Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

günaydın fundacığım:80:
ateşin güzel devam ediyor. 13. gün yumurtan çatlamış gibi geliyor bana (ateşin düştüğü için değil ertesi gün ani yükselme olduğu için) hadi hayırlısı

2f9770 Ovulation Charts

günaydın kızlarrr...daha çooooooooook var beee

günaydın durucuğum
ateşin için kocaman bir maşallah
bak yumurtladın gördün mü yumurtam çatlamayacak mı diye boşuna strese girmiştin FF 18. gün olarak gösteriyor ama bana 19. gün çatlamış gibi geldi:26: inşallah çalışmaların işe yaramıştır oyalanacak birşeyler bulursan vakit çabucak geçer

ben bugün ölçmedim ateşimi unutmuşumadetim çözüldü zaten maaşallahı var...yarın eşimin sperm testinin sonucunu alcaz çok merak ediyorum:18::18::18::18:

günaydın kızlarrr... adet tarihim geçmediği için ateşimi eklemeye devam ediyorum.
duruşah ateşin süper hayatım 36,8i görmüşsün Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah [/QUOTE]

günaydın lightlifecığım
nasılsın bugün bakalım taze anne adayı
maşallah ateşin çok güzel sabit de devam ediyor 28. gün yumurtlamışsın bugün yumurtlamadan sonra 12. günün maşallah maşallah

günaydın kızlarrr... adet tarihim geçmediği için ateşimi eklemeye devam ediyorum.
duruşah ateşin süper hayatım 36,8i görmüşsün Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah

günaydın lightlifecığım
nasılsın bugün bakalım taze anne adayı
maşallah ateşin çok güzel sabit de devam ediyor 28. gün yumurtlamışsın bugün yumurtlamadan sonra 12. günün maşallah maşallah
[/QUOTE]

bugün moral olarak daha iyiyim dünkü gibi lekelenmem yok şimdilik ama heyecanlıyım biraz 1,5 saat sonra test yaptırmaya gidicem bakalım 2 ye katlamışmı diye :18: bu arada bu ateş ölçme yöntemi harika bişey yaa... farkındaysan ateşim bu ay hiç 36,7 yi görmedi hatta hiç yükselmeyecekmi bu ateş diyodumki şimdi 36,7 oldu ve sabitlendi gerçekten ilginç bi durum :44: sadece ovulasyon testi yapsaydım yanılacaktım çünkü 3 gün önce pozitifi gördüm ve sonrasında görmemiştim..
değerlendirmen için teşekkür ederim tafçım

Bende tablomu ekleyeyim yaa :)

327140 Ovulation Charts

günaydın çiğdemciğim
tablona maşallah diyelim ama artık ateş ölçmeyi bırakabilirsin kan değerin gebeliğini resmen ilan etti ateş ölçme yani artık stres olursun ister istemez ve ateş tablonu artık hamilelerin ateş tabloları topiğine koy bakalım bismillah ile:81:

Gerçekten de doğru Taf stres oluyorum hatta oldum da :S Gece uyuyup uyanıp duruyo mu acaba diye düşünüyorum Kendimi rahatlatmam lazım bi şekilde
Daha eşime de söylemedim yarın geceye sakladım Bilse yardımı olurda şimdilik kendi kendime ediyorum işte

Ekledim de nazar boncuklarını unutmuşum onlarıda ekleyeyim hemen :) Aslında çok sabırsız bir insanımdır ama nedense bu ara tutuldum böyle :) Patik aldım yılbaşı hediyesi eşime :)

20 Aralık 1.gün 36.3
21 Aralık 2.gün 36.5
22 Aralık 3.gün 36.4
23 Aralık 4.gün 36.4
24 Aralık 5.gün 36.4
25 Aralık 6.gün 36.4
26 Aralık 7.gün 36.4
27 Aralık 8.gün 36.2
28 Aralık 9.gün 36.3
29 Aralık 10.gün 36.4
30 Aralık 11.gün 36.3

Günaydın herkese... Yeni hamileler nasıllar? Beta Hcgleriniz kaç çıktı sizin? Geçmişi okuyamadım. Kaçıncı günde yaptırdınız kan testlerini? Tekrar yazarsanız sevinirim. Hayırlı olsun tekrar. Sevgiler.

eşine güzel bir süpriz olucak canım

Derya çok sevindim bebişte bişey yokmuş :) Seni gidi pimpirikli seni :) Ama en iyisini yapıyosun gık dese git doktora Bu zamanda çocuk zor bulunuyo Koca karaborsa zaten :)))
Eşim şüpheleniyor sanırım ama bişey demiyor :)

Yumurtlama zamanımdan pek emin değilim ama FF dediğine göre gecikmeden sonra 5. gün 385,8 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…