Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su tüketimini artırsam iyi olacak anlaşılan :) Çünkü gerçektencanım yanıyo Azıcık gelince bile sızlamaya başlıyo

ewet arttırman gerekiyor canım ilk başlarda su içmeye fazla alışık olmayınca insan mide alt üst oluyo gibi oluyor ama alışıyorsun sonra sürekli su içmeye :)))

Düşürür bence Çünkü vücudun direnci de düşüyo
Hatta yorgun olduğum zamanlarda çok üşürüm ben

canım ben ne zaman az uyusam yada yatakta dönüp dursam o günkü ateş ölçümüm düşük çıkıyo sanırım düşük çıkar

evet benim de uyku saatim azaldığı zaman düşük çıkıyor ateşim
yorumlarınız için tşk ediyorum arkadaşlar...demekki düşüyo...hep düşünüyordum acaba daha mı yüksek çıkar yoksa düşük mü çıkar...

arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum...uykusuzluk yorgunluk stres vücut ısısını düşürür mü yükseltir mi?

canım ben ne zaman az uyusam yada yatakta dönüp dursam o günkü ateş ölçümüm düşük çıkıyo sanırım düşük çıkar

Düşürür bence Çünkü vücudun direnci de düşüyo
Hatta yorgun olduğum zamanlarda çok üşürüm ben

:26:benim de düşürüyor vucut ısımı uykusuzluk bence çok uyumak bazal vücut ısınını artırır az uyumak ise azaltır

selam kızlar 1 aydır takip ediyorum sizi. bekleyis senle aynı günlerde regl olduk, aynı kahve lekeleri yaşadık.ben de bugün kahverengi regl oluyorum adeta.tam sökülmedi nedense.bizim ikinci denememiz oldu.bu hafta gidip hormon testi yaptırmayı planlıyorum.bir de ovulasyon testi siparişi verdim.bakalım.kafaya takmıyorum henüz.böyle de devam eder umarım :)

bu da ateş tablom :9

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?d=2010-11-28

Son düzenleme:

inşallah bi dahaki ay tuttururuz ben bu ay bal trcın çörek otu karısımı yiycem cok hamile kalan var kk dan arastırdım inşallah bende de işe yarar hayırlısıyla

Merhaba Arkadaşlar
Şimdi doktordan geldik. Hcg sonucum 385,5 :) keseyi göremedik ama :S daha çok küçüktür 10 gün sonra bakalım dedi
İnşallah bir sıkıntı olmaz da tutunur bana

Merhaba Arkadaşlar
Şimdi doktordan geldik. Hcg sonucum 385,5 :) keseyi göremedik ama :S daha çok küçüktür 10 gün sonra bakalım dedi
hadi gözün aydın fısstığım...inşallah hiç bir sorun yaşamadan alıverirsin kucağına...

Merhaba Arkadaşlar

canım tesbrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bişey sorucam sen prolaktine ne zaman baktırdın?adetinin kaçıncı günüydü?belki hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir.bide dostinex kullandınmı?banada verdide doktor bugün içicem bide 4 gün sonra.2 tablet yani.

Merhaba Arkadaşlar

çiğdemcim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla şansla gelsin bebişin

Merhaba Arkadaşlar

allah sağlığıyla kucğına almayı nasip etsin ben tebrik etmiştim başta ama en sonda ben tebrik edeyim inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah maşallah sonucun çok iyi maşallah diyelim dua et yeni hamiş bize artık

Kızlar ya sabahtan yazacaktım fırsatım olmadı..
Bu gün aynı saatte ölçtüm ateşimi 36.2 çıktı ama çok üşümüştüm,ayaklarım buz gibiydi.Elektrikli battaniyeyi yakıp yarım saat sonra ölçtüğümde 36.7 çıktı.Bu kadar farketmesi normalmi,hangisini baz almalıyım.Ayrıca son birkaç gündür 36.5,36.6 gidiyordu ateş..

Merhaba Arkadaşlar

Tebrikler canım..Allah tamamına erdirsin..
Tüm isteyenlere de nasip olsun inş..

Merhaba Arkadaşlar

Canım tebrik ederim...Sonunda meleğin annesine geldi...Sitres yapma canım...Hamileliğinin tadını çıkar...Keseyide göreceksin...Bebişinide görüp kalp atışlarınıda duyacaksın...Rabbime bol bol dua et canım...

çiğdem hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin inşallah

Merhaba Arkadaşlar

maşallah
tebrik ederim çiğdemciğim Allah hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de nasip etsin inşallah sağlığıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…