• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağlamak istıyorum
isyan etmekten korkuyorum.Ben bu duygu hiç mi tadamayacğım,
nezaman olacak.
birkaç günlük mutluluk çok geldi
evet zzaten hemileyım demedim asla
ama muhabbetı bile güzeldi
artık her şeyden yoruldum
sıkıldım
Allahım ,isyan sayma
Ama tez zamanda ver evladımı
[/B

neyse kızlar kendimi toparlamam lazım
evimin işi var hepten koyvermeyim
desteğiniz için teşekkür ederim hepinize
bebişi iyi haberini beklıyorum

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0

her akşam yarın ateşim yükselir ümidiyle yatıyorum ama hep hüsran yükselceğine gittikçe düşüyor anlamadım gitti doktor 12sinden 19una kadar dedi ilişkiyi ama biz sadece iki gün yapabildik lekelenmem olduğu için..kızlar bence doktor yumurtalama zamanımı yanlış söyledi ne dersiniz...

ağlamak istıyorum
nezaman olacak.
sıkıldım
Allahım ,isyan sayma
[/B

seni çok iyi anlıyorum canım adet olduktan sonra hep aynı duyguları hissediyoruz ama sonra geçiyor tekrar başlıyoruz çalışmalara insanız biz her şey bizim için hayat devam ediyor bizde bir gün üzülürsek ertesi gün sevnincez inşllah...hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder rabbim inşllah bütün evlat sahibi olmak isteyen kullarına...

neyse kızlar kendimi toparlamam lazım
evimin işi var hepten koyvermeyim
desteğiniz için teşekkür ederim hepinize
bebişi iyi haberini beklıyorum

tabiki bırakma kendini canım herşeyden önce sağlığımız gerliyor geriside olur allahın izniyle...
saol canım haber veririm sonucu alınca

canım teşekkür ederim:)

delüüüüüüüüüüüüüüüü:41:

günaydın canım avatarın çok tatlı...inşallah değerin katlanıp artmıştır canım:nazar: güzel düşün ki sonucunda güzel çıksın hadi inşallah hayırlı haberlerle gel...bekliyoruz

canım çok sağol,değerim katlanıp artmış Allah'a şükürler olsun:nazar::nazar::nazar:

ağlamak istıyorum
nezaman olacak.
sıkıldım
Allahım ,isyan sayma
[/B

canım ağlama,sıkma canını,,hem tablon da daha adet olacaksın diye bişey söylemiyor,daha erken bence adet için,ama adet olsan da lütfen üzülmemeye çalış,inşallah Allah en hayırlı zamanda sana da nasip edecek..

bebişim ateşin gayet güzel hala
testini vermişsin inşallah güzel çıkacak
ama sana gebesin diye umut vermicem artık bak bana bugün güm diye adet oldum
demek ki yumurta çatlamamış ve progestan nedenıyle yıne 25. günde oldum
offf Allahım nerelere gideyım ,nerelere vurayım başımı

üzülmen kadar doğal bişey yok canım. inan ki ben de üzülddüm biliyor musun hem de kendim kadar...
ama hayat devam ediyor.. sana eltimin yanlışlıkla hamile kaldığını söylemiştim. en belirgin bi pko olmasına rağmen hem de çift yumurta ikizine.

yanlız şimdi sen sorununu iyi tespit etmelisin. sanırım yumurtan çatlamamış. çünkü doktorum bana yumurta çatlamazsa ya erken ya geç adet olunur demişti. canım sen kendini yıpratmak yerine direk iğneli ilaç tedavisine geçsene. sanki ronyada olduğu gibi sana da onun iyi geleceğini düşünüyorum. tabi doktorun en iyisini bilir ama.. ben biliyorum ki kaliteli bi yumurtan olduğunda sen pat diye hamile kalacaksın Allahın izniyle.. bu arada bizim okuldan bi arkadaş var o da pkoluymuş olmamış önce çocuğu, tedavilerle olmaamış bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kalmış. şimdi ise en son 3. çocuğunu doğurdu hamile kalırsam diye aklı çıkıyor.. sen ve eşin çok sağlıklısınız yaşında geç.. hiç olmıyacakmış gibi asla düşünme..

BAT:
30 aralık:1.gün 36.4
31 araık :2.gün 36.5
1 ocak :3.gün 36.4
2 ocak :4.gün 36.5
3 ocak :5.gün 36.2
4 ocak :6.gün 36.4

5 ocak : 36.3
6 ocak : 36.2
7 ocak : 36.5
8 ocak : 36.6
9 ocak : 36.4
10 ocak : 36.5
11 ocak : 36.3
*12 ocak : 36.3 (lekelenme)
13 ocak : 36.2 (lekelenme)
14 ocak : 36.3 (lekelenme)
15 ocak : 36.2 (lekelenme)
*16 ocak : 36.3
17 ocak : 36.0

her akşam yarın ateşim yükselir ümidiyle yatıyorum ama hep hüsran yükselceğine gittikçe düşüyor anlamadım gitti doktor 12sinden 19una kadar dedi ilişkiyi ama biz sadece iki gün yapabildik lekelenmem olduğu için..kızlar bence doktor yumurtalama zamanımı yanlış söyledi ne dersiniz...

canım bence senin daha yumurtan çatlamamış,bugün ateşin düşmüş,bence bugünü de değerlendir..

