- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
inşallah emeğinin karşılığını alırsın canımvalla yapcak bişey yok canım zaten çok geç kaldım,sınavı ben geçemezsem o beni geçicek:18:
ya benimde sınıfta 2 görevli vardı benim yaşlarda nasıl imrendim anlatamam,onlar öğretmen olmuş ben hala sınavda uğraşıyorum ah ahh
sınavda üstüne üstlük zordu soruları inceleme imkanı buldunmu bilmiyorum ama bi tek bana zor geldi sanıyordum herkes aynı şetleri söylüyor,inş puanlar düşerde yerleşirim
bir mucize istiyorum ALLAHIM,puanlar düşsün düşşün
ALLAh herkese zihin açıklığı versin
canım çok teşekkürler,ne kadar başarılı oldum bilemiyorum ama epey zorladı sorular,tek isteğim emeklerim boşa gitmesin:18:
coğrafya yaparken aklıma sen geldin dedim şimdi olaydıda benim yerime çözüvereydi şu soruları
şimdi o coğrafya soruları sana çerez gibi gelir valla
canım sen kız meslekte ne öğretmenisin?
canım çok saol inşallah başarılı olmuşumdur:18:
YGS sınavı canım
karanfil 2008 ataması mısın?ben bilgisayar öğretmeniyim canım meslek öğretmeni.
hangi bölümü istiyorsun inşallah başarılı olursun..
ben 22 yaşında öğretmen oldum ilk atandığımda koridorda diğer hocalar kızıyordu bana kızım sınıfına geç diye..
bugün ben yedek gözetmendim aşağıda bayan polise yardım ettim. kızın biri diyor polise beni şu abla kontrol etti diye.. yuh dedim 4 yıllık öğretmenim
soruları hiç görmedim canım. biz öğretmenler odasında gelmeyen gözetmen olursa diye yedekte bekledik.
ayriyeten sayısalcıyım baksam matematik biyoloji sorularına filan bakardım sanırım. ama coğrafyaya da bayılırımm
ben dee
4 yıl olmuş su gibi geçiyor zaman görüyo musun..
eskiden geldiğim okulun çömüydüm şimdi kurt oldum ayyy
110 tane öğretmen var bizim okulda hepsini tanıyorum artık.. branş öğretmenleri geliyo geçiyo biz çakılı kalıyoruz orda
ben okulumun en genç 2.öğretmeniyim
hala şanslıyım bu konuda
hepi topu idare dahil 13 kişiyiz
ben de öyleydim ama bu yıl rakiplerim arttı
3-5 tane 86 lı olduk
ben 84 lüyüm
yaşlandık gari
bizim okuldaki çoğu öğretmenin çocuğu yaşındayım ben
ben de çocukları yaşındayım ama onlarla kankiyim bazen kendime bi bakıyorum yeni gelenlere hiç bakmıyorum hep annem yaşındaki eskilerle takılıyorum(küçümsemek için demiyorum kafam onlarla uyuşuyor :)))
canlarım hata bende hep arkadaslarla aramızda branca dioruz biliormussunuz gibi branca dedim bu ilac romanyada satılıan bi ilac ama türk doktorlarda yavas yavas tanıo ve bilio erkek ve kadın her türlü soruna ii gelio sebepsiz infertilitede dahil ben getirttim ve basladım kullanmaya ilk ay igneyle bile büyümeyen yumoslarım 8.gün 20 mm yi gecmişti bu ilac sayesinde ve hamile kaldım ama tutunmadı bebegim bu ay kalamadım adet oldum ama tam gününde hatta gününden önce normalde 35 40 günü bulur adet olmam işte böyle kızlar getirtmek zor malesef ama cok büyük işler basarıo 2. branca bebegimiz gecenlerde dogdu tüp bebek yapıp basarı saglayamayan arkadasımız da gebe işte böyle saolun anlattıklarınız iicin deniyim bakalım adetimin 3. günü ama olsun baslıyım[/QUOTE
]
vay beee
nasıl kullanılıyor ve nasıl getirttin canım sen bunu
canlarım hata bende hep arkadaslarla aramızda branca dioruz biliormussunuz gibi branca dedim bu ilac romanyada satılıan bi ilac ama türk doktorlarda yavas yavas tanıo ve bilio erkek ve kadın her türlü soruna ii gelio sebepsiz infertilitede dahil ben getirttim ve basladım kullanmaya ilk ay igneyle bile büyümeyen yumoslarım 8.gün 20 mm yi gecmişti bu ilac sayesinde ve hamile kaldım ama tutunmadı bebegim bu ay kalamadım adet oldum ama tam gününde hatta gününden önce normalde 35 40 günü bulur adet olmam işte böyle kızlar getirtmek zor malesef ama cok büyük işler basarıo 2. branca bebegimiz gecenlerde dogdu tüp bebek yapıp basarı saglayamayan arkadasımız da gebe işte böyle saolun anlattıklarınız iicin deniyim bakalım adetimin 3. günü ama olsun baslıyım[/QUOTE
]
vay beee
nasıl kullanılıyor ve nasıl getirttin canım sen bunu
cnm surup seklinde hergün 3 kere ac karnına iciosun fiyatıda 20 tl gibi bişi benim esim gümrük müsaviri ondan rahat getirtti iş yaptıgı bir firmanın kamyoncusuna ama herkes kabul etmio sınırlarda arama var die ilac kacakcılıgına giriomus kac arkadas öyle getirtemedi
cnm surup seklinde hergün 3 kere ac karnına iciosun fiyatıda 20 tl gibi bişi benim esim gümrük müsaviri ondan rahat getirtti iş yaptıgı bir firmanın kamyoncusuna ama herkes kabul etmio sınırlarda arama var die ilac kacakcılıgına giriomus kac arkadas öyle getirtemedi
anladım canım
demek ki bizim bu ilaç Türkiye'de satılana kadar beklememiz lazım
kimbilir belki çoktan hamile kalırız
canlarım hata bende hep arkadaslarla aramızda branca dioruz biliormussunuz gibi branca dedim bu ilac romanyada satılıan bi ilac ama türk doktorlarda yavas yavas tanıo ve bilio erkek ve kadın her türlü soruna ii gelio sebepsiz infertilitede dahil ben getirttim ve basladım kullanmaya ilk ay igneyle bile büyümeyen yumoslarım 8.gün 20 mm yi gecmişti bu ilac sayesinde ve hamile kaldım ama tutunmadı bebegim bu ay kalamadım adet oldum ama tam gününde hatta gününden önce normalde 35 40 günü bulur adet olmam işte böyle kızlar getirtmek zor malesef ama cok büyük işler basarıo 2. branca bebegimiz gecenlerde dogdu tüp bebek yapıp basarı saglayamayan arkadasımız da gebe işte böyle saolun anlattıklarınız iicin deniyim bakalım adetimin 3. günü ama olsun baslıyım
kızlar ben bugünde ölçtüm ateşimi
adet günüm bugün.
ateşim 36.7
3 gündür sabitledi ateşim.
dün akşama doğru yaptığım testte silik çıktı.
bugün kan vericem
ne olur dua edin olur mu?
benim dualarım hep sizinle
inşAllah hamilesindir tatlım ki bence öylesin
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee
İNşALLAH canım.
benim için son hafta çok stresli geçti.
ateşim düşecek diye ödüm koptu.
bakalım inşallah kanda da çıkarr
çok stresliyim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?