Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tafa katılıyorum Duruşah yumurtlama dönemindesin ateşin yükselmiş Hadi hayırlısı :)

Son düzenleme:
sanki 13. gün yumurtlama olmuş gibi ama bugün neden düştü ki ateşin ben de anlamadım bakalım yarın ne olacak:26:

Ama Taf 13. gün 4 saatlik uykuyla ölçmüş vücut ısısını düşürmez mi bu :S Sanki bu gün düşüşe geçmiş gibi geldi bana da ( Gerçi ben senin kadar anlamam da )

ay hiç sorma güzelim...çalışamadım...şöyle anlatayım...akşam saat 10 gibi eşime dedim ben yatacam çalışalım dedim...biz başladık çalışmaya birden kızım dayanmasın mı kapıya...babaaaaa anneeeeeetabi eşim panikledi...ne varsa dışarı gitti...bende dedim eşime vardır her işte bir hayır neyse olsun bakalım...işte başıma gelenler böyle canım...çalışamadık kısacası...
dün silikdi fotoda belli olmuyodu bugün ilk idrarla olunca biraz daha belirgin çıktı..
canım bende göremedim senin tahlil fotosunu...

ay hiç sorma güzelim...çalışamadım...şöyle anlatayım...akşam saat 10 gibi eşime dedim ben yatacam çalışalım dedim...biz başladık çalışmaya birden kızım dayanmasın mı kapıya...babaaaaa anneeeeeetabi eşim panikledi...ne varsa dışarı gitti...bende dedim eşime vardır her işte bir hayır neyse olsun bakalım...işte başıma gelenler böyle canım...çalışamadık kısacası...en son ilişki 24 ünde oldu inşallah tutar ya
dün silikdi fotoda belli olmuyodu bugün ilk idrarla olunca biraz daha belirgin çıktı..
canım bende göremedim senin tahlil fotosunu...

hadi hayırlısı bakalım inş bu ay olucak tüm senin için dua edicem hamilelerin duası turamış

şimdiden amin canım çok tşk ederim duaların ve hepinizin desteği için bende size sağlıklı hamilelik geçirmeniz için dualar ediyorum adetim bitsinde hepiniz için bebek isteyenler için bu topikte olan herkese ve isteyen herkese yasin okuycam allahım hepimizin dualarını kabul etsin geri çevirmesin

bu ısı takibi çok zormuş ya benım kafam karıştı böyle bı topiğin olması gusel. önceki sayfaları okuyayım da anlamadığm yer olursa sorarım. bebek isteyen herkesin allah gönlune göre versin
rastgele arkadaşlar

sağol hoşgeldin aramıza allah tez zamanda versin hayırlısıyla herkese

sanki 13. gün yumurtlama olmuş gibi ama bugün neden düştü ki ateşin ben de anlamadım bakalım yarın ne olacak:26:

Ama Taf 13. gün 4 saatlik uykuyla ölçmüş vücut ısısını düşürmez mi bu :S Sanki bu gün düşüşe geçmiş gibi geldi bana da ( Gerçi ben senin kadar anlamam da )

13. gün yumurtlamış olabilirsin diye düştüğü gün olduğu için söylemedim. 14. gün ateşi ortalamanın çok üstüne çıktığı için 13. gün yumurtlamış olabilir diye söyledim:26: bakalım bundan sonraki gün ateşleri nasıl olacak:44:

Kızlar günaydın

Bu ısı ölçme işini anlamadım gitti. Sabah kalkar kalkmaz ölçtüm 36.5. Duş aldım tekrar ölçtüm 37.1 çıktı. Dü akşam yatmadan 37. Yatmadan 1 saat önce 36.5 Bu kadar oynamasını aklım almıyor. Bazen üşüyorum ve ısım hemen düşüyor.Üstüme kalın bir yorgan alırsam ısı yükseliyor. Gece soğuk olursa ısım düşüyor. Nasıl güvenecem bu ölçmelere? Bütün ay ölçtüm yalan oldu hepsi.

Herkese selamlar

çiğdem huu hani bugünki ateş tablon sen hala doktora gitmedin mi kan tahlili için?:44:

arkadaşlık isteği gönderdim tatlım azönce..
ayy en çekindiğim şeydir

Bekleyisim canım benim nasılsın :) Çay içsem olmaz mı :S Malum laz kızıyız suyla pek aram yok :S

Tafcım bu gün gidicem inşallah patronla görüşebilirsem :S Bende meraklandım iyice Eşime de söylemedim şüphem var diye - Kist oldum herhalde regl olamadım dedim

20 Aralık 1.gün 36.3
21 Aralık 2.gün 36.5
22 Aralık 3.gün 36.4
23 Aralık 4.gün 36.4
24 Aralık 5.gün 36.4
25 Aralık 6.gün 36.4
26 Aralık 7.gün 36.4
27 Aralık 8.gün 36.2
28 Aralık 9.gün 36.3

Günaydın kızlar. Yeni yeni hamiş haberleri mi alıyoruz ne? Tüm geçmişi okuyamadım ama yeni hamişlerimizi kutluyorum. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Moralim düzeldi bu haberleri duyunca. İnsan hevese geliyor. Yeni yılda inşallah hepimizin kucakları bebişlerle dolar.

Merhaba Herkese

Sık sık "hamiş" diye bir kelime geçiyor forumda. Sözlükte anlamına baktım "bir metnin sonuna eklenen açıklayıcı not" diyor. Ayrıca bir bayan ismi imiş.
Kızlar allahaşkına söyler misiniz bana HAMİŞ ne demek.

öpücükler

her zaman için kalkar kalkmaz ölçtüğün en güvenilir olandır. çünkü o bazal vücut ısındır hiçbir şeyden etkilenmez tabiki gece üşümen azcık etkiler ama genel ortalamanı değiştirmez. bizim için önemli olan genel ortalamadır. duş alınca bir faaliyet yapmış oluyorsun bu senin bazal vücut ısın olmaz doğal olarak ısını artırır. sen yaptığın ölçümleri hep sabahları uyanır uyanmaz yaptıysan paylaş bizimle burda boşa gitmemiştir.

senin bayan olduğun konusunda ciddi şüphelerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…