son günlerde hep gece girebiliyorum nete..offf ..o yüzden yorumlarım arada kaynıyor..yarın ilk gören yaorumlasın lütfeeeennn....
bugün sabah yumurta akı akıntımın içinde böyle çizgi gibi kan ama çok incecik böyle ip gibi kan gördüm..sonra bi daha bişey görmedim..sadece çok sulu ama kremsi akıntım var 3 gündür..resmen adet oluyomuşum gibi geliyo...yarın ya da öbür gün adet günüm..adet mi olcam acep..:///..bu neyin belirtisiydi..geçenlerde bi arkadaşa daha olmuştu böyle...tablomu da ekleyim....tablom da bi garip zaten bu ay...saplandı kaldı...ben genellikle dpo 12-13 te adet oluyorum....ama geçen ay 2 gün erken çatladığı için dpo 14 te oldum..benim yumurtalar genellikle 12-13. gün çatlar...çok mu erken başınızı şişiriyorum yafff..zaten yarın sabah belli olcak ammaaaa....
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
every, yokh, karanfilce, ronya, arkadaşlar nerdesiniz.....bak ilk g ören yasın haaa....
:54:
ya anladiginakintinin yerlesme kanamasi olmasini gonulden diliyorum canim
kremsi akinti olmasi da hamile olman konusunda arti puan

atesinin sabitlemesi de cok iyi birsey genelde sabitliyor ates hamilelerin tablolarinda

2 gun kaldi, adet oncesi boyle kanaman oluyor muydu daha onceleri
mesela benim adetten birgun once cok cok acik pembe beyaz akintiyla karisik geldigi oldu
ertesi gun de adet geldi
ama sninki icins anirim erken
ve de atesin super
hamile olmani gonulden diliyorum canim anlattigin seyelr cok iyi ama tabiki bilemeyiz