• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy canım yaa seninki bayağı oldu sanırım. belki idrarda bile çıkar. şu wc işi korkulu rüyam oldu. şimdi bile sanki oldum dedim gidip baktım ama gelen giden yok. korkudan ellerim bile titriyor inan. eğer korkudan ölmezsem sonucu öğrenicem. :9:

aynı durumdayız cnm..benim adet arada düzensiz geliyor o yüzden birazda onun verdiği şeyle test yapmıyorum.belki geç gelir diye..bugün adetimin üstünden tam 37 gün geçti..geçen ay 35.gün olmuştum..off delircem ya....sen nezaman test yapmayı düşünüyorsun cnm..

eğer yarında gelmezse yaparım diyorum. bazen 1 hafta geçsin diyorum. ama sırf bu korkudan yapıcam herhalde. bir şansımı deniycem.

eğer yarında gelmezse yaparım diyorum. bazen 1 hafta geçsin diyorum. ama sırf bu korkudan yapıcam herhalde. bir şansımı deniycem.

bende yarın gelmezse yaparım heralde...aslında geçen ay adetim 10 gün geçikse bile yapmıcam diyordum ama insan dayanamıyor..inş.hayırlısıyla hamileyizdir canım..gerçi adet olacakmışım gibi hissediyorum..sanki ucunda bekliyorr :-))

bende yarın gelmezse yaparım heralde...aslında geçen ay adetim 10 gün geçikse bile yapmıcam diyordum ama insan dayanamıyor..inş.hayırlısıyla hamileyizdir canım..gerçi adet olacakmışım gibi hissediyorum..sanki ucunda bekliyorr :-))

evet evet aynen öyle sanki fooş edip gelicek gibi oluyor. akıntım olduğunu hissediyorum ve korkarak bakıyorum. sulu sarımsı gibi bir akıntım var. bu belirtim 3 gündür var. hatta dün dedim hıh oldum diye ama hala yok.

canım üzülme. ne zamandır deniyorsunuz. bizim bu ay 6. ayımız. bakalım seninde ateşin yüksekken birden düşmüş. kısmet ne zaman bizim için hayırlıysa Allah o zaman versin bebişi.

artık üzülemiyorum da canım kısmetten öte yol yok...19 aydır deniyoruz...evet ateş iyi gidiyodu ama son günler düştü ama senin ateş maşallah güzel inşallah bebeğin gelmiştir yarın güzel haber verirsin bize...

herkese iyi pazarlar...beklenen adet geldi kızlar artık hayırlısı napalım...379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com

hadi bakalım canım..bu ay seninle beraber başladık...benim de bugün geldiler...ben 25. gün sen 26. gününde oldun...bu ay güzel haberler veririz inşallah...ben bu ay pek bişey yapmayı düşünüyorum...yani kür filan..bırakıcam kendi haline..ovul. testi yaparım ve preseed kullanırım yine...bir de benim bu ay ateşim pek yükselmedi...progesterona baktırcam bakalım...hadi hayırlı olsun yeni ayımız...:6::6::6:

bugün geldi kırmızılar....hayırlsı olsun diyorum..merak edenler için haber vereyim dedim..yeni tabloma başladım..bu ay hiç bişey kullanmıcam..sadece preseed. bi de pogesteronuma baktırcam belki progestan gerekebilir...hepinizi öptüm canlar...:54::54::54::6::6::6:

kim takar seni diyosunuz yani...

hadi bakalım canım..bu ay seninle beraber başladık...benim de bugün geldiler...ben 25. gün sen 26. gününde oldun...bu ay güzel haberler veririz inşallah...ben bu ay pek bişey yapmayı düşünüyorum...yani kür filan..bırakıcam kendi haline..ovul. testi yaparım ve preseed kullanırım yine...bir de benim bu ay ateşim pek yükselmedi...progesterona baktırcam bakalım...hadi hayırlı olsun yeni ayımız...:6::6::6:

bende 27 . günümde yani bugun oldum kıslar.. batıma 5 gün vardııı inşşş önümüzdeki ay hepimizde bebeiş haberi verirz.. ateş ölçecekmisiniz.. ben kararsızım.. belki 10. günden itibaren ölçmeye başlarım diyorum

bende bu ateş ölçme işini çözemedim kızlar ya ağızdan ölçüyorum farklı sağ koltuk altından farklı sol koltuk altından farklı anlamadım gitti

bugün geldi kırmızılar....hayırlsı olsun diyorum..merak edenler için haber vereyim dedim..yeni tabloma başladım..bu ay hiç bişey kullanmıcam..sadece preseed. bi de pogesteronuma baktırcam belki progestan gerekebilir...hepinizi öptüm canlar...:54::54::54::6::6::6:

