• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlarım ciğerleri nasılsınız ban tam gaz çalışmalara devam mahvoldum ama yaaa :37: 4 gündür ölçüyorum ateşimi benim ovulasyon öncesi 35,9-36,0-36,1 gibi seyreder ateşim
14,gün 35,9
15,gün 36,0
16,gün 36,1
17,gün 35,9 bugün çatlamış olabiliir sanki dimi:26: gece 2,30 gibi ilişki oldu akşama bidaha çalışırız inş. Allahım buay yüzümüzü güldürsün :24: ölçüme devam edicem bakalım hayırlısı:16:

kızlar nasılsınız
18,gün 36,0
19,gün yani bugün ölçmeyi unuttum alarm çalar çalmaz fırlamışım wcye gittim gelim aklım başıma geldi çokta önemli bir ölçüm olacaktı :47:
biz ilişkiye devam ediyoruz amainanın pertimiz çıktı ikimizinde :37: :57: kızıyor artık benimki :41: ben köy okulunda öğretmenlik yapıyorum,ilçede yaşıyorum ve ulaşım kardan dolayı iyice zorlaştı köyde kalan diğer öğretmen arkadaşın evine kalmaktan başka çarem yoktu aslına ama çoğu yolu yürüyerek zorla gelim eve sırf :38::16::17::6::6::6: anlarsınızya eşim kafayı yedin artık diyor ama buay hergün ilişkiyi deniycemi söyledim dedim oda tutturdu akşam maç ayarladık gidicem diye ikna etmeye çalışıyorum gitme yorulma diye ama nafile sanırım giecek ama besliyorum adamı cevizler ballar keçi boynuzları maşallahı var :1: hayırlısı artık benbugün ateşimi ölçmeimya ona yanarım ama tahminim dün bugün çatlamıştır diyorda ilişkiye evam bakalım yarın sabah anlarız demi???

kızlar nasılsınız
18,gün 36,0
19,gün yani bugün ölçmeyi unuttum alarm çalar çalmaz fırlamışım wcye gittim gelim aklım başıma geldi çokta önemli bir ölçüm olacaktı :47:
biz ilişkiye devam ediyoruz amainanın pertimiz çıktı ikimizinde :37: :57: kızıyor artık benimki :41: ben köy okulunda öğretmenlik yapıyorum,ilçede yaşıyorum ve ulaşım kardan dolayı iyice zorlaştı köyde kalan diğer öğretmen arkadaşın evine kalmaktan başka çarem yoktu aslına ama çoğu yolu yürüyerek zorla gelim eve sırf :38::16::17::6::6::6: anlarsınızya eşim kafayı yedin artık diyor ama buay hergün ilişkiyi deniycemi söyledim dedim oda tutturdu akşam maç ayarladık gidicem diye ikna etmeye çalışıyorum gitme yorulma diye ama nafile sanırım giecek ama besliyorum adamı cevizler ballar keçi boynuzları maşallahı var :1: hayırlısı artık benbugün ateşimi ölçmeimya ona yanarım ama tahminim dün bugün çatlamıştır diyorda ilişkiye evam bakalım yarın sabah anlarız demi???

olsun canım nslsa hergün ilişki oluyorsa endişe etme ölçediysende
bariz bi artış olduğunda zaten anlayıp bırakırsın ilişkiyi de rahatlarsın :))
insan yoruluyor vallaahi bu ay bende çok yoruldum ama artk dinlenmedeyim çok şükür
inş emeklerin karşılığını alırsın tez zamanda..

olsun canım nslsa hergün ilişki oluyorsa endişe etme ölçediysende
bariz bi artış olduğunda zaten anlayıp bırakırsın ilişkiyi de rahatlarsın :))
insan yoruluyor vallaahi bu ay bende çok yoruldum ama artk dinlenmedeyim çok şükür
inş emeklerin karşılığını alırsın tez zamanda..

inşallah canım dpo kaçtasın:26:

ahhh sorma saçım kurumadan ıslanıyor :1::17::38:

yaaaaa bilmem mi onu geç hasta edecez kendimizi
ben bugün zaten kaptım şifayı sanırım bademcklerim ve kulağım ağrıyo ne biçim :(((
bi gelsn bebiş bak neler edicem totosuna vurucam onun o kdr çabaladık :)

KIZLARR ovulasyon testinin sonucunu nereye yazıyoruz tabloda

kızlar üstteki 16.gün yaptığım alttaki 17.gün yaptığım test,m
alttaki daha silik dimi ikinci

bu arada ovulasyon testi bu

Son düzenleme:
KIZLARR ovulasyon testinin sonucunu nereye yazıyoruz tabloda

f f demi canım
ben hiç bilmiyorum ben de öğreneyim
alttada (üstte kaldı artık:)
benım ovulasyon testim var bir gün arayla yaptığım
ikinci testimin ikinci çizgisi daha silik sanki

f f demi canım
ben hiç bilmiyorum ben de öğreneyim
alttada (üstte kaldı artık:)
benım ovulasyon testim var bir gün arayla yaptığım
ikinci testimin ikinci çizgisi daha silik sanki

ewet canım sen iyi degerlendir bugünleri üstteki daha koyu :)

kızlar ecrntrk bir şey sormuştu
ff tablosunda ovulasyon testinin pozitifini nereye işaretliyoruz

Back
X