:)) bebek isteği beyni bulandırıyor galiba:)))
Bu ay ben yumurtlama günlerimde belime atkı sardım 3-4 gün öyle dolandım, KK da bir arkadaş söyledi, kendisi öyle hamile kalıyormuş, o dönem o bölgeyi sıcak tutmak iyidir, dene diye, deniyorum bakalım..
Soğan kürünü ilk defa denedim mart ayında. adetim parçalı geldi, sanki içim temizleniyor gibi, bakalım inşallah işe yaıyordur, bu ayda devam edeceğim 10 günlük kısmına, inşallah bu çabalarımız bebiş olarak döner bize..
Soğuktan bana da sıkıntı geldi, izmirden gelmeyim bir de ben, kabus gibi:) Tam azıcık ısındı hava galiba bahar gelecek oleeey diyorum, hooop tekrar kar başlıyor:) Galiba yaz gelmeyecek bu memlekete hiç:)))
ben onu yapiyorum:)
ben butun kis oyle dolasiyorum zaten kat kat giyiyorum alt tarafi mecburenbir de sal sariyorum orasi sicacik.
ama uzun sureli dolasirsam hemen buz tutuyor
zaten kat kat da giysem eve geldigimde bacaklar buz
sogan kurunun faydasini goren cok umarim sen de gorursun
ben onceki yaptigimda adetin 7.gunu basladim tabi oyle olmamasi lazimmis
ne olur ne olmaz yumurtlama bitince bitsin istedim ama zaten bebek de olsa zarari olmuyormus bu sefer dogru uygulayacagim
kacinci gunundesin?
normalde yumurtlama artisi denilebilir cunku iyi bir artis olmus
ama iki gunluk oclumle yorum yapmak zor simdilik:44:
ben onu yapiyorum:)
ben butun kis oyle dolasiyorum zaten kat kat giyiyorum alt tarafi mecburenbir de sal sariyorum orasi sicacik.
ama uzun sureli dolasirsam hemen buz tutuyor
zaten kat kat da giysem eve geldigimde bacaklar buz
sogan kurunun faydasini goren cok umarim sen de gorursun
ben onceki yaptigimda adetin 7.gunu basladim tabi oyle olmamasi lazimmis
ne olur ne olmaz yumurtlama bitince bitsin istedim ama zaten bebek de olsa zarari olmuyormus bu sefer dogru uygulayacagim
Gunaydin Herkese
Bati yaklasanlara bol sanslar
Benim gibi adeti gelenlere de yeni dongulerinde bol sanslar
ve yumurtlama donemindekilere de yi calismalar diyelim
ben bu sabah 35,8 ile adetimi olmus bulunuyorumhayirli ugurlu olsun
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu arada sonuna kadar ates olcme teknigi
yaygara kopardim adetim gecti diye
ama tabloma bakinca evet 19.gun yumurtlamisim ve aslinda tam gununde geldi, yani bu yontem olmasa ben 5 gun once bekliyordum
ben arada sirada bir ay birakiyorum sonra yine devam ediyorum
doktoruma sordugumda ic demisti vucutta depolanmaz bir sorun olusturmaz zarari yok ic dedi de
sanirim bende kilo yapiyorya da istahimi aciyor bilmiyorum. gecen ay ara vermistim basliyim ben bugun yeniden
gunde 1 tane dedin ya
kac mg?
ben gunde 4 tane iciyorum yani 4 mg oluyor:44:
:)) bebek isteği beyni bulandırıyor galiba:)))
Bu ay ben yumurtlama günlerimde belime atkı sardım 3-4 gün öyle dolandım, KK da bir arkadaş söyledi, kendisi öyle hamile kalıyormuş, o dönem o bölgeyi sıcak tutmak iyidir, dene diye, deniyorum bakalım..
Soğan kürünü ilk defa denedim mart ayında. adetim parçalı geldi, sanki içim temizleniyor gibi, bakalım inşallah işe yaıyordur, bu ayda devam edeceğim 10 günlük kısmına, inşallah bu çabalarımız bebiş olarak döner bize..
Soğuktan bana da sıkıntı geldi, izmirden gelmeyim bir de ben, kabus gibi:) Tam azıcık ısındı hava galiba bahar gelecek oleeey diyorum, hooop tekrar kar başlıyor:) Galiba yaz gelmeyecek bu memlekete hiç:)))
8 martta adet görmüştüm ama bende pko var o yüzden düzenli olmuyo bazen çok uzun sürüyo, o zaman ben yumurtlamayı kaçırmışım
Yeni döngün hayırlı olsun.
Ben günde 5 mg alıyordum, aralık ayında folik asit seviyeme baktık çok yüksek çıktı, o yüzden doktorum 1 ay içme dedi sonraki aydan itibaren de haftada 2 kere 5 mg alıyorum. Belki şimdi arttırır. Folik asitin tamamı atılmıyor ve uzun süre yüksek seviyede kaldığı zaman zararı var. Yanılmıyorsam eğer özel bir durum yoksa, belirgin bir düşüklük ya da bendeki gibi folik asit emiliminde sorun yoksa günde 1 mg yeterli olacaktır.
kızlar selam
bugünkü ateşim 36.7 çıktı
yani.
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
36.7
2 gün önce çoook silik çizgi görmüştüm.
bugün laboquik yaptım bişey çıkmadı.
adete 2 gün kaldı sizce ??
adetin 7,günü yapılmıyormu arkadaşlar nasıl yapıyorsunuzz sizzz bende adeti bekliyorum yapmak için
adet bitiminden 7 gün sonra en uygun zaman olduğu yazıyor canım saraçoğlunun sitesinde ama ben açıkcası kafama göre bir zamanda başlamıştım ilk küre,ama sonraki kürleri doğru zamanda yapıyorum
günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum ben hergün ateşimi 07:10 da ölçüyorum ama bu sabag 05:50 de wc gitti vee 07:50 de ölçtüm ateşim yüksek çıktı her zamanki ölçmediğim saatte ölçtüğüm içinmi acaba
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yani adet 7 gunde btti diyelim
14.gun baslamak gerekiyor
yani genelde yumurtlamaya denk geliyor bu zaman
di mi?
evet canım en uygun zamanın öyle olduğu söyleniyor,gerçi normal 28 günlük döngüsü olanlarda yumurtlama dönemine geliyor ama bir zararı olmadığıda yazıyor eğer hamile kalınırsa,ben bu zamana uymadım açıkcası başlarken,iyi gelecekse herşekilde yararı olur diye düşünüyorum ben
canim atesin hala iyi
laboquicke bakma sen
onda adet gecikmesinden sonra bile silik cikiyor
o teste saglikli sonuc adet gecikmesinden 8 gun sonra
umarim hamilesindir
çok teşekkür ederim sonunda anladım :) bende pko olduğu için adetlerim düzenli değil keşke en son adet olduktan sonra ölçmeye başlasaydımneyse zararın neresinden dönersek kardır, rabbim yardım eder, inşallah isteyen herkes hemen hamile kalır.
evet ben de uymamistim
sonraki ay da incir kuru yapmistim
ama bu sefer zamaninda yapicam
herkesin aklina takiliyordur tabi rahmi temizliyor ya bebegi de etklerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?