Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kızlar merhaba bende denemek istiyorum bu yöntemi biri anlatabilirmi nasıl olacak bende 2 yıldır bebek istiyorum 2 asılamam oldu tutmadı gecen ay branca sayesinde gebe kaldım ama düstü bide bu yöntemi denemek istiyorum teşekkürler şimdiden bide bu yöntem ne kadar işe yarıo hamile kalanlar varmı öpüyorum hepinizi:2:

BRANCA yı anlatırsan anlatırım canım
şaka yapıyorum
canım bu yöntemi tercihen adetın ilk günü başlıyoruz
sabah en uygun 6-8 arası bir saattta bölünmemiş en az 3 saatlik ir uykuyla uyanır uyanmaz ayağın yere değmeden ölçüyorsun
bir yere kaydet tüm günleri
belirgin bir düşüşten sonra yükselirse ve böyle devam ederse çatlama oldu deniyor
çatlamanın tespitinden sonra adet gününe kadar düşü gelirse adet olursun ama yok ya aynı değrde ya da yükselerek devam ederse gebelik var diyoruz

kolay gelsinn

sen brancanın ne olduğunu söle bende sana yöntemi anlatayımmm
şaka tabiki...her sabah en az 3 saatlik uyku ile yataktan kalkmadan aynı saatte ki bu saatlr 6.30 -8 arası ideali..digital derece ile dil altından ölçüyorsun ve not alıyorusun bizde burda yorumluyoruz bu kdar ..

ozman uyarı alırsın siteden gerçi kim takarrr bende topik açayımmm hamileyyyyimmmmmm yazmaca topiği

valla süper fikir yoksa içimde patlar olmaz öyle bi msjla hamileyim yazmak
anırmam lazım açarız en iyisi bi tane kimin sıkıştıysa içinde gelsin çığrınsın

zihniyet aynı halecim

ne ki bu branca bende jeton daha yeni düşüyo
bizde branca isteriz

Haleee kuzum sayfa yapısı itibariyle hazır iki Derya arasında kaldın
acilinden bi velet dileyiver şurda araya birileri girmeden hadiiiiiiiii çabuk

kızlar benim bey homurdanmaya başladı
ben içeri gideyim azcık bişey istiyomu bakalım ders çalışıyo fln şmdi yazık zihni açılsın
öpüyorum siziiiiiiiiii görüşürz sonra..

hangi DErya ben miii
bensem neye güldüğünü tahmin ediyorum
düştüğümüz hale gülüyorum valla
Branca ne acep yaaa
demeden gittiama yakalarım ben onu tenhada
Haleee kuzum sayfa yapısı itibariyle hazır iki Derya arasında kaldın
acilinden bi velet dileyiver şurda araya birileri girmeden hadiiiiiiiii çabuk
duttum valla ama hepimize
kızlar benim bey homurdanmaya başladı
ben içeri gideyim azcık bişey istiyomu bakalım ders çalışıyo fln şmdi yazık zihni açılsın
öpüyorum siziiiiiiiiii görüşürz sonra..

görüşürz cnm hoşçakal....

bravo sana iki iş aynı anda
benim eşim de kpss ye gircek diye sıkı çalışmalara ara verdik biz

ayy heycanlandım ben de yarınki sınavda görevliyim

valla yapcak bişey yok canım zaten çok geç kaldım,sınavı ben geçemezsem o beni geçicek:18:
ya benimde sınıfta 2 görevli vardı benim yaşlarda nasıl imrendim anlatamam,onlar öğretmen olmuş ben hala sınavda uğraşıyorum ah ahh
sınavda üstüne üstlük zordu soruları inceleme imkanı buldunmu bilmiyorum ama bi tek bana zor geldi sanıyordum herkes aynı şetleri söylüyor,inş puanlar düşerde yerleşirim
bir mucize istiyorum ALLAHIM,puanlar düşsün düşşün
ALLAh herkese zihin açıklığı versin

ooyyy başarılar canım
benım de öğrencilerim girecek ama hiç çalışmadılar zaten

canım çok teşekkürler,ne kadar başarılı oldum bilemiyorum ama epey zorladı sorular,tek isteğim emeklerim boşa gitmesin:18:
coğrafya yaparken aklıma sen geldin dedim şimdi olaydıda benim yerime çözüvereydi şu soruları
şimdi o coğrafya soruları sana çerez gibi gelir valla

benimkiler de çalışmadı tembel tenekeler
kız meslek

canım sen kız meslekte ne öğretmenisin?

kolay gelsin canim, umarim istedigin gibi olur. basarilar.

canım çok saol inşallah başarılı olmuşumdur:18:

Iyi pazarlar kizlarrr! Ne sinavi bu?

YGS sınavı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…