sen yarın sabah itibariyle dil altından ateşini ölçmeye başla hala geç kalmış değilsin ovulasyon testinden tahmin ederek yorum yaparız. yumurtlamadan sonra 13. gün ateşin düşmediyse o akşam uzun süre tuttuğun idrarınla erken gebelik testi yapabilirsin. ama dil altından ateşini yarın sabahtan itibaren ölçmeye başla
sanki 13. gün yumurtlamışsın 28 günde bir mi adet oluyorsun normalde:26: belki de iki yumurta çatlatmışsındır 13.gün ve 15. gün olabilir yani doktor kontrolünde hiç iki taraflı veya tek tarafta iki adet yumurta olgunlaştırdığın görülmüş müydü?
kızlar herkese mrblar ben bu ay tüp denedim ama tutmadı :93:ilacın etkisi hala vücudumdadır diye ateş ölçme yöntemine başladım adet olur olmaz inş. hemencek hepimiz hamiş kalırızleylim seni takip edip buldum bu topiği gezenti
1.gün 36.8
2.gün 36.5
3.gün 36.2
4.gün 35.9
5.gün 36.0
ahhh şekerimmm sen benden gezenti çıktın :))))
gezenti gezentiye baka baka gezermiş düştüm senin peşine topik topik gezdim bide not bıraktım iyiki çalışıyon ha yoksa seni nasıl bulurduk bilmem ha bire kayıp ilanı basardık artık mecbur iş yerinde duruyonda en azında topiklerde ara ara bulyoz seniGEZENTİ GEZENTİ GEZENTİ LEYLİ GEZENTİ
deryacım canım atlatırsın riskli günleri stres yapmamak cok önemli benim amcamın kızı hamile ilk 4 ay kanaması vardı dr seyahat yasagı koydu ama okadar rahattı ki olacagı vars olur düşüncesindeydi kanamalı kanamalı hiç oturmadı kuzenimizin düğününde hoplayıp zzıplayıp durdu bişey olmaz bişey olmaz diye ne yattı ne birşey ben bile düşürürsün bu çocugu bak kosturup durma demiştim okadar rahattı ki anlatamam ilk çocugu ve onun hemen öncesinde düşüğü vardı ve o şekilde gezerken ve hala daha gezmeye devam ediyor otobusle gidiyor bodrum marmaris geziyo sürekli ama 5 .ayında şimdi oğlu olacak sende stres yapma da bebiş rahat rahat büyüsün annesi :))) atlatırsın yeterki stres yapma nasıl hamile kaldığın zaman rahatsan o şekilde rahat olmaya devam et biliyorum daha zor beklemek ama üzülmeki bebişte etkilenmesin
selam bilgeciğimçalışmalar nasıl gidiyor ateşinden henüz yumurtlamaya dair işaret alamadım:97:
Merhaba tafcım. Yatılı misafir sebebiyle çalışmalar biraz sekteye uğrasa da tam gaz devam ediyor.Sen nasılsın? Bir şey kafama takıldı ateşimle ilgili. Benim geçen ay ateşim ovu.dan sonra 36.4 ve yukarısında olmulştu. İlk 15 gün hep 36.3 ve daha da aşağısında idi. Bu ay adetten beri 36.4 görüyorum çoğunlukla. İkinci yarı bundan da daha mı yüksek olacak acaba? Her ay farklı olabiliyor mu? Bu ay ilk yarıda 36.4 civarı olması normal mi sence? :44:
1..gün..36.6 (regl ilk gün)
2..gün..36.6 (regl)
3..gün..36.4 (regl)
günaydın kızlar daha yolun başındayım yarın son günüm ben yinede ateşimi ekledim biraz ara verip yumurtlamaya yakın toplu yazacağım duruşah inşallah senin de hamiş haberini alırız canım bu ay vereceksin gibi geliyor bana hadi hayırlısı en çok duruşahın ve çiğdemin hamile kalacağı doğuyor içime inşallah hislerimde yanılmam seviniriz birlikte
çiğdem bak ne buldum önceki sayfalardan seni bilmiyordum esilya diyecektim agzımdan çiğdem cıkmıstı istemeden güzel oldu gecen ay yazmıştım bunu :))))))))))) malummu olmuş ne :79:
eee hani duruşah:26:çiğdem bak ne buldum önceki sayfalardan seni bilmiyordum esilya diyecektim agzımdan çiğdem cıkmıstı istemeden güzel oldu gecen ay yazmıştım bunu :))))))))))) malummu olmuş ne :79:
Teşekkür ederim Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Ben prolactine reglin 3. günü baktırdım ve yüksek çıkmıştı o zaman gebelik söz konusu değildi. Dostinex verdi haftada 2 tane kullanmak için ama ben içmedim. Sadece her gün hayıt suyu ve adaçayı içtim. Sende dene derim
normal:97: senin vucudunun bazal ısısı o ayki hormonlarına, hava şartlarının durumuna göre değişiklik gösterir mesela yazın yaptığın ölçümlerle kışın yaptığın ölçümler arasında azcık fark olabilir
kızlar içlmi rahatlattım geldim gaz sancısıymış :) bebeğimin kalp atışları hızlanmış 7.hafta itibari ile hızlanırmış ve buda sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterirmiş dr um dioki her gaz sancısında gel derya buraya :) giderim walla napim korkuyorum zaten en ufak soru takıkırsa gel "enin lçinin rahat olması gerekiyor dio seviyorum ben dr umu yaa
Welcome dün akşam sen geldimiştin aklıma :) Demek ki yazını alacakmışım :) Teşekkür ederim birazcık stresim ama :S Tutunur mu, keseyi görür müyüz, kalp atışlarını duyar mıyız falan :S Duasız üşürmüş yürekler Hiç dilimden düşmüyor zaten Şükürler olsun bu günümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?