Deryoşşş naber kuzum
kızlaaaaar size bir soru
bugün markette bir markanın bal arı sütü polen karışımını gördüm
acaba buda kendi yaptığımız gibi etkili olabilirmi acaba???
ne dersiniz???
kürleri karıştırmaa kızzz öyle aynı anda zararı olur bide
saraçoğluda öyle diyoo bi kür yapın aynı sürede diye
kistin fln yoksa soğan küründense bence yumurtlamana yardım edecek olan
bal tarçın çörek otunu yap, belki o etkili olurr güzelce büyüyüp çatlamalarına
adetin 2. günü başlayıp 12. günü son yapcan
Peki o zaman iyi haberleri paylaşayım. Bugün yine kan verdim, 4 gün sonra 997 den 4725e çıkmış Bhcg. Pıhtılaşma sürem, tiroidim, progesteronum da iyiymiş. Perşembe kuzumla ya da kesesiyle tanışacağım inşallah.
olabilir canım kullananlar var
en iyisi doktor kontrolunde olmak bizim için
Peki o zaman iyi haberleri paylaşayım. Bugün yine kan verdim, 4 gün sonra 997 den 4725e çıkmış Bhcg. Pıhtılaşma sürem, tiroidim, progesteronum da iyiymiş. Perşembe kuzumla ya da kesesiyle tanışacağım inşallah.
iyi Deryoş kuzum senden naber
çok yorgunum okuldan geldim
evi topladım
yemek yapacağım şimdiiii
tatlım sen bursadamıydın?
canım ben pko oldugum için yumrutalıklarımda kistler var malesef küçük küçük inci kolye gibi dizili :=)
napcam yumurtlamama yardımcı olacak olan bal tarçın çörekotunu deniyeyim o zaman bakalım nolcak
canım ben pko oldugum için yumrutalıklarımda kistler var malesef küçük küçük inci kolye gibi dizili :=