• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben görüşmüyorum rahatım.. ama ömür boyu şüphelerle yaşıyacak dediğin gibi Allah yardım etsin şifa versin.. yanlız bu durumu ikizlerden sonra arttı.. yani önce de vardı...

bilemiyorum canım Ronya dediyse doğru olma ihtimali çok yüksek. evet az çok yorum yapabiliyorum ama pkoları biraz zor anlıyorum. ronya ise daha iyi anlar..
ama bence bu ay senin için çok farklı.. çünkü ateşin bile zikzaklı gitmiyo..

ben de öyle düşünüyorum ateşim düzgün gidiyor:nazar::nazar::nazar:
ayrıca ovulasyon testi ve o günkü hafif kann

valla canım işte ateş ölçüyoruz
kimisinin akıntısı oluyor kimisiinin kasığı ağrıyor falan filan

bir de ovulasyon testleri var

sıkıcı olmassa bişeler sormak istiyorum ben 28 günde sat oluyo gecen ay 25 oldu buna göre sat yumurtlama tarihi 2 9 ocak olması lazım sayarsam gecen hafta sol kasıgımda bir agrı saplantı ertesi gün bel agrısı ve hafif mide bulantısı sadece övürcek kadar bu sr
e zarfında eşimşle birlikte olduk daha sonraa 2 üç gün önce su kıvamında iç akıntı oldu bi gün boyunca sonra kesildi agrı sag kasıgıma gectii ama günlüktü şimdi kuru bi bel agrısı oluyo arada birde idararı tutunca bir agrı girer yaaa öle bi kasık agrısı giriyo yani bu yumurtluyom anlamına mı geliyo ateşdedniz bi ölcüm dedim 36.4 bu deger kaç olması lazım yada takip yapıp yüksek olan mı gecerlii

sıkıcı olmassa bişeler sormak istiyorum ben 28 günde sat oluyo gecen ay 25 oldu buna göre sat yumurtlama tarihi 2 9 ocak olması lazım sayarsam gecen hafta sol kasıgımda bir agrı saplantı ertesi gün bel agrısı ve hafif mide bulantısı sadece övürcek kadar bu sr
e zarfında eşimşle birlikte olduk daha sonraa 2 üç gün önce su kıvamında iç akıntı oldu bi gün boyunca sonra kesildi agrı sag kasıgıma gectii ama günlüktü şimdi kuru bi bel agrısı oluyo arada birde idararı tutunca bir agrı girer yaaa öle bi kasık agrısı giriyo yani bu yumurtluyom anlamına mı geliyo ateşdedniz bi ölcüm dedim 36.4 bu deger kaç olması lazım yada takip yapıp yüksek olan mı gecerlii

canım adetin ilk günü başlıyoruz yataktan kalkmadan her gün aynı satte (6-7 arası)bu ateşimiz bize ortalamamızı veriyor ve kızlar sağolsunlar yorumluyorlar

canım adetin ilk günü başlıyoruz yataktan kalkmadan her gün aynı satte (6-7 arası)bu ateşimiz bize ortalamamızı veriyor ve kızlar sağolsunlar yorumluyorlar

anladım canım cok sagoll bende bu belirtileri adet olmadan 2 hafta önce yaşıyommm ya acaba yumurtluyom mu dedimm:))yumurtlasaydım yidi ama eşime göre:)bende denim bu ayy:)teşekkür ederim canım tekrardann

anladım canım cok sagoll bende bu belirtileri adet olmadan 2 hafta önce yaşıyommm ya acaba yumurtluyom mu dedimm:))yumurtlasaydım yidi ama eşime göre:)bende denim bu ayy:)teşekkür ederim canım tekrardann

canım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet oluyoruz
sen 28 günde bir oluyorsan 28-14=14 .gün yumurtluyorsun demektir

ama şunu da unutmamak gerekir ki düzenli adet olan kadın düzenli oyumurtluyor demek değil
şartlarını bilmiyorum ama yanı ne kadarlık evlisin ne zamandır istıyorsun
çocuğa karar verildi mi bence ilk iş kontrol olmaktır

kızlar size ben ff çizgiy çektikten sonraki günün sabahı normal saatimden 25 dakika önce ölçmüştüm 36,3 çıkmıştı hiç kalkmadan kıpırdamadan 25 dakka sonra ölçtüm 36,4 çıktı hangisini yazmam doğru olur çok önemli değil ama merak ettim
doğrusunu yazıyım

kızlar size ben ff çizgiy çektikten sonraki günün sabahı normal saatimden 25 dakika önce ölçmüştüm 36,3 çıkmıştı hiç kalkmadan kıpırdamadan 25 dakka sonra ölçtüm 36,4 çıktı hangisini yazmam doğru olur çok önemli değil ama merak ettim
doğrusunu yazıyım

ilk ölçtüğü ;)

canım yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet oluyoruz
sen 28 günde bir oluyorsan 28-14=14 .gün yumurtluyorsun demektir

ama şunu da unutmamak gerekir ki düzenli adet olan kadın düzenli oyumurtluyor demek değil
şartlarını bilmiyorum ama yanı ne kadarlık evlisin ne zamandır istıyorsun
çocuğa karar verildi mi bence ilk iş kontrol olmaktır
7 aylık evliyim evlenmeden 1 ay önce dogum kontrol hapı kullandımm oda bana 2 ay fulll kanama olarak gerii döndü doktora söyledim yapar dedi meger ara kanama yapıyomuşama ben bende kist olabilecegini dülündüm cünkü kanama abartmış deri pğarcaları gelmeye başlıyodu evlendikten 2 ay sonrada bıraktım 5 aydır hiç bi şekilde korunmuyoruzz 28 günde düzenli adet göreyorum adetime 2 hafta kalada kasıklarım midem bulanıyo ve bel agrısı yaşıyorum bu ayy dahada aşırı agrılarımm varr 5 aydır koprunmmama ragmen hiç bi şekilde bi belirti dahi olmadı belki bir sorun vardır doktorada gitmedim erken diee

