yumurtlamayla ilgili sıkıntım var canım pkoyum ben adetlerim çok düzensiz 35-40-45 günde falan adet oluyorum şubatta doktor agittim klomen içitm sabahları 1tane 7gün adetimin 15gününe kadar yumurta takıbı yaptırdım yumurtlama olmadı bu ayda sabah akşam klomen içtim adetimin 13,günü yine yumurtlama yoktu bende daha gitmedim doktora canım yumurtlama sorunum var pko yüzünden 60 kıloyum doktorum zayıfla gel dedi zayıflarsam yumurtlamamda düzene girirmiş
yani dpo 14 ten snra hala adet olmazsan
ya hamilesin ki inş öyledir :)
yada yumurtlaman daha ilerki bi tarihtir,
ateşinin gidiişine göre anlarız artık ztn onu
eşin yanaşırsa sen yine hayır deme nolur nolmaz :)
zayıfla gel mi dedi neden kilonda bişey yok bence başka bi doktora gitsen daha sağlıklı olur sanki iyice takipte olması gerek zayıfla gel ne demek ya çok ilginç
100 kilo insanlar da pkolu olup hamile kalabiliyor:26:
çok haklısın canım zaten bu doktoru sevmedim ben ben ona gittiğimde aşılama dedi bana eşimdede ileri hareketli %0 morfolı %3 varıkosel amelıyatı olmustu doktora dedimki ben klomen kullnadım 1sene önce günde 2tane ama yumurtlama olmadı dedim bana yine klomen verdi günde1tane 7gün iç gel dedi yumurtlama olmayınca git zayıfla gel dedi aslında ben iğnyle başlarız diye tedaviye diye bekliyordum çünkü aşılamada hep iğnyle yumurta büyütülüyorr adeti bekliyorum eger adet olursam başka doktora gitcem 10gün daha bekliyeyimde evet çok saçma annemlerde öyle diyorrr 60kılo kılomu diyorlar boyumda 1:65 normak yanı biraz göbek var o kadar nice kılolulr hamıle kalıyorda doktor 60kıloya cok dedi hemde ben 2senedir çocuk istiyorm dedğim halde zayıfla o zaman gen 6ay sonra grs herhalde dedi
gerçekten saçmalamış tamam kilo pkoyu etkiliyor ama 60 kiloda kilo diil yani bence de hem 40 kilo olan bir insanda da pko olabilir değiştir canım doktorunu inşallah halden anlayan birini bulursun bu doktorlar da bazen çok acımasız olabiliyor geçmiş olsun sana canım umarım herşey gönlüne göre olur
inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım
coğrafya soruları gerçekten kolaydı
ama bir soruda şıklar birbirine epey yakındı
tam net hatırlamıyorum soruyu ama..
umarım güzel bir sonuç alırsın
ah kızlar şu sayılsaldan bide ben birazcık anlasaydım keşke ama uğraşsamda olmuyoben bilgisayar öğretmeniyim canım meslek öğretmeni.
hangi bölümü istiyorsun inşallah başarılı olursun..
ben 22 yaşında öğretmen oldum ilk atandığımda koridorda diğer hocalar kızıyordu bana kızım sınıfına geç diye..
bugün ben yedek gözetmendim aşağıda bayan polise yardım ettim. kızın biri diyor polise beni şu abla kontrol etti diye.. yuh dedim 4 yıllık öğretmenim
soruları hiç görmedim canım. biz öğretmenler odasında gelmeyen gözetmen olursa diye yedekte bekledik.
ayriyeten sayısalcıyım baksam matematik biyoloji sorularına filan bakardım sanırım. ama coğrafyaya da bayılırımm
günaydın kızlar naıslsını bakalım hepinize iyi haftalar s-fırsat buldukca geçmişe bakacam ateş tablomu paylaşıyorum çizgiyi çekti çok şükürr ama kesik kesik
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ecrincim merhaba canım
seni üzmek istemem ama aynı benım tablolarım gibi
ff çizgiyi çekiyor ama aslında yumurtlama olmuyor
bunu bana sağolsun Ronya defalarca anlattı
ve gerçekten geçen ayki tablom ile aradaki farkı görünce anladım
morlaini bozmayım ama bana yumurtlama olmamış gibi geliyor
nolur kızma bana
zaten 13.gün hiç yumurta yoksa 12gün sonra çatlama olması için en azından 8-9 mm de olsa yumurta olması lazım
ma Alahın hikmeti tabi
umarım ben yanılıyorumdur
Çokkkkkkkk Sıkılldımmmmmmmmmmmm
yumurtlamayla ilgili sıkıntım var canım pkoyum ben adetlerim çok düzensiz 35-40-45 günde falan adet oluyorum şubatta doktor agittim klomen içitm sabahları 1tane 7gün adetimin 15gününe kadar yumurta takıbı yaptırdım yumurtlama olmadı bu ayda sabah akşam klomen içtim adetimin 13,günü yine yumurtlama yoktu bende daha gitmedim doktora canım yumurtlama sorunum var pko yüzünden 60 kıloyum doktorum zayıfla gel dedi zayıflarsam yumurtlamamda düzene girirmiş
bende bu ay ne yapsam diye kafayı bozdum adetim gelirse eğer 2,günü soğan kürüne başlıycam 15gün içicem ve yine adetimin 2,günü başlayıp 15 gün bal tarçın çörek otu yiycem bide bunu deniycem bakalım nolcak olur dimi kızzz
Ne yapabiliriz senin için??? :)
cevap için sagol canım haklıda olabılrısın bu pko benı delirtti zaten en azında çok geçmeden gelse adetim bellide olmaz yanı belkide hamılelık vardır bir 10gün müddet verdim kendime eger bir adetim gelmezse doktora gidecem bakalım hayırlısı ronya sagolsun banda her sordugum soruda yardımcı oldu herkese yardım etmiş galıba herkes tanıyorr ronyayı:)))
en iyisi doktor kontrolunde olmak bizim için
cnm bende de pko var bugün doktora gittim üstelik ben 68 kiloyum doktor bana kilon ii dedi bence de başka bi doktora daha git ayrıca benim de adetlerim daha da düzensiz aylardır olmadığım oluyo bu yüzden doktorum önümüzdeki ay günün geçerse ilaca başlayalım yumurtalamanı düzenleyelim dedi inşallah o zaman hamile kalırım.
konuşunnnnnnnnnnnnnnnnn :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?