dün ben sana demedim mi duruşahcığım yumurtlayacaksın bugün diyesanki 18 veya 19. gün yumurtlamışsın gibi inşallah yarın ateşin düşmez böyle güzel devam eder çalışmışsındır umarım akıntım yapışkan spermler ilerleyemez demiştinya:26:
sanki 13. gün yumurtlama olmuş gibi ama bugün neden düştü ki ateşin ben de anlamadım bakalım yarın ne olacak:26:
ay hiç sorma güzelim...çalışamadım...şöyle anlatayım...akşam saat 10 gibi eşime dedim ben yatacam çalışalım dedim...biz başladık çalışmaya birden kızım dayanmasın mı kapıya...babaaaaa anneeeeeedün ben sana demedim mi duruşahcığım yumurtlayacaksın bugün diyesanki 18 veya 19. gün yumurtlamışsın gibi inşallah yarın ateşin düşmez böyle güzel devam eder çalışmışsındır umarım akıntım yapışkan spermler ilerleyemez demiştinya:26:
canım bende göremedim senin tahlil fotosunu...dün silikdi fotoda belli olmuyodu bugün ilk idrarla olunca biraz daha belirgin çıktı..
ay hiç sorma güzelim...çalışamadım...şöyle anlatayım...akşam saat 10 gibi eşime dedim ben yatacam çalışalım dedim...biz başladık çalışmaya birden kızım dayanmasın mı kapıya...babaaaaa anneeeeeedün ben sana demedim mi duruşahcığım yumurtlayacaksın bugün diyesanki 18 veya 19. gün yumurtlamışsın gibi inşallah yarın ateşin düşmez böyle güzel devam eder çalışmışsındır umarım akıntım yapışkan spermler ilerleyemez demiştinya:26:
canım bende göremedim senin tahlil fotosunu...dün silikdi fotoda belli olmuyodu bugün ilk idrarla olunca biraz daha belirgin çıktı..
hadi hayırlısı bakalım inş bu ay olucak tüm senin için dua edicem hamilelerin duası turamış
bu ısı takibi çok zormuş ya benım kafam karıştı böyle bı topiğin olması gusel. önceki sayfaları okuyayım da anlamadığm yer olursa sorarım. bebek isteyen herkesin allah gönlune göre versin
rastgele arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar
1.gün 14/12 36.3 (lekelenme)
2.gün 15/12 36.3
3.gün 16/12 36.3
4.gün 17/12 36.3 (bitti)
5.gün 18/12 36.3
6.gün 19/12 35.9 (Her zaman 6.15 te ölçüyorum o gün 3 te yattım 3 saatlik uyku ile)
7.gün 20/12 36.4
8.gün 21/12 36.3
9.gün 22/12 36.3
10.gün 23/12 36.5
11.gün 24/12 36.5
12.gün 25/12 36.6
13.gün 26/12 36.0 (4 saatlik uyku ile)
14.gün 27/12 36.7
15.gün 28/12 36.3
ben bu tablomu hiç anlayamadım bir iniyor, bir çıkıyor
sanki 13. gün yumurtlama olmuş gibi ama bugün neden düştü ki ateşin ben de anlamadım bakalım yarın ne olacak:26:
Ama Taf 13. gün 4 saatlik uykuyla ölçmüş vücut ısısını düşürmez mi bu :S Sanki bu gün düşüşe geçmiş gibi geldi bana da ( Gerçi ben senin kadar anlamam da )
ay hiç sorma güzelim...çalışamadım...şöyle anlatayım...akşam saat 10 gibi eşime dedim ben yatacam çalışalım dedim...biz başladık çalışmaya birden kızım dayanmasın mı kapıya...babaaaaa anneeeeeetabi eşim panikledi...ne varsa dışarı gitti ...bende dedim eşime vardır her işte bir hayır neyse olsun bakalım...işte başıma gelenler böyle canım...çalışamadık kısacası...
canım bende göremedim senin tahlil fotosunu...
Kızlar günaydın
Bu ısı ölçme işini anlamadım gitti. Sabah kalkar kalkmaz ölçtüm 36.5. Duş aldım tekrar ölçtüm 37.1 çıktı. Dü akşam yatmadan 37. Yatmadan 1 saat önce 36.5 Bu kadar oynamasını aklım almıyor. Bazen üşüyorum ve ısım hemen düşüyor.Üstüme kalın bir yorgan alırsam ısı yükseliyor. Gece soğuk olursa ısım düşüyor. Nasıl güvenecem bu ölçmelere? Bütün ay ölçtüm yalan oldu hepsi.
Herkese selamlar
neden çekiniyorsun canım...çekinilecek bişey yok korkma...bizden zarar gelmez fıstıkarkadaşlık isteği gönderdim tatlım azönce..
ayy en çekindiğim şeydir
Merhaba Herkese
Sık sık "hamiş" diye bir kelime geçiyor forumda. Sözlükte anlamına baktım "bir metnin sonuna eklenen açıklayıcı not" diyor. Ayrıca bir bayan ismi imiş.
Kızlar allahaşkına söyler misiniz bana HAMİŞ ne demek.
öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?