umarim hepimiz hayirlisiyla hamileligimizi ögreniriz. ben inan cok kafaya takmiyorum saniyordum ama bilinc altima öyle bir yerlesmiski rüyamda birak hamileligi bebegim dogmus onu emziriyorum okadar yani tirlatmisim
oyle geldi mi bebek fikri gitmiyor ki sonra :)
evet kafein zararli belli olcuden fazla alinirsa
sirf o yuzdne kisitliyorum iste
bende rahatim artik isede basliyorum yakinda kafamida dagitirim Insaallah.
aslinda söyle güzel bir tatile ihtiyacim var türkiye gezii süper olurdu
adet bitiminden 7 gün sonra en uygun zaman olduğu yazıyor canım saraçoğlunun sitesinde ama ben açıkcası kafama göre bir zamanda başlamıştım ilk küre,ama sonraki kürleri doğru zamanda yapıyorum
Canım maşallah ateşin çok güzel yükselmiş,belki arada uyanıp tekrar bir saat sonra ölçtüğün için olabilir ama çok iyi,bak birde üzülüyordun yumurtlamadım diye,belkide hamilesindir
kızlar ben bugun ateşimi 07:50 de ölçtüm yaa yarındamı aynı saatte ölçeyim her zamanki gibi 07:10 damı ölçeyimmm:26::26:
bence her zamanki saatinde olc canim
bir gun farkli olsun sorun degil ama iger gunler her zamanki saat bence daha iyi olur
nasılsın canım
tablon ne durumda
kaçıncı günündesin?
sagol canım adeti beklesemmi beklemesem mi karar veremedim şimdi gerçi hamıle oldugun zaman zararı yoksa başlasam iyi olur hamıle değilim hamıleysem bile bişey olmaz herhalde ay napcam başlasammı başlamasam mı karar veremedim bak şimdi
merhaba canım
seni gördüm daha iyi oldum
sende iyisindir umarım canım
tablomu ne sen soor ne ben söyliyim:))
FF çizgiyide çekmedi zaten,vallahi elimde olsa ben çekicem o çizgiyi artık
ayın 28 ve 29unda birer damla kahvemsi akıntım oldu dünde biraz geldi damladan daha fazlaydi ama normal kanama gibi değildi
öylece kaldım şimdi bunu adetmi sayayım saymayayımmı diye:18:
benim halim karman çorman anlıyacağın,ah ahhhh çok dertliyim tatlım yaaa:26:
ALLAH herkesin gönlündekini versin
deryacım hoşgeldin nasılsın
merhaba taatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?