Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlaaaaar size bir soru
bugün markette bir markanın bal arı sütü polen karışımını gördüm
acaba buda kendi yaptığımız gibi etkili olabilirmi acaba???
ne dersiniz???

canım ben pko oldugum için yumrutalıklarımda kistler var malesef küçük küçük inci kolye gibi dizili :=)
napcam yumurtlamama yardımcı olacak olan bal tarçın çörekotunu deniyeyim o zaman bakalım nolcak

işte bu süper bir haber, madem böyle bir bomban var
aşkolsun yani Burcu'cum insan paylaşmazmı
harika canım çok sevindim inanki. perşembe büyük gün o zmn
maşallah sizeee rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersn inş
darısı başımıza inşallaaaaah

ooo maşallah çok güzel hadı hayırlısı olsun canım darısı bizim başımızas inş.

iyi Deryoş kuzum senden naber
çok yorgunum okuldan geldim
evi topladım
yemek yapacağım şimdiiii

iyilik cnm benden de..
ohhh ne güzel evine kavuştun darısı başıma
saat hiç 6'yı göremicek bugün sanki öylee bir hisse kapıldım, geççmiyo ki

tatlım sen bursadamıydın?

evet canım, sen?

hımmm o zmn bilmiyorum cnm, soğan belkide sana daha faydalı olabilr
forumda bi araştırsana pkolular genelde hanginden fayda görmüşse onu yap

canım inan çok merak ediyorum bigün şu konuştuklarımıza bakıp gülebilecekmiyiz acaba??

Son düzenleme:
every bugün gelmedi hiç ya nerelerde ki bu kız :44:

ooo maşallah çok güzel hadı hayırlısı olsun canım darısı bizim başımızas inş.

Koccaman bir amin. Perşembe kesinlikle büyük gün, ya iş yapamıyorum resmen heyecan basıyor sürekli.
Darısı sizlere inşallah, en kısa en hayırlı zamanda gelsin.

ben yıllardır ilçla adet oluyordum diane 35 kullanıyordum 8 martta en son adet olduktan sonra ilacı bıraktım yeni bıraktığım için doktor bu ay bekleyelim dedi eğer 8 nisan da adet olmazsan 5 gün sonra gel ilaç vereyim dedi, galiba ondan sonra verecek metformin tarzı ilaçları.

canım inan çok merak ediyorum bigün şu konuştuklarımıza bakıp gülebilecekmiyiz acaba??

bunu bende çok merak ediyorum valla bazen pko topiğne bakıyorumda ne kadar umutsuzluklar hüzünler olmus ama bir okadarda sevinçler olmus o karamsar kişiler hep annelikle ilgili msj yazmıslar hiç çocugum olmayacak diye umutsuzluga kapılmıslar ama maşallah hepsinizde olmus zamanla inş.bizde güzel yazılarımızı çozuklarımız yaramazlıkalrını paylaşırız burdaaa

diana35bende çok kullandım ama o zaman evli değildim ve pko oldugumu bilmiyordum canım hep yumurta tembelliği diyordu doktorlar evlendım yine adetlrim düznzi hep 3 ay adet olmadıgımı bılırım 2sene once öğrendim pko oldugu ve hemen tedavıye başladım sen doktoruna sor canım bazı doktorlar sormadan bişey söylemiyorlarrr metformını sor canım hakkımızda hayırlısı

inş canım inş neden olmasın ALLAH büyük
ben çok inanıyorum ama şu çevremdeki insanlar beni dahada umutsuz yapıyor

doğru diyosun cnm çünkü hastane çok kalabalıktı bazen yoğunluktan da unutabiliyolar, torch testi yapılması gerekiyodu onu ben hatırlattım doktora o da dedi evet onu da istesek ii olur die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…