• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karanfilce doğru söylüyorsun, teşekkür ederim canım. birdaha liste şeklinde yazıcam. bugün uyanır uyuanmaz ölçemedim yataktan kalkmamıştım ama uyandıktan 40 dk sonra felan ölçebildim düşük çıktı ateşim. hemen ölçmediğim içindi sanırım. daha yumurtlama günüm yaklaşmış olamaz.
adetimin;
7. günü: 36,5
8. günü: 36,6
9. günü: 36,6
10.günü (bugün): 36,2 :31: herhalde bugün hemen ölçemediğim için düşük çıktı...

karanfilce doğru söylüyorsun, teşekkür ederim canım. birdaha liste şeklinde yazıcam. bugün uyanır uyuanmaz ölçemedim yataktan kalkmamıştım ama uyandıktan 40 dk sonra felan ölçebildim düşük çıktı ateşim. hemen ölçmediğim içindi sanırım. daha yumurtlama günüm yaklaşmış olamaz.
adetimin;
7. günü: 36,5
8. günü: 36,6
9. günü: 36,6
10.günü (bugün): 36,2 :31: herhalde bugün hemen ölçemediğim için düşük çıktı...

canım sen yinede bugünü boş geçme belli olmaz

inşallah canım ben 2 ye katlansa bile razıyım:),yeter ki düşmesin..

inşallah canım ya haberlerini bekliyoruz

inşallah canım ya haberlerini bekliyoruz
çok sağol canım haber vereceğim mutlaka..
düşmez allahın izniyle canım ya kötü şeyler düşünme olumlu ol ki her şey güzel olsun.dualarımız seninle.
inşallah bizlere de bu günleri görmek nasip olurr.
inşallah canım,sizler için de kendim için de dua ediyorum..
İnşallah cnm güzel haberlerle geleceksin içini ferah tut
allaha emanet

hayırlısı bakalım canım,çok sağolun iyi dilekleriniz için,Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

maşallah canım çok güzel ilerliyorsun:nazar:

bu da benimki..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfil maşallah canım
sonu bebek olsun

sağol canım güzel yorumun için
inciri gün aşırı yerim o zaman, olmaz mı?

bende pko olduğu için acaba yumurtlamıyor muyum diye düşündüm de

senin de çatlaman olmuş hayırlı olsun. inşallah hayırlısıyla bebekle sonuçlansın bu döngün
canım bizim en büyük sıkıntımız maalesef yumurtanın büyüyüp çatlayamaması
ben uzun zamandır yumurtlayamadım mesela bu yüzden
incir e gelince ye canım gün aşırı

kızlar günaydın saat 3te tekrar kan vereceğim çok heyecanlıyım korkuyorum..
bebeğin büyüor sen merak etme canın

Son düzenleme:
slm kızlar dün ilişkiden sonra lekelenmem oldu bugünde arttı...yoksa enfeksiyon mu kaptım kızlar bi bu eksikti...:43:

Son düzenleme:
yok canım bat 30 ocak büyük bir ihtimal enfeksiyon olabilir diye geldi aklıma başka bir sebepde gelmiyor...[/QUO

bazen yumurtlama donemınde de kanama olabılıyır enfeksıyon olabılecegını nerden dusundun ki ? kanama yapacak enfeksıyon agır bır enfeksıyondur cunku . eger suphen varsa doktora mutlaka bakın

kızlar bişey sorucam size tabloyu fotoğraf olarak nasıl ekliyoruz

14,gün 35,9 ***
15,gün 36,0 ***
16,gün 36,1 ***
17,gün 35,9 ***
18,gün 36,0 ***
19,gün ölçemedim gece erken yattım ilişki olmamıştı kiii 19'u 20'ye bağlayan gece 5te oldu ***
20.gün 4,30da uyandım ölçtüm 35,7 şok olum hemen uyanırım benimkini hadi diye kırmaı beni sağolsun ama işte normaldekinden daha az boşalığını söyledi haaal bırakmadın bende dedi artık nekadar verimli oldu bilmem 5,00te oldu 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı akşamına yine ilişki oldu***
21.gün 36,2 ---ilişki yok
22,gün ölçemedim bugün yani
dün gece hariç 4 ocaktan beri hergün çalıştık nasip olursa bu gecede olur çalışma :6: dün gece de olmamasının sebebi hava koşulları :1:
nasıl diyeceksiniz başıma neler geldi ben köy okulunda öğretmenlik yapıyorumya kar çoktu yine dünde evime gidemedim köydeki öğretmen arkadaşın evinde kaldım sabahta derecem yanımda olmadığı için ölçemedim ateşimi de az önce geldim evime şükür:46: bugün yarında çalışırımda sonra gün aşırı belki anlarız yarın inş. ölçebilirsem ateşimi noldu bilmem artık :24::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

bazen yumurtlama donemınde de kanama olabılıyır enfeksıyon olabılecegını nerden dusundun ki ? kanama yapacak enfeksıyon agır bır enfeksıyondur cunku . eger suphen varsa doktora mutlaka bakın

yumurtalama zamanı diyelim içim rahat etsin cnm...netten araştırdım enfeksiyon olabilir yazıyordu benim aklıma ilk gelende oydu ama ağır bir enfeksyonum olsa hissderdim saol cnm...

bu ruslar beni sinir ediyor, Allahim sabir versin bunlarin elinde bana. sanki herseyleri kendileri biliyorlarlar:47: ovulasyon gunumde beni sinir ettiler simdi, yumurtalarim etkilenecek birsey degil:1: turk kadinlarinin yaptigi hersey yanlis bunlara gore, bir gun tefem atacak ve siz ruslar hepinizin ne oldugunu hepimiz biliyoruz diye basliycam bakalim ne zaman:47:
kocami bekliyorum onumde onemli 3 gun var :1: insallah bu ay tutar ve saglikla gelir bebegim. hepimizin bebekleri gelsin en kisa zamanda saglikla:emir_bebek:

yumurtalama zamanı diyelim içim rahat etsin cnm...netten araştırdım enfeksiyon olabilir yazıyordu benim aklıma ilk gelende oydu ama ağır bir enfeksyonum olsa hissderdim saol cnm...

peki yanma acima oluyor mu?
eger hicbir sey olmamis ve acik renkte az miktarda kan geldiyse yumurtlamadandir bence de

kızlar sonucum 109,41 den 224,83 e çıkmış:nazar::nazar::nazar:Allahıma şükürler olsun doktorum gayet iyi dedi,inşallah sağlıkla devamı gelir,çok mutluyum Allah size de yaşatsın inşallah bu duyguyu..

Back
X