7 aylık evliyim evlenmeden 1 ay önce dogum kontrol hapı kullandımm oda bana 2 ay fulll kanama olarak gerii döndü doktora söyledim yapar dedi meger ara kanama yapıyomuşama ben bende kist olabilecegini dülündüm cünkü kanama abartmış deri pğarcaları gelmeye başlıyodu evlendikten 2 ay sonrada bıraktım 5 aydır hiç bi şekilde korunmuyoruzz 28 günde düzenli adet göreyorum adetime 2 hafta kalada kasıklarım midem bulanıyo ve bel agrısı yaşıyorum bu ayy dahada aşırı agrılarımm varr 5 aydır koprunmmama ragmen hiç bi şekilde bi belirti dahi olmadı belki bir sorun vardır doktorada gitmedim erken diee

canım sen adetımden 2 hafta önce yaşıyorum bu belirtileri demişsin ve senın tam yumurtanın çatladığı zamana denk geliyor
korkma yanı
doktorlar 1 yıl korunmasız olmazsa müdahale ediyorlar yanı daha çok erken panik yapma

evet canım ilk ölçtüğünü yazz

ayy benım yarın kaç çıkacak acaba?
düşerse evet ronya haklı diyeceğim:50:

hadi sabahı edebil diye sana bi ipucu.. yatmadan önce uyku bastırıyor ya tam o vakitte ölç ateşini.. sabahki ateşe çok yakın bi değer çıkıyor ;)

hadi sabahı edebil diye sana bi ipucu.. yatmadan önce uyku bastırıyor ya tam o vakitte ölç ateşini.. sabahki ateşe çok yakın bi değer çıkıyor ;)

canım yaptım dün gece 36.3 çıktı,sabah 36.2
ondan 2 gece evvel 36.7 çıktı sabah 36.3:44::44:

canım sen adetımden 2 hafta önce yaşıyorum bu belirtileri demişsin ve senın tam yumurtanın çatladığı zamana denk geliyor
korkma yanı doktorlar 1 yıl korunmasız olmazsa müdahale ediyorlar yanı daha çok erken panik yapma

sanki bu ayy dahada agrım attı ilk defaa sol kasıgıma agrı girddiii yumruk gibii sonra bi kaç gün sonra saga gectii korkumm var ablam yumurtaları calışmadıgı içinnn tüpp bebek yaptırdıı 6 sene bekledi eşimde korkuyo şimdi ya olmassa diee ben 30 eşim 32 yaşında beklemeyede gerek yok diyozzz cok kolay hamile kalınır sanıyodum hiç biri filmlerdeki gibi degilmiş:))) pekiii yumurta catladıgı zamnmı hamile kalıyo insan yaa cok teşekkürr ederimmm ilgin içinn

canım yaptım dün gece 36.3 çıktı,sabah 36.2
ondan 2 gece evvel 36.7 çıktı sabah 36.3:44::44:

canım benim hep 1 derece farkla ya da bire bir aynı çıkıyo..
ama tam çatladığı gün ve son andaki düşüş hariç o da ayda 2 gün yapıyo..

Son düzenleme:
sanki bu ayy dahada agrım attı ilk defaa sol kasıgıma agrı girddiii yumruk gibii sonra bi kaç gün sonra saga gectii korkumm var ablam yumurtaları calışmadıgı içinnn tüpp bebek yaptırdıı 6 sene bekledi eşimde korkuyo şimdi ya olmassa diee ben 30 eşim 32 yaşında beklemeyede gerek yok diyozzz cok kolay hamile kalınır sanıyodum hiç biri filmlerdeki gibi degilmiş:))) pekiii yumurta catladıgı zamnmı hamile kalıyo insan yaa cok teşekkürr ederimmm ilgin içinn
canım haklısın hamile kalmayı biz de kolay sanıyorduk ama benım de bu 10.ayım
ama bende pko var 1.5 senelik evliyim bence panik yapma
ama şunu yapbilrisin git bir kadın doğum uzmanına hormon testlerini yaptır oradan sağlıklı bir şekilde ymurtlayıp yumurtlamadığını söyler sana
adetin 3. ya da 4.günü gidiyorsun

canım benim hep 1 derece farkla ya da bire bir aynı çıkıyo..
ama tam çatladığı gün ve son andaki düşüş hariç o da ayda 2 gün yapıyo..

sabaha ne kaldı şurda sabredecğim
ama var ya sabahları resmen kalbim güm güm atıyorr
Allahım bu çabamızı mükafatlandırsın inşallah

gece atesini de ciddiye aliyor musun
ben gecen ay adet olacagim sabahtan onceki gece olctum ve 37yi gordum (benim icin coooooook yuksek bir ates bu) hamileyim dedim
ama sabah 36.1le adet oldum

yok canım gün içindekii dikkate almıyorum
sadece bırkaç gece ölçtüm sabahla arasında ne kadar fark olacak diye meraktan:34:

Back
X