Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben onu yapiyorum:)
ben butun kis oyle dolasiyorum zaten kat kat giyiyorum alt tarafi mecburen bir de sal sariyorum orasi sicacik.
ama uzun sureli dolasirsam hemen buz tutuyor
zaten kat kat da giysem eve geldigimde bacaklar buz

sogan kurunun faydasini goren cok umarim sen de gorursun
ben onceki yaptigimda adetin 7.gunu basladim tabi oyle olmamasi lazimmis
ne olur ne olmaz yumurtlama bitince bitsin istedim ama zaten bebek de olsa zarari olmuyormus bu sefer dogru uygulayacagim

Bende ilkini aynen öyle yaptım, bu sefer daha düzgün yapacağım , bir zararı yokmuş çünkü..

Atkı , soğan suları, elimizde dereceler, eşim halime gülüyor artık , çok ciddiye alıyorum diye kızıyor da:) Ama yapacak bir şey yok, aklımda hep:)

kacinci gunundesin?
normalde yumurtlama artisi denilebilir cunku iyi bir artis olmus
ama iki gunluk oclumle yorum yapmak zor simdilik:44:

8 martta adet görmüştüm ama bende pko var o yüzden düzenli olmuyo bazen çok uzun sürüyo, o zaman ben yumurtlamayı kaçırmışım

soğan kürü nasıl yapılıyor nerden bulup okuyabilirim yada siz analata bilirmisiniz....benim adet tarihim her ay abi hafta geriye doğru atıyor ve iki aydır korunmadığım halde hamiş olamadım beli sarma olayını ben küçükken mahallede komşumuzdan hep görürdüm demek varmış böle bişi..bi kızım var 6 yaşında ikincisi için iki aydır uğraşıyom hayırlısı

Yeni döngün hayırlı olsun.
Ben günde 5 mg alıyordum, aralık ayında folik asit seviyeme baktık çok yüksek çıktı, o yüzden doktorum 1 ay içme dedi sonraki aydan itibaren de haftada 2 kere 5 mg alıyorum. Belki şimdi arttırır. Folik asitin tamamı atılmıyor ve uzun süre yüksek seviyede kaldığı zaman zararı var. Yanılmıyorsam eğer özel bir durum yoksa, belirgin bir düşüklük ya da bendeki gibi folik asit emiliminde sorun yoksa günde 1 mg yeterli olacaktır.

Valla seni rahatlatır mı bilmiyorum ama ben Ankara'dayım ve kar yağıyor burda.

adetin 7,günü yapılmıyormu arkadaşlar nasıl yapıyorsunuzz sizzz bende adeti bekliyorum yapmak için

kızlar selam

bugünkü ateşim 36.7 çıktı
yani.
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
36.7

2 gün önce çoook silik çizgi görmüştüm.
bugün laboquik yaptım bişey çıkmadı.
adete 2 gün kaldı sizce ??

ben doktora sordugumda kullan istedigin kadar demisti, depolanmaz dedi :44:
ama bende fazlalik olacagini sanmam
burda yesillik yiyemiyoruz biz dogru durust
sebze meyve desen ayni sekilde dogal oldugunu hic dusunmuyorum
tek cerezleri baya abartiyorum iste onlardan gelirse gelir.
verdigin bilgi icin saol ama aklim karisti 1 tane mi alsam acaba :44:

canim atesin hala iyi
laboquicke bakma sen
onda adet gecikmesinden sonra bile silik cikiyor
o teste saglikli sonuc adet gecikmesinden 8 gun sonra
umarim hamilesindir

adetin 7,günü yapılmıyormu arkadaşlar nasıl yapıyorsunuzz sizzz bende adeti bekliyorum yapmak için

adet bitiminden 7 gün sonra en uygun zaman olduğu yazıyor canım saraçoğlunun sitesinde ama ben açıkcası kafama göre bir zamanda başlamıştım ilk küre,ama sonraki kürleri doğru zamanda yapıyorum

adet bitiminden 7 gün sonra en uygun zaman olduğu yazıyor canım saraçoğlunun sitesinde ama ben açıkcası kafama göre bir zamanda başlamıştım ilk küre,ama sonraki kürleri doğru zamanda yapıyorum

yani adet 7 gunde btti diyelim
14.gun baslamak gerekiyor
yani genelde yumurtlamaya denk geliyor bu zaman
di mi?

Canım maşallah ateşin çok güzel yükselmiş,belki arada uyanıp tekrar bir saat sonra ölçtüğün için olabilir ama çok iyi,bak birde üzülüyordun yumurtlamadım diye,belkide hamilesindir

yani adet 7 gunde btti diyelim
14.gun baslamak gerekiyor
yani genelde yumurtlamaya denk geliyor bu zaman
di mi?

evet canım en uygun zamanın öyle olduğu söyleniyor,gerçi normal 28 günlük döngüsü olanlarda yumurtlama dönemine geliyor ama bir zararı olmadığıda yazıyor eğer hamile kalınırsa,ben bu zamana uymadım açıkcası başlarken,iyi gelecekse herşekilde yararı olur diye düşünüyorum ben

evet ben de uymamistim
sonraki ay da incir kuru yapmistim

ama bu sefer zamaninda yapicam
herkesin aklina takiliyordur tabi rahmi temizliyor ya bebegi de etklerse diye

canim atesin hala iyi
laboquicke bakma sen
onda adet gecikmesinden sonra bile silik cikiyor
o teste saglikli sonuc adet gecikmesinden 8 gun sonra
umarim hamilesindir

sabah sabah çok kötü moralim bozuldu yaa
test negatifff diye.
ne biliyim.
inşallah dediğiniz gibidir...
:26:
adete 2 gün kaldı bakalım ateş ne olacak

rica ederim canım ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inşallah

evet ben de uymamistim
sonraki ay da incir kuru yapmistim

ama bu sefer zamaninda yapicam
herkesin aklina takiliyordur tabi rahmi temizliyor ya bebegi de etklerse diye

canım eğer üzerinden bayağı zaman geçtiyse doğru zamanda başla madem,ama ben ikinci kürüde bitirdiğim için artık benim için çok geç olur,artık bundan sonrakileri zamanında yapıyorum.
ister istemez takılır tabiki,ama şuda var mesela adet gelmiyor diye söktürücü içip sonra hamile olduklarını öğrenenler var,zararı olsa onunda zararı olması gerekmezmi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…