ilişki etkili olabilir, dolayısıyla döllenme brz gecikmiştir eğer hamileysen de
sonuçta tek bir sperme ihtiyacımz var değilmi
bakma hergün halvet ediyoruzz hepsi boşaaa yalnızcaa bir tanesi gelecekkkkk o yımırtayııı kapacak :))

mulberry sen bugün de test yaptın çıkmadı mı yani
adet de yok öyle mi?

kanda baktırsan canım ya boşa diğer testlerle uğraşma o zaman ,ateşin sabitlenmiş ve bugün 14. gün desek hamilelik tablosu gibi ama inşallah da öyledir :)

canlarım yaaa
nasıl güzel yorumlar yapmışsınız
inşallah öyledir kızlar
geç döllenme olmuştur
c.tesi-pazar da gelmez inşallah kırmızılar

julia evet bu sabahta test yaptım
açık seçik tek çizgi

eşimde sperm azlığı var biliyorsunuz o yüzden ümidim yok
varikosel ameliyatı olacak
ama onun da sayıda etkisi olmadığına dair yazılar okudum bugün

iyice moralim bozuldu.
çok kötüyüm kızlar çokkk

ne adet belirtisi var ne gebelik
:43:

kızlar
kadın sağlığı merkezleri var ya hani

oralarda gebelik testi yapıyorlar mı

bilginiz var mı

everything senin bu ara adetin düzensizleşecek,süresi de kıvamı da yoğunluğu da değişmesi çok normal,henüz vücudun eski haline dönmedi

doğumdan sonra da kadınlarda bunblar olur normal yani bence ama tabi ki kontrol de fayda var ,sen endişelenme[/QUOTE

uzun zamandir detayli temizlik yapmamistim evde o yuzden bugun kendimi cok yordum hala daha oturamadim. simdi de rahim agriyor baya geriliyor hissediyorum bir de kanama sanki adetin ilk gunu oluyormus gibi kipkirmizi:17:tesekkur ederim canim icim rahatladi senin cevabinla:16:

merhaba kızlar bugünkü ateşim
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
dün geceyi burun akıntısı ve griple geçirdim ama yine de fırlama olmamış ateşimde bu da gösteriyor ki bugün de düşük olma ihtimali vardı. ama yine de ölçtüm attık mecburuz.
dün solumda vardı ovulasyon sancısı bugün ise sağ ağırlıklı ikisinde de var. zaten solumdaki 3 mm daha büyüktü. bugün de doktora göre halvet günü. dün grip halde bişey olmadı. Allahım bizleri de sevindirir inşallah.:16:

kızlar benim kırmızılar geldi önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:))bu ay çalışma yok bizim eşim varikosel ameliyatı oldu.o nedenle 1 ay tatil:)))ama sonra sahalara dönücem yeniden inşallah ameliyatın faydası olur.Allahım herkese hayırlısını versin:))[/QU
hayirli olsun canim kocana da gecmis olsn
kocasinin varikosel ameliyatindan sonra hamile kalan cok kadin var:34:

canım inşallah öyle olur umudum var tabii bakalım 3ay içinde gelişiyormuş zaten spermcikler o nedenle en az 3 ayımız var daha...

Slm kizlar bsy sorcam Ovulasyonda 11 . Gunüm gecen ay 30 günde adet oldum ve ovulasyonun 16. Gün çift ciZgi cikti...simdi bende acaip akıntı ve kasık ağrısı var ateş tabloma gore sanki ovulasyo. Zamanım ama cok erken deilmi dun ovulasyon testi yaptım ikinci ciZgi silik yani negatif oZaman bu ateşin neden böle yükseldi ve akıntım kasık ağrım var?acaba Ovulasyonda negatif olup hamile kalinirmi?Bunu sormamdaki sebeb preseed kullancam ondan her iliskide yapsam yetmez kesin:( http://www.fertilityfriend.com/home/396e39

Son düzenleme:
Slm kizlar bsy sorcam Ovulasyonda 11 . Gunüm gecen ay 30 günde adet oldum ve ovulasyonun 16. Gün çift ciZgi cikti...simdi bende acaip akıntı ve kasık ağrısı var ateş tabloma gore sanki ovulasyo. Zamanım ama cok erken deilmi dun ovulasyon testi yaptım ikinci ciZgi silik yani negatif oZaman bu ateşin neden böle yükseldi ve akıntım kasık ağrım var?acaba Ovulasyonda negatif olup hamile kalinirmi?Bunu sormamdaki sebeb preseed kullancam ondan her iliskide yapsam yetmez kesin:( 396e39 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşine göre çatlamış gibi ama geçen ay kasık sancın ne zamanlar oldu?

ateşine göre çatlamış gibi ama geçen ay kasık sancın ne zamanlar oldu?

