- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Maşallah yaa hergün ilişki olmuş. tekrar diyim maşallah..mrb kızlar bu da bugünkü durum bir düşüş var ama normal sanırsamEki Görüntüle 323253
benim bu ay gün aşırı olmasına rağmen akşam sistit oldum ve akşam hiç durmadan kanlı idrar söktüm acıyla ve kıvranmalarla.. bilmiyorum belki gece 15 bardak su içmişimdir ama şimdi iyiyim şükür.. ama akan kanlarla beraber benim hayallerim de söndü.. ilk defa bu kadar ağır geçirdim sistiti..
ya kızlar gece gece yazıyım dedim...yarın ilk okuyan cevap yazsın, tutucuk sendn de cevap bekliyorum...bu benim pseedi ikinci kullanışım yani geçen ay da kullanmışım...bu ay 2 kez kullandım. bu sefer ilişkiden sonra en az 1 -3 saat arası hep yattım. ama kalktığımda baya bi akıntı geldi..sanki preseedin hepsi geri akmış gibi..geçen ay hiç bu kadar akmamıştı...böyle uzayan ve ıslak bi akıntı...ne biliyim sanki işe yaramamış da bütün spermleri de içine alıp akmış gibi düşündüm...sizde de oldu mu hiç böyle..yani ilişkiden sonra bir süre yatıp kalktıktan sonra bu kadar çok akıntınız oldu mu hiç...yani fazlası aksa (ki ben 2.seviyeye kadar çekiyorum) bu kadar olmaz diye düşünüyorum ben...
hiç bilemiyorum canım ben de preseed istedim ama yetişmedi hatta bu gidişle gelmiycek gibi görünüyor.. hayırlısı artık...
kızlar bu da tablom...
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com