- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
yok canım öyle bir şart yok yani sen istersen aşılamaya geçebilirsin.hatta bana doktorum yumurtaların boyutunu görünce aşılama mı yapsak dedi ben istemedim.
bi kaç ay daha bekliycem dedim.
serophene mi yoksa klomen mi daha ağır bilmiyorum canım.ama ben klomen kullananlar topiğinde takılıyorum ordaki kızlar öyle diyor.
ve ben serophenenin prospektüsünüde okudum onda da 4siklus diyor.
evet basit infertilitelerde bu ilaçlar çok işe yarıyor.hemde çatlama zamanını biliyorsun eğer iğne olursan.
yok ya iğne vermiyor doktorum. çok seviyorum doktorumu ama benim istediklerimi hiç gale almıyor kendi bildiğini yapıyor. bugün ameliyat günü olduğu için erken gittim 8 de muayene oldum. tam bi tonton dede

ben çatlama gününü ateşle tespit ettim iğne olmadım. çünkü vermedi. hoş verse de doktorum bu ay için sadece 4 gün ilişki önerdi tek günler..ama bu ay da olmazsa ben de aşılama isterim belki.
bugün 11. günümdü benim de 18-25 mm arasında 3 yumurta +1 de gelişmekte olan yumurta varmış.. doktor görünce Aman tanrım! dedi

belki sen de kullansan senin de fazla olacaktı hatta onu bırak bence ilacın etkisi devam ediyo. belki senin de 2 tane filan olmuştur bu ay geçen ay..
Allahım bebişlerimiz gelse de biz de kadın doğumda uzman olmaya başlamasak