üzülmen kadar doğal bişey yok canım. inan ki ben de üzülddüm biliyor musun hem de kendim kadar...
ama hayat devam ediyor.. sana eltimin yanlışlıkla hamile kaldığını söylemiştim. en belirgin bi pko olmasına rağmen hem de çift yumurta ikizine.

yanlız şimdi sen sorununu iyi tespit etmelisin. sanırım yumurtan çatlamamış. çünkü doktorum bana yumurta çatlamazsa ya erken ya geç adet olunur demişti. canım sen kendini yıpratmak yerine direk iğneli ilaç tedavisine geçsene. sanki ronyada olduğu gibi sana da onun iyi geleceğini düşünüyorum. tabi doktorun en iyisini bilir ama.. ben biliyorum ki kaliteli bi yumurtan olduğunda sen pat diye hamile kalacaksın Allahın izniyle.. bu arada bizim okuldan bi arkadaş var o da pkoluymuş olmamış önce çocuğu, tedavilerle olmaamış bıraktıktan sonra kendiliğinden hamile kalmış. şimdi ise en son 3. çocuğunu doğurdu hamile kalırsam diye aklı çıkıyor.. sen ve eşin çok sağlıklısınız yaşında geç.. hiç olmıyacakmış gibi asla düşünme..

evet canım görünen o ki yumurta çatlamadı
zaten ona üzülüyorum adet olduğuma değil
kendimi çatladı diye inandırdım
hadi ovulasyın testi hatalı
15 ve 16 da gelen minik kan neydi?
bilemıyorum
doktora gideceğim bu ay eşimle bir konuşayım
ilaç ve çatlatma iğnesi isteyeceğim
doğrudan iğne tedavsi uygun görür mü doktor bilemem
şuan tek duan eşimi ikna edebilmek

evet canım görünen o ki yumurta çatlamadı
zaten ona üzülüyorum adet olduğuma değil
kendimi çatladı diye inandırdım
hadi ovulasyın testi hatalı
15 ve 16 da gelen minik kan neydi?
bilemıyorum
doktora gideceğim bu ay eşimle bir konuşayım
ilaç ve çatlatma iğnesi isteyeceğim
doğrudan iğne tedavsi uygun görür mü doktor bilemem
şuan tek duan eşimi ikna edebilmek

İnşallah eşin de ikna olur ve hayırlara vesile olur tedavi size. aslında birazcık daha az stres yapsan. ben biraz daha bekleyin derim size ama.. çok üzüyorsun kendini..
evet hepimiz çok istiyor ve bebeği çok istiyoruz ama.. herşey olacağına varıyor.. gün gelcek diyceksin "bi susunnn çok ses yapıyorsunuz başımı şişirdiniz..." "kızım yapma oğlum etme".. bugünleri hatırlarsan sadece tebessüm etceksin..

İnşallah eşin de ikna olur ve hayırlara vesile olur tedavi size. aslında birazcık daha az stres yapsan. ben biraz daha bekleyin derim size ama.. çok üzüyorsun kendini..
evet hepimiz çok istiyor ve bebeği çok istiyoruz ama.. herşey olacağına varıyor.. gün gelcek diyceksin "bi susunnn çok ses yapıyorsunuz başımı şişirdiniz..." "kızım yapma oğlum etme".. bugünleri hatırlarsan sadece tebessüm etceksin..

canım güzel diyorsun da
sorun apaçık ortada
neredeyse 1 yıldır yumurta oluşmuyor
belki öncesinde bile
şimdi ben beklesem ne olacak bebek isteiğyle boş boş beklıcem
haklıısn stres yapıyorum
aslında yapmıyor gibi görünüyorum ama yok öyle değil yapıyorum
akşam konuşacağım eşimle
çünkü o daha çocuk için bile erken olduğunu düşünüyor
bakalım tedavi için ne diyecek
Allah hepimize sabır versin

canım güzel diyorsun da
sorun apaçık ortada
neredeyse 1 yıldır yumurta oluşmuyor
belki öncesinde bile
şimdi ben beklesem ne olacak bebek isteiğyle boş boş beklıcem
haklıısn stres yapıyorum
aslında yapmıyor gibi görünüyorum ama yok öyle değil yapıyorum
akşam konuşacağım eşimle
çünkü o daha çocuk için bile erken olduğunu düşünüyor
bakalım tedavi için ne diyecek
Allah hepimize sabır versin

aminnn inşallah. durumunu bizim o hocaya çok benzettim de ondan dedim canım. o da pkoymuş. genç kızken doktoru demiş ki sen çocuk istediğinde tedavi olman lazım. 3 yıl olmamış çocukları o her okuldan gelince ağlayıp duruyormuş. eşi ise o kadar rahatmış. boşver olmasın ne güzel gezeriz diyormuş. klomen falan filan denemişler. sonra diyor eşim atandı demek ki stresten olmuyordu eşinin işsizlik stresinden sonra oldu diyor. dediğim gibi şimdi de patır patır doğuruyor..:9:
değilse bilmez miyim beklemenin ne can yakıcı olduğunu..

bebeğimolsun ben de merak ediyorum:26:

Back
X