Hayırlısı olsun cnm..İNş en kısa zamanda bebeğiine kavuşursun...benim de 3 gün oldu kahveler bitmedi.kırmızılar gelip bitsede doktora gtsem diye bekliyorum.polipten kaynaklanıyor herhal kahverengi akıntılar..rahat ettirmiyorlar birtürlü..... siz de bir sorun varmıydııı??

evet aynı başladık canım...bende bu ay hiçbişi yapmıcam ateşe de son...ben progesteron testi yaptırdım canm düşük çıktı 6.28 çıktı..sende yaptır bence...inşallah yeni ayımız hayırlı olur

Hayırlısı olsun cnm..İNş en kısa zamanda bebeğiine kavuşursun...benim de 3 gün oldu kahveler bitmedi.kırmızılar gelip bitsede doktora gtsem diye bekliyorum.polipten kaynaklanıyor herhal kahverengi akıntılar..rahat ettirmiyorlar birtürlü..... siz de bir sorun varmıydııı??

canım sende polip mi varki? benimde bu ay 6-7 gün boyunca hep kahveengi lekeler geldi korktum ve dr a gittim alttan ultrasonla baktı ama enfeksiyon kist vs hiçbişi yok dedi...içim rahatladı...umarım sende de bi sorun çıkmaz

canım sende polip mi varki? benimde bu ay 6-7 gün boyunca hep kahveengi lekeler geldi korktum ve dr a gittim alttan ultrasonla baktı ama enfeksiyon kist vs hiçbişi yok dedi...içim rahatladı...umarım sende de bi sorun çıkmaz

geçen ay gittiğimde doktor alttan baktığında var demişti.1cm . histeroskopi olman lazım .tüp bebek denemeden önce mutlaka yap dedi. başka doktorada gidicem .bakalım ne durumda.ne dicek. adetim bitsin de bi.. polip yokken de kahverengi oluyodu da 1 gün filandı.doktor olabilir öyle demişti ilk zamnlar.rahim temizdi sonradan oldu işte:(

yok canım bi gelişme bende de yok malesef.. bekliyoruz işte. ama sanırım adet geliyor.. hayırlısı olsun artık.. neden koruncaksınız canım onu anlayamadım ben:44:
yoksa hsg çektirdin mi?
kötü bişey çıkmadı değil mi...
dualarım seninle canım benim..:16:
daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum bi sorun oluştu mesanemde.bebek yüzünden stres arttıkça daha da kötülemişti. stres artırıyomuş.
6 ay ilaç kullanıcam ilaçları içerken hamile kalmamam gerek.dr lar 6 ay diyo ama ben 4 aydan sonra iyileşirsem bırakcam hemen. tüpe başlıcam belki.o yüzden hsg falan da çektirmedim ertelendi herşey.canım sıkkın ama alışmaya çalışıyorum.
zaten olmuyo ama ben yine de koruncam çünkü risk almak istemiyom bu konuda, bir hayat söz konusu çünkü.
adet geliyor denemez hala yüksek belki yarın çıkar ateşin...

ne oldu hayıırdır canım ??
ayrıca merak etme gelecektir meleğin en uygun zaamanda
benimki 2 buçuk yılda geldi :)
benim de 1 buçuk yılda gelmedi araya bi 6 ay daha gircek etti 2. sonrası sanırım tüp bebek...

Son düzenleme:
bugün herkes dökülmüş :50:
genelde hepimizin ovulasyon günü yakındı ama bi ben geç kaldım o da uzun süren luteal fazımdan kaynaklanıyor..
Rabbim hepimizi en yakın zamanda sevindirsin inşallah.
ikizler hoşgeldin canım:3:

bu arada annemler geldi fırsat buldukça girerim inşallah.

Back
X