kızlar sonucum çıkmış...147 küsür...ay bi garibim ben sevinemiyorum niyeyse
sen kaçıncı günde baktırmıştın canım...ayrıca kaç çıkmıştı sonucunallah tamamına erdirsin canım benim yaa çooook sevindim
kızlar sonucum çıkmış...147 küsür...ay bi garibim ben sevinemiyorum niyeyse
hadi gözün aydın cnm cok sevindim hersey sonuna kadar normal gitsin inşallah sağlığıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin allah
Herkese hayırlı cumalar...... Kızlar bi bilgisi olan cevap yazsın lütfen!!!!!!Hamilelikte ağızda acılık yaşanır mı????ağzım çok acı dilim sarımsı yeşilimsi....Bide yumurtalıkların olduğu yer alt karın mı diyolare orası şiş biraz hamilelikte olur mu böyle bi şeyyy....kasık ağrılarımda var özellikle sol kasık...adetime 4 gün var test yapsam çıkmaz herhalde bide korkuyorum yapmaya.....Bu konularda bi bilgisi olan varsa lütfen paylaşın :26:
Dediklerinin aynısını yaşadım bende :) İdrar da silik çıkabilir ama kanda net belirginleşmiştir. Bence hadi bi cesaret yaptır testini. Bak bu ay çok bereketli İnşallah sende eklenirsin listeye
sağol canım ya heycanlandım şimdi!!!! ama kendime bi söz verdim günüm geçmeden test yapmıyıcam diye çünkü her defasında hüsrana uğradım.Zor beklemek ama şurda 4 gün kaldı sonucu alınca yazarım bende.Ama inşalllah dediğin gibi olur.Ben bu yazdıklarımı netten bi doktora maille sordum hamilelikle alakalı değil dedi moralimi bozdu.....bu yumurtalıkların olduğu yer seninde mi şişti..ağzım o kadar acı ki bişey yemek istemiyorum.tansıyonum düşük gözlerim baygın bakıyo birazda acıyo....bide akıntım oluyo ara ara hafiften sarı...Sende ne gibi belirtiler olmuştu???? şimdiden teşk..
hay allah benim iyiliğimi versin...o soruyu ssana soracağıma bekleyişe sormuşum..yoksa arkamızdan o mu gelecek...inşallah öyle olur...çok tşk ediyorum çiğdemciğim...allahım sonunu iyi etsin inşallahBu arada sonucun çok iyi 12. gün içinBenim regl günümde 385, 2 gün sonra 885, 4 gün sonrada 4479 çıktı. Bu değer böyle 2 günde bir ikiye katlanacak. Allahım sağlığıyla değerinin artmasını nasip etsin inşallah
Aynen dediğin gibi şişlik alt karın bölgesinde ve ağzımda demir yutmuş hissi vardı. Göğüslerde de etrafındaki çizgiler kabardı :))) Bence yarın sabah ilk idrarınla yap. Ölüm yok ya sonunda
Her yeni başlangıç yeni umutlar demek Hepsi aynı olmaz
Olsa bile hayırlısı değilmiş dersin :) Burdan yaz gelişmeleri merak ederim ben
Allahım hayırlı sonuçlarla yüzümüzü güldürür inşallah Durucum :)
Biz geldik şimdi doktordan Herşey normal görünüyo 10-12 gün sonrada kalp atışlarını inşallah duymaya gidicez
Çok heyecanlandım ama tansiyon 9-5 olmuştu Allahım bu güzel heyecanı isteyen herkesin yaşamasını nasip etsin
hay allah benim iyiliğimi versin...o soruyu ssana soracağıma bekleyişe sormuşum..yoksa arkamızdan o mu gelecek...inşallah öyle olur...çok tşk ediyorum çiğdemciğim...allahım sonunu iyi etsin inşallah
Aminnn çok sağol Bekleyis inşallah Allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin seninde :)
inşallah malum olmuştur...hepiniz gelin arkamızdan inşallah...:))) inşallah gelirim arkanızdan kızlar sende benim gibi yazdım tuttu dersin:)))
hay allah benim iyiliğimi versin...o soruyu ssana soracağıma bekleyişe sormuşum..yoksa arkamızdan o mu gelecek...inşallah öyle olur...çok tşk ediyorum çiğdemciğim...allahım sonunu iyi etsin inşallah
sağol canım testi yaptırınca buraya yazarım merak etme.Ben hergün buralardayım..görüşürüz yine.Senide tebrik ederim canım.Allah analı babalı büyütsün...
bütün hamilele arkadaşlara ve sana rabbim hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin
bu arada hep derlerya ayva ye çocuğun güzel olsun diye. bunun dayanağını bilmiyordum öğrendim peygamberlerden birine kavmi evlatlarının çirkinliğinden bahsedince peygamberde ayva yemelerini söylemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?