• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14,gün 35,9 ***
15,gün 36,0 ***
16,gün 36,1 ***
17,gün 35,9 ***
18,gün 36,0 ***
19,gün ölçemedim gece erken yattım ilişki olmamıştı kiii 19'u 20'ye bağlayan gece 5te oldu ***
20.gün 4,30da uyandım ölçtüm 35,7 şok olum hemen uyanırım benimkini hadi diye kırmaı beni sağolsun ama işte normaldekinden daha az boşalığını söyledi haaal bırakmadın bende dedi artık nekadar verimli oldu bilmem 5,00te oldu 7,30da kalktım tekrar ölçtüm uyku pek verimli değildi altımda yastık falan uyur uyanık değişikti 36,2 çıktı akşamına yine ilişki oldu***
21.gün 36,2 ---ilişki yok
22,gün ölçemedim bugün yani
dün gece hariç 4 ocaktan beri hergün çalıştık nasip olursa bu gecede olur çalışma :6: dün gece de olmamasının sebebi hava koşulları :1:
nasıl diyeceksiniz başıma neler geldi ben köy okulunda öğretmenlik yapıyorumya kar çoktu yine dünde evime gidemedim köydeki öğretmen arkadaşın evinde kaldım sabahta derecem yanımda olmadığı için ölçemedim ateşimi de az önce geldim evime şükür:46: bugün yarında çalışırımda sonra gün aşırı belki anlarız yarın inş. ölçebilirsem ateşimi noldu bilmem artık :24::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

kızlar bugün de 23,gün yani 36,2 kapatıp tekrar ölçtüm çünkü pek sabit tutamadım hemen arkasından 36,3 artık çatladı bence yumoş(neden mi benim çatlamadan sonrada pek yükselmiyor ateşim 36,4 lerde seyrediyor) bu gecede çalışırız yine garanti olsun :34: dün gece çalıştık zaten:6: hayırlısı artık ama hiçbir fikrim yok nezaman çatladı sizin yorumunuzvarmı???

:44::44::44::44:su bacaklarini toplayip saga donup yatmayi deneyen var miydi? ve hamile kalan,
ben kasim ayinda bunu yapmistim en onemli gunumde denesem mi acaba yine:44: bu ay bugune kadarki tum iliskilerde hic onemsemedim maksimum 5 dk normal yattim kalktim da bugun yarin birsey yapmali artik:1: kocam da en uygun pozisyonu hic istemiyor kendini kullandigimi dusunuyor bebek icin, sanki bebek isteyen tek benim.:1: inatci ya artik baska sekilde de olur herhalde olacaksa. olacaksa bunlarin hepsi bos da yine de elimizden geleni yapmaliyiz diye iste:34:

tatlım ben bu öneriyi bu kulüpte biyerde okudum ama hatırlamıyorum denemiş olmuş oay ama bilemem hayırlısı bende belimin altında yastıkla ilişkiye başladım buay hep 1 saat kadar yattım sonra sağıma döndüm çünkü sırt üstü hiç uyuyamam ben hayırlısı artık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tatlım ben bu öneriyi bu kulüpte biyerde okudum ama hatırlamıyorum denemiş olmuş oay ama bilemem hayırlısı bende belimin altında yastıkla ilişkiye başladım buay hep 1 saat kadar yattım sonra sağıma döndüm çünkü sırt üstü hiç uyuyamam ben hayırlısı artık:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahhh bende sırt üstü uyumak istiyorum
ama doktorum hamileyken sırt üstü yatmak bebeğe zararlı dedi
sağa sola yatmaktan bütün kemiklierim ağrıyor :26:

ahhh bende sırt üstü uyumak istiyorum
ama doktorum hamileyken sırt üstü yatmak bebeğe zararlı dedi
sağa sola yatmaktan bütün kemiklierim ağrıyor :26:

ronyacim bebis icin deger:34: ben de normalde sevmem saga sola donup yatmayi demek hamileyken oyle gerekiyor.
yuzustu yatmaya bayiliyorm bir ara birakmistim goguslere baski oldugundan prolaktini yukseltebiliyormus ama sonra bu zevkimden de mahrum mu olucam dedim onemsemiyorum artik:34:

canım hamilemiz var ya HAPŞU
onun tablosunu bir türü bulamıyorum canım yaa:50:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305-31.html
bu sayfada NURDANS isimli arkadaşın a tıpkı benımki gibi dpo 6 da çizgi altına düşmüşş:31:
düşünmeyım diyorum olmuyor yaa

canım hamilemiz var ya HAPŞU
onun tablosunu bir türü bulamıyorum canım yaa:50:

bilmemki hamilelerin tablolarina koymustur belki, gecmise bak desem bulmak zor, belki hapsunun sayfasina girip ayzdigi cevaplardan bulabilirsin :44:
bu arada umarim sen de hamile olacaksin canim, umarim gonlumuzden gectigi gibi yerlesme dususudur bu:49:

:44::44::44::44:su bacaklarini toplayip saga donup yatmayi deneyen var miydi? ve hamile kalan,
ben kasim ayinda bunu yapmistim en onemli gunumde denesem mi acaba yine:44: bu ay bugune kadarki tum iliskilerde hic onemsemedim maksimum 5 dk normal yattim kalktim da bugun yarin birsey yapmali artik:1: kocam da en uygun pozisyonu hic istemiyor kendini kullandigimi dusunuyor bebek icin, sanki bebek isteyen tek benim.:1: inatci ya artik baska sekilde de olur herhalde olacaksa. olacaksa bunlarin hepsi bos da yine de elimizden geleni yapmaliyiz diye iste:34:

erkeklerinde hoşuna giden hamilelik isteyen çiftere uygun bir kaç pozisyonda var cnm şimdi ben burdan sölemim arama motorundan aratırsan çıkar cnm...:17:

bilmemki hamilelerin tablolarina koymustur belki, gecmise bak desem bulmak zor, belki hapsunun sayfasina girip ayzdigi cevaplardan bulabilirsin :44:
bu arada umarim sen de hamile olacaksin canim, umarim gonlumuzden gectigi gibi yerlesme dususudur bu:49:
inşallah canım
içimdeki sesi bastırmaya çalışıyorum
yumurtamın çatlaması bile benım için mutluluk verici

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3
13 ocak : 36.2
14 ocak : 36.3

kızlar 16.günüm hala çatlayamadım ne ateşim yükseldi nede akıntım var aksine çok kuru ve hafif lekenlemem hala devam ediyor...

37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Günaydın kızlar garfiğme yorum yapabılırmısınız lütfen. atesım yuksek hıssetiğim belirtiler soyle dünden buyana mıdem garip yanı bulanıyogıbı ama bulantıda deil garip bişi. gögüslerimde zaman zaman kaşıntı oluyo vede bugun cok az agrı hissetim off psikolojik olmalarından o kadar cok korkuyorum ki umarım psikolojik cıkmaz.

buldum valla azmin zaferi
onun da 4.gün düşüş var
umarım benım de sonum böyle olur
Raabim hayrılısını versin

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
12 ocak : 36.3
13 ocak : 36.2
14 ocak : 36.3

kızlar 16.günüm hala çatlayamadım ne ateşim yükseldi nede akıntım var aksine çok kuru ve hafif lekenlemem hala devam ediyor...
lekelenme derken canım
kahve leke falan mı akıntı mı? normal?
kahve lekeyse yakındır çatlaması

Back
X