Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
umarim hepimiz hayirlisiyla hamileligimizi ögreniriz. ben inan cok kafaya takmiyorum saniyordum ama bilinc altima öyle bir yerlesmiski rüyamda birak hamileligi bebegim dogmus onu emziriyorum okadar yani tirlatmisim

oyle geldi mi bebek fikri gitmiyor ki sonra :)
evet kafein zararli belli olcuden fazla alinirsa
sirf o yuzdne kisitliyorum iste

Insaallah canim . sende güzel haberler alirsin en kisa zamanda Insaallah . Rabbim emeklerinin karsiligini kat kat versin

adet bitiminden 7 gün sonra en uygun zaman olduğu yazıyor canım saraçoğlunun sitesinde ama ben açıkcası kafama göre bir zamanda başlamıştım ilk küre,ama sonraki kürleri doğru zamanda yapıyorum

sagol canım adeti beklesemmi beklemesem mi karar veremedim şimdi gerçi hamıle oldugun zaman zararı yoksa başlasam iyi olur hamıle değilim hamıleysem bile bişey olmaz herhalde ay napcam başlasammı başlamasam mı karar veremedim bak şimdi

Canım maşallah ateşin çok güzel yükselmiş,belki arada uyanıp tekrar bir saat sonra ölçtüğün için olabilir ama çok iyi,bak birde üzülüyordun yumurtlamadım diye,belkide hamilesindir

valla bilmiyorum canım bakalım yarın nasıl olcak ateşim :) evet yumurtladıgımı bile görmedim yaa :))

kızlar ben bugun ateşimi 07:50 de ölçtüm yaa yarındamı aynı saatte ölçeyim her zamanki gibi 07:10 damı ölçeyimmm:26::26:

nasılsın canım
tablon ne durumda
kaçıncı günündesin?

merhaba canım
seni gördüm daha iyi oldum
sende iyisindir umarım canım
tablomu ne sen soor ne ben söyliyim:))
FF çizgiyide çekmedi zaten,vallahi elimde olsa ben çekicem o çizgiyi artık
ayın 28 ve 29unda birer damla kahvemsi akıntım oldu dünde biraz geldi damladan daha fazlaydi ama normal kanama gibi değildi
öylece kaldım şimdi bunu adetmi sayayım saymayayımmı diye:18:
benim halim karman çorman anlıyacağın,ah ahhhh çok dertliyim tatlım yaaa:26:

canım adet söktürücüyü bıraktın dimi?eğere onu içiyorsan adetin gelicek zaten adetten sonra başlarsın o zaman ama eğer bıraktıysan başlasanda olur,aklında etki edermi acaba diye bir düşünce olursa eğer zamanını bekle..karışıkmı yazdım ne:26:ben kullanırken kendi kafama göre başladım zaman ayarlaması yapmadım ilk kür için ama daha sonrasındakiler için adetten on gün önceyi bekliyorum...şifa olsun inşallah

sağol canım benım ben de iyiyim
şimdi o damlalar yumurta habercisi de olabilir,kist habercisi de olabilir
ff çizgi çekmeyebiliyor ama Ronya mesela ff çekmediği halde hemileymiş öyle yazmıştı
bence canım sen de bu ay adetını ol ve yumurta takibine başla
sanırım senin de yumurtalıklar da problem var
hatta adetının 3.günü git bir kadın doğum uzmanına hormon tahlili iste
işe buradan başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…