tablon hamilesin diyorguzel haberlerle gelmen dilegiyle canim
![]()
inşallah canım ama cok korkuyorum ya yoksa diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tablon hamilesin diyorguzel haberlerle gelmen dilegiyle canim
![]()
nesi var bu tablonun bu ne saçmalık yaaa ben bu ateşle adet oluyorum(
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım çok sağol
ben de pko var ve 3 aydır hayıt suyu içiyorum
hormon değerlerimi düzenledi ve bu ay kendiliğinden yumurtlamamı sağları
bu bile mutluluk verici bir şey benım için
Allahım tez zamanda tüm isteyenlere de bana da nasip etsin bebk sahibi olmayı
ama önce yıllarca uğraşanlara versin inşallah
duacın olacğım sağol
günaydın kızlar verdim kan testini 11de çıkacakmış sonuc gün içinde sizede haber veririm inşallah
bugunku tablo da 395344 Ovulation charts on FertilityFriend.com böyle
karanfil batımız 22 ocak canım tam da yarıyıl tatiline denk geliyor
seninle şubatta doğuralım tatile denk geliyor diyorduk
eğer hamile kalırsak bu ay da eylül de doğuruurz ilk dönem gitmeyiz okula![]()
açık saçık yerleşme düşüşü işte![]()
![]()
inşallahhhhhhhhh
bu ay senden güzel haberler gelecek gibi
hayıt nasıl yapılıyor hepberaber
anlatabilir misin
bende adetim daha düzenli olsun istiyorum. 32-33 güne çıktı :44:
:119: :119: :119: bebek geliyor bebekkkkkkkkkkkkk :119: :119: :119: :119:
açık saçık yerleşme düşüşü işte![]()
![]()
inşallahhhhhhhhh
bu ay senden güzel haberler gelecek gibi
:119: :119: :119: bebek geliyor bebekkkkkkkkkkkkk :119: :119: :119: :119:
inşallah canım benim inşallah geliyordur
Herkese Günaydınnnnnnnn
canımmm inş dediğin gibidir bugünlerde ilk kez bu kdr düşüktü ateşim şaşırdım
bugün fırladı neyseki inş böyle devam eder bu ay üzülmeyiz canım
Gelartıkkkkk heyecanla bekliyorum sonucunu gelsin artık bebişimizz
bence de var şimdiden tebrik mi etsem napsammmm
hayırlısı inşş![]()
Herkese Günaydınnnnnnnn
canımmm inş dediğin gibidir bugünlerde ilk kez bu kdr düşüktü ateşim şaşırdım
bugün fırladı neyseki inş böyle devam eder bu ay üzülmeyiz canım
Gelartıkkkkk heyecanla bekliyorum sonucunu gelsin artık bebişimizz
bence de var şimdiden tebrik mi etsem napsammmm
hayırlısı inşş![]()
Allah Allah az önce çizgim kesik kesikti.. ne değer değiştirdim ne de başka bişey bi yeniledim tam çizgi çekti..
o da kafayı yedi sanırsam..:44:
canım guzel bır fırlama olmus ınsallah kademelı kademelı yukselmeye devam eder
seviyorum sizi kızlar bebeğim gelirse eğer çok şanslı olacak çünkü gelmesini isteyen bir sürü teyzesi var
kaç aydır ateş ölçüyorsun hiç bu kadar uzun sürdü mü luteal fazın.
hadihayırlı olsun şimdiden bebişin![]()
kızlaaaaaaaaaaaaar yardım tahmini olarak yarın ateş ölçümü yazdım ff 17 sine çekti önce 13 te idi ki 17 olması normal olan ama dün boşş geçti ne olacak şimdiEki Görüntüle 324374
canlarım ciğerleri nasılsınız ban tam gaz çalışmalara devam mahvoldum ama yaaa 4 gündür ölçüyorum ateşimi benim ovulasyon öncesi 35,9-36,0-36,1 gibi seyreder ateşim
14,gün 35,9
15,gün 36,0
16,gün 36,1
17,gün 35,9 bugün çatlamış olabiliir sanki dimi gece 2,30 gibi ilişki oldu akşama bidaha çalışırız inş. Allahım buay yüzümüzü güldürsün ölçüme devam edicem bakalım hayırlısı
kızlar nasılsınız
18,gün 36,0
19,gün yani bugün ölçmeyi unuttum alarm çalar çalmaz fırlamışım wcye gittim gelim aklım başıma geldi çokta önemli bir ölçüm olacaktı
biz ilişkiye devam ediyoruz amainanın pertimiz çıktı ikimizinde![]()
kızıyor artık benimki
ben köy okulunda öğretmenlik yapıyorum,ilçede yaşıyorum ve ulaşım kardan dolayı iyice zorlaştı köyde kalan diğer öğretmen arkadaşın evine kalmaktan başka çarem yoktu aslına ama çoğu yolu yürüyerek zorla gelim eve sırf
anlarsınızya eşim kafayı yedin artık diyor ama buay hergün ilişkiyi deniycemi söyledim dedim oda tutturdu akşam maç ayarladık gidicem diye ikna etmeye çalışıyorum gitme yorulma diye ama nafile sanırım giecek ama besliyorum adamı cevizler ballar keçi boynuzları maşallahı var
hayırlısı artık benbugün ateşimi ölçmeimya ona yanarım ama tahminim dün bugün çatlamıştır diyorda ilişkiye evam bakalım yarın sabah anlarız demi???
şu durumda evet 17 gibi gözüküyor,
bişey olmaz cnm 17si olduysa yeter ertesi gün artık allaha emanet
gün aşırı bile yeter diyolar
bakma biz deli dana gibi üst üste yapıyoz şansı artıralım diye :))
kızlar bu sabahta ölçtüm ama saçma sapan noldu anlamadım dün akşam çok erken yattım kaç günür her gece çalışmaktangündüz işte çalışmaktan çok yorulmuşum eşimde yalvarıyordu sabah yapalım bari diyeadamın hali kalmadı yazık neyse uyudum 4,30a uyanım ölçtüm 35,7 şok olum hemen uyanırım benimkini
hadi diye kırmaı beni sağolsun ama işte normaldekinden daha az boşalığını söyledi haaal bırakmadın bende dedi artık nekadar verimli oldu bilmem 5,00te oldu 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı şimi nolu bilmiyorum akıntıyıda anlayamıyorum 3-5gündür var heralde :26::26::26::26: hayırlısı artık inş yumurta çatlamış ve döllenmiştir aha fazla bekletmesin Allahımmmm
![]()
umarm öyle olur zaten 30.32 günde bir bat tarihi 17 si nırmal ama değerlendirene![]()
olmuştur olmuştur canım sen hiç tasalanma bugünü kurtardın sayılır
bu akşam dinlenin bari yarın çalışın yada yine sabah.
ay eşine şükret vallaa ben uykusundan uyandırsam kocamı beni boğar oracıkta başlarım bebeğine de sanada der :))))))))
rabbim şu emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşş...
senin adet döngün kaç, bugün kaçıncı günün?
sorma yavrucum oda bıktıda bişey diyemiyor ben buay hsg çektirdimya doktor gebelik şansın yüksek dedi ve 7-12 arasını dolu geçirin dedi ondan sesi çıkmıyorbenim adet döngüm düzensizleşti bebiş isteyeli yani 1yıldır sana şöyle diyim 2mart 31 mart 30nisan 8haziran 8temmuz 8ağustos 10eylül 16ekim 16 kasım 23aralık işte gel çık işin içinden :26: buay nolur bilmem