Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım
coğrafya soruları gerçekten kolaydı
ama bir soruda şıklar birbirine epey yakındı
tam net hatırlamıyorum soruyu ama..
umarım güzel bir sonuç alırsın

ben bilgisayar öğretmeniyim canım meslek öğretmeni.

hangi bölümü istiyorsun inşallah başarılı olursun..
ben 22 yaşında öğretmen oldum ilk atandığımda koridorda diğer hocalar kızıyordu bana kızım sınıfına geç diye..
bugün ben yedek gözetmendim aşağıda bayan polise yardım ettim. kızın biri diyor polise beni şu abla kontrol etti diye.. yuh dedim 4 yıllık öğretmenim
soruları hiç görmedim canım. biz öğretmenler odasında gelmeyen gözetmen olursa diye yedekte bekledik.
ayriyeten sayısalcıyım baksam matematik biyoloji sorularına filan bakardım sanırım. ama coğrafyaya da bayılırımm

karanfil 2008 ataması mısın?

4 yıl olmuş su gibi geçiyor zaman görüyo musun..
eskiden geldiğim okulun çömüydüm şimdi kurt oldum ayyy
110 tane öğretmen var bizim okulda hepsini tanıyorum artık.. branş öğretmenleri geliyo geçiyo biz çakılı kalıyoruz orda

ben okulumun en genç 2.öğretmeniyim
hala şanslıyım bu konuda
hepi topu idare dahil 13 kişiyiz

ben 84 lüyüm
yaşlandık gari
bizim okuldaki çoğu öğretmenin çocuğu yaşındayım ben

ben de çocukları yaşındayım ama onlarla kankiyim bazen kendime bi bakıyorum yeni gelenlere hiç bakmıyorum hep annem yaşındaki eskilerle takılıyorum(küçümsemek için demiyorum kafam onlarla uyuşuyor :)))

aynen öyle canım
ben de öyleyim okuldaki öğretmen ablalar abiler sağolsunlar epey eğleniyoruz yani

canlarım hata bende hep arkadaslarla aramızda branca dioruz biliormussunuz gibi branca dedim bu ilac romanyada satılıan bi ilac ama türk doktorlarda yavas yavas tanıo ve bilio erkek ve kadın her türlü soruna ii gelio sebepsiz infertilitede dahil ben getirttim ve basladım kullanmaya ilk ay igneyle bile büyümeyen yumoslarım 8.gün 20 mm yi gecmişti bu ilac sayesinde ve hamile kaldım ama tutunmadı bebegim bu ay kalamadım adet oldum ama tam gününde hatta gününden önce normalde 35 40 günü bulur adet olmam işte böyle kızlar getirtmek zor malesef ama cok büyük işler basarıo 2. branca bebegimiz gecenlerde dogdu tüp bebek yapıp basarı saglayamayan arkadasımız da gebe işte böyle saolun anlattıklarınız iicin deniyim bakalım adetimin 3. günü ama olsun baslıyım

Son düzenleme:

tahmin ettiğim ilaçmış bunu duymuş ve araştırmıştım eşim olumlu bakmdığı için getirmedik fiyatıda çok ucuzdu..tabi getrimekte baya sorun ama arkadaşın biri bi tanıdığına getircekti ve isim topluyordu

kızlar ben bugünde ölçtüm ateşimi
adet günüm bugün.
ateşim 36.7

3 gündür sabitledi ateşim.
dün akşama doğru yaptığım testte silik çıktı.
bugün kan vericem
ne olur dua edin olur mu?
benim dualarım hep sizinle

inşAllah hamilesindir tatlım ki bence öylesin

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee

inşAllah hamilesindir tatlım ki bence öylesin

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizee

İNşALLAH canım.
benim için son hafta çok stresli geçti.
ateşim düşecek diye ödüm koptu.
bakalım inşallah kanda da çıkarr
çok stresliyim:18:

İNşALLAH canım.
benim için son hafta çok stresli geçti.
ateşim düşecek diye ödüm koptu.
bakalım inşallah kanda da çıkarr
çok stresliyim:18:

geç döllenme değilse çıkar tatlım bende batta ögrendim hamile oldugumu sakin ol varsa bile onu uzuyorsun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…