• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son düzenleme:
böyle daha güzel olmuş:1:
canım sen progesteron tahlinini kaçıncı gün yaptırdın 21.gün yapılıyo değilmi

bana doktorum 22. gün yaptır demişti. ama bana 24. gün nasip oldu. aslında kural şu; çatlama+7 gün:34:
bu arada çizgiyi çektiği günde ilişki yok:9:

irm83 geldi ama cevap yazmadı inşallah kötü bi durum yoktur:26:

bana doktorum 22. gün yaptır demişti. ama bana 24. gün nasip oldu. aslında kural şu; çatlama+7 gün:34:
bu arada çizgiyi çektiği günde ilişki yok:9:

hımm ben 13+7=20 ben yarın yaptırcam 21.gün yani neyse 1 günden bişi olmaz..
öncesi yada sonrasında olduysa sorun yok canım:34:

kızlar derdim büyük şu star tv frekansını ayarlıycam derken tüm kanallları sildim uyuyor şuan benimki birazdan kalkar perişen eder beni acil yardım anlayan varmı kanallar nasıl aranıyor kaydediliyor eşlerinize falan bi sorsanız:18::18::18:

kızlar derdim büyük şu star tv frekansını ayarlıycam derken tüm kanallları sildim uyuyor şuan benimki birazdan kalkar perişen eder beni acil yardım anlayan varmı kanallar nasıl aranıyor kaydediliyor eşlerinize falan bi sorsanız:18::18::18:

aayy canım valla ben hiç bilmiyorumm
inan eşime de sordum onun hele tv ile hiç ilgisi yok:26::26:

malesef canım:50:
ne güzel değerin de mis gibi çıkmış canım maşallah:nazar:

sağol canımm..
ama olmuyor sen geldin ben gidiyorum neyse görüşürüz sonra yemek yiycez ben de bizimkini uyandıramadım bi türlü..

kız karanfill oohh bugün yatış yaptın
ne güzel tatildi size okullar
Konya tatil deyince aklıma ilk sen geldin:51::51:

Back
X