hadi gözün aydınnkızlar içlmi rahatlattım geldim gaz sancısıymış :) bebeğimin kalp atışları hızlanmış 7.hafta itibari ile hızlanırmış ve buda sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterirmiş dr um dioki her gaz sancısında gel derya buraya :) giderim walla napim korkuyorum zaten en ufak soru takıkırsa gel "enin lçinin rahat olması gerekiyor dio seviyorum ben dr umu yaa
Ohhhh iyiiiiikızlar içlmi rahatlattım geldim gaz sancısıymış :) bebeğimin kalp atışları hızlanmış 7.hafta itibari ile hızlanırmış ve buda sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterirmiş dr um dioki her gaz sancısında gel derya buraya :) giderim walla napim korkuyorum zaten en ufak soru takıkırsa gel "enin lçinin rahat olması gerekiyor dio seviyorum ben dr umu yaa
canım ben o testlerden hiç bişey anlamıyorum...fikrim yok yani...üzgünüm:)kızlar help hhelpppppp
bugun 21. gunum ve ovulasyon testımde hala ıkıncı cızgı var
bozuktur dıe bıtane daha yapptım onda da var
18 gunde net cızgım vardı
hala da ikinci çizgi var ama çok net değil
çok ta silik değil rahatlıkla görünüyo kızlar
noluyoooooo
biriniz bişi deyın nolurrrr
canım ben o testlerden hiç bişey anlamıyorum...fikrim yok yani...üzgünüm:)
İlk gördüğün çift koyu çizgi geçerlidir.Diğerlerinin yüksek oluşuyla yumurtlama sonrası ateşinin yüksek kalışı aynı mantıkla işler gibi.. Bu olmak zorunda da değil;herkese göre değişir...Yani:ilk 2 çizgi koyu gününün ertesi günü yumurtlayacaksın anlamını taşır;diğer günleri kaale alma;hiçbir anlamı yoktur.O kadar kite harcadığın paraya da yazık hem;boşu boşuna...kızlar help hhelpppppp
bugun 21. gunum ve ovulasyon testımde hala ıkıncı cızgı var
bozuktur dıe bıtane daha yapptım onda da var
18 gunde net cızgım vardı
hala da ikinci çizgi var ama çok net değil
çok ta silik değil rahatlıkla görünüyo kızlar
noluyoooooo
biriniz bişi deyın nolurrrr
ayy gebemi sorma ben ovulasyonda çalışmamışım..çok üzüldüm..en son 16.gün gece çalışmışız...yumurtlama ff ye göre 18.gün olmuş...nasıl olur senceİlk gördüğün çift koyu çizgi geçerlidir.Diğerlerinin yüksek oluşuyla yumurtlama sonrası ateşinin yüksek kalışı aynı mantıkla işler gibi.. Bu olmak zorunda da değil;herkese göre değişir...Yani:ilk 2 çizgi koyu gününün ertesi günü yumurtlayacaksın anlamını taşır;diğer günleri kaale alma;hiçbir anlamı yoktur.O kadar kite harcadığın paraya da yazık hem;boşu boşuna...:92::92::92:
ayy gebemi sorma ben ovulasyonda çalışmamışım..çok üzüldüm..en son 16.gün gece çalışmışız...yumurtlama ff ye göre 18.gün olmuş...nasıl olur sence
canım benim ne güzel açıklamışsın ayol...nerden bulursun bu neşeyi ve enerjiyi bilmiyorum...ben hiç mutlu değilim...Eeeeh;48 saati geçmediyse;iltahabi,mantariiidurumlar yoksa;rahmin kendini hazır hisseder de seninkinin kukkurileri senin havvacığı bulabilecek kalitedeyse;senin havvacık da havasındaysa ve kukkurilerden birine aşık olabildiyse durum tamamdır
canım benim ne güzel açıklamışsın ayol...nerden bulursun bu neşeyi ve enerjiyi bilmiyorum...ben hiç mutlu değilim...
ohhh çook çokk sevindim derya. doktorun istanbul avrupa yakasındaysa ismini öğrenebilirmiyim derya? bende iyi bi doktor arıyorumda..
tşk ederim canım evet avrupa yakasında bakırköyde capacity karşısında özel muayenehanesi var aynı zamanda cerahpaşa tıp fakültesi hocası prof.dr Fahri Öçer çatlak prof. üm benimdiyorum ben ona eğer gidersen anlarsın ayrıca cerrahpaşada tüm testlerimi ücrtsiz yaptırıyorum dr um sağolsun ismi yetiyor walla çok memnunum şiddetle tavsiye edilir internettende araştırabilirsin canım
len bende ona mı gitsemki? ben de bakırköyde bi doktor arıyodum ama bayan doktor olsun istiyorum ben.. utanıyoruuummm :))) sağol bitanem
Ohhhh iyiiiii
eee hani duruşah:26:
sıra sende o zaman duru hadi bakalım inşallah sende malum olmussundur da daha cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?