Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zayıfla gel mi dedi neden kilonda bişey yok bence başka bi doktora gitsen daha sağlıklı olur sanki iyice takipte olması gerek zayıfla gel ne demek ya çok ilginç

100 kilo insanlar da pkolu olup hamile kalabiliyor
:26:

yani dpo 14 ten snra hala adet olmazsan
ya hamilesin ki inş öyledir :)
yada yumurtlaman daha ilerki bi tarihtir,
ateşinin gidiişine göre anlarız artık ztn onu
eşin yanaşırsa sen yine hayır deme nolur nolmaz :)

inş.hamileyimdri canım şaka yaptım kız şaka adet olana kadar devam günaşırı dediğin gibi nolur nolmaz dimi :)))

zayıfla gel mi dedi neden kilonda bişey yok bence başka bi doktora gitsen daha sağlıklı olur sanki iyice takipte olması gerek zayıfla gel ne demek ya çok ilginç

100 kilo insanlar da pkolu olup hamile kalabiliyor
:26:

çok haklısın canım zaten bu doktoru sevmedim ben ben ona gittiğimde aşılama dedi bana eşimdede ileri hareketli %0 morfolı %3 varıkosel amelıyatı olmustu doktora dedimki ben klomen kullnadım 1sene önce günde 2tane ama yumurtlama olmadı dedim bana yine klomen verdi günde1tane 7gün iç gel dedi yumurtlama olmayınca git zayıfla gel dedi aslında ben iğnyle başlarız diye tedaviye diye bekliyordum çünkü aşılamada hep iğnyle yumurta büyütülüyorr adeti bekliyorum eger adet olursam başka doktora gitcem 10gün daha bekliyeyimde evet çok saçma annemlerde öyle diyorrr 60kılo kılomu diyorlar boyumda 1:65 normak yanı biraz göbek var o kadar nice kılolulr hamıle kalıyorda doktor 60kıloya cok dedi hemde ben 2senedir çocuk istiyorm dedğim halde zayıfla o zaman gen 6ay sonra grs herhalde dedi

gerçekten saçmalamış tamam kilo pkoyu etkiliyor ama 60 kiloda kilo diil yani bence de hem 40 kilo olan bir insanda da pko olabilir değiştir canım doktorunu inşallah halden anlayan birini bulursun bu doktorlar da bazen çok acımasız olabiliyor geçmiş olsun sana canım umarım herşey gönlüne göre olur

amin canım sagol allah razı olsunnn daha gitmem zaten canım başka doktorr hayırlısı artık :))) belkide hiç gerek kalmaz bu ay hamıle kalıverırım dimi :))

ah kızlar şu sayılsaldan bide ben birazcık anlasaydım keşke ama uğraşsamda olmuyo
benim sınıftada vardı iki gözetmen gencecik ah dedim onlar nerde ben nerdeee
şimdi sorulara tekrar baktım kolay geldi sınav neden kötü geçti anlamadım sanırım sınavda panik yapıyorum
ben OÖÖ istiyorum inşallah olur çok istiyorum
kızlar sizlerinde başarılarınızın devamını diliyorum

bu aralar bebek falanda düşünemez oldum valla salladım gitti

Son düzenleme:

ecrincim merhaba canım
seni üzmek istemem ama aynı benım tablolarım gibi
ff çizgiyi çekiyor ama aslında yumurtlama olmuyor
bunu bana sağolsun Ronya defalarca anlattı
ve gerçekten geçen ayki tablom ile aradaki farkı görünce anladım
morlaini bozmayım ama bana yumurtlama olmamış gibi geliyor
nolur kızma bana

zaten 13.gün hiç yumurta yoksa 12gün sonra çatlama olması için en azından 8-9 mm de olsa yumurta olması lazım
ma Alahın hikmeti tabi
umarım ben yanılıyorumdur

cevap için sagol canım haklıda olabılrısın bu pko benı delirtti zaten en azında çok geçmeden gelse adetim bellide olmaz yanı belkide hamılelık vardır bir 10gün müddet verdim kendime eger bir adetim gelmezse doktora gidecem bakalım hayırlısı ronya sagolsun banda her sordugum soruda yardımcı oldu herkese yardım etmiş galıba herkes tanıyorr ronyayı:)))

Çokkkkkkkk Sıkılldımmmmmmmmmmmm

bende bu ay ne yapsam diye kafayı bozdum adetim gelirse eğer 2,günü soğan kürüne başlıycam 15gün içicem ve yine adetimin 2,günü başlayıp 15 gün bal tarçın çörek otu yiycem bide bunu deniycem bakalım nolcak olur dimi kızzz

cnm bende de pko var bugün doktora gittim üstelik ben 68 kiloyum doktor bana kilon ii dedi bence de başka bi doktora daha git ayrıca benim de adetlerim daha da düzensiz aylardır olmadığım oluyo bu yüzden doktorum önümüzdeki ay günün geçerse ilaca başlayalım yumurtalamanı düzenleyelim dedi inşallah o zaman hamile kalırım.

kürleri karıştırmaa kızzz öyle aynı anda zararı olur bide
saraçoğluda öyle diyoo bi kür yapın aynı sürede diye
kistin fln yoksa soğan küründense bence yumurtlamana yardım edecek olan
bal tarçın çörek otunu yap, belki o etkili olurr güzelce büyüyüp çatlamalarına
adetin 2. günü başlayıp 12. günü son yapcan

en iyisi doktor kontrolunde olmak bizim için

başka bir doktor buldum canım kendıme 10gün sonra ona gitcem oda büyük bir ihtimal aşılama diycek olsun yaptırcam bende evet normal kılom benım beni başından attı doktorr resmen sen pko için metformın falan alıyormusun metformınde yumurtlamaya yardımcı bir ilaç verdimi doktorun sana

konuşunnnnnnnnnnnnnnnnn :86:

Peki o zaman iyi haberleri paylaşayım. Bugün yine kan verdim, 4 gün sonra 997 den 4725e çıkmış Bhcg. Pıhtılaşma sürem, tiroidim, progesteronum da iyiymiş. Perşembe kuzumla ya da kesesiyle tanışacağım inşallah.

sankiiiiii üzerimde bir boğa oturuyo öyle uyuklar bi haldeyimkiiiiiiiiiiiiii....
öfffff bitsin bugün artıkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…