GEcen ay 14 U gibi başladı 16 sina ovulasyon da çift ciZgi cikti kafam karıştı preseed kullancam ondan neyapacagimi şaşırdım bugun iliski olcak ama preseedi kulansanmi kahverengi yumurta aki kıvamında akıntım var 3 gündür hemde neuapcam akıl verin 6. Ayım cok yoruldum kocamda düzenli iliski yapmıyor dun yalvardım yapmadı

GEcen ay 14 U gibi başladı 16 sina ovulasyon da çift ciZgi cikti kafam karıştı preseed kullancam ondan neyapacagimi şaşırdım bugun iliski olcak ama preseedi kulansanmi kahverengi yumurta aki kıvamında akıntım var 3 gündür hemde neuapcam akıl verin 6. Ayım cok yoruldum kocamda düzenli iliski yapmıyor dun yalvardım yapmadı

tamam işte geçen ayla örtüşüyor. ovulasyon sancısından 2 gün sonra pozitif ondan 2 gün sonra da yumurtan çatlamış. demek ki 2 gün sonra pozitif göreceksin. yani ortalama daha senini ovulasyona 3-4 gün var. ateşin de sağlıklı ölçmüşün gibi görünmüyor zaten. değil mi? geç ya da erken mi ölçtün?

tamam işte geçen ayla örtüşüyor. ovulasyon sancısından 2 gün sonra pozitif ondan 2 gün sonra da yumurtan çatlamış. demek ki 2 gün sonra pozitif göreceksin. yani ortalama daha senini ovulasyona 3-4 gün var. ateşin de sağlıklı ölçmüşün gibi görünmüyor zaten. değil mi? geç ya da erken mi ölçtün?

Hep düzenli ölçerim ama bugun uyuyakalmisim 7:45 de ölçerim normalde bugun 8:45 de ölçtüm uyuyakalmisim:)7 tane ovulasyon testim var bugun yapayimmi sence yoksa bekliyeyimmi of nefret ediyorum 6 aydır pskolojim bozuldu ya:(

Amcamin kizi gecen ay evlendi bu ay hamileymis:27: aman Allahim masallah:nazar: darisi tez zamanda basimiza kizlar:16:

Hay maslh:)benim arkadasımda 6 ay önce evlendi 3 aylık hamile ve 2. Ayında düşük yaptı yani evkendiginde 1 kere adet oldu ondan sonra bır düşük yaptı ve adet olmadan hemen hamile kaldı :)bense 6 aydır deli gibi uğraşıyorum bebis yik:(bide burda görüyorum Senelerdir bekleyenleri iyicene uzuluyorum:(

Hep düzenli ölçerim ama bugun uyuyakalmisim 7:45 de ölçerim normalde bugun 8:45 de ölçtüm uyuyakalmisim:)7 tane ovulasyon testim var bugun yapayimmi sence yoksa bekliyeyimmi of nefret ediyorum 6 aydır pskolojim bozuldu ya:(

bugün zaten yapmadın mı?
negatif çıkmadı mı?
ben ovulasyon testi kullanmadım hiç bilmiyorum o yüzden canım şimdi yanlış bişey demiyim..

bugün zaten yapmadın mı?
negatif çıkmadı mı?
ben ovulasyon testi kullanmadım hiç bilmiyorum o yüzden canım şimdi yanlış bişey demiyim..

Dun yaptım negatifti en iyisi bügünde yapayım ben :) off ateş tablosu ovulasyon testi hayit tohumu preseed hepsi iyicene kafamı karıştırdı 14-15. Ovulayon günlerimde kocam sehir dısında olcak ins oZaman denk gelmez ovulasyon

selam kızlarrr eve geldim şimdi.:3:..

3.günmdeyim daha kırmızılar gitse de başlasa maraton:1:
hayıtıma başladım bugün gene..çabalamaya devam..

var mı yeni haber mulbery ne yaptın cnm...

Amcamin kizi gecen ay evlendi bu ay hamileymis:27: aman Allahim masallah:nazar: darisi tez zamanda basimiza kizlar:16:
yok yaa insan oğlu bişeyler için biraz çaba verecek ki hem değerini anlasın hem de başkalarına empati yapabilsin. bugün okuldan bi hoca 40 yaşlarında bana sordu bebek düşünmüyor musunuz diye.ben de dedim 1 yıldır düşünüyoruz ama olmuyor. sorun var mı dedi yok dedim. inan ki herşeyin bir vakti var vakti gelince pıtt diye oluyor dedi. söylediği huzur verdi. klasik babannem tarzı korunursanız olmaz demedi(babannemin 10 çocuğu var bu arada)
Dun yaptım negatifti en iyisi bügünde yapayım ben :) off ateş tablosu ovulasyon testi hayit tohumu preseed hepsi iyicene kafamı karıştırdı 14-15. Ovulayon günlerimde kocam sehir dısında olcak ins oZaman denk gelmez ovulasyon

o zaman yap bugün test. yanlız ben test pozitif verdikten 1-2 gün sonra yumurta çatlıyor diye biliyorum.

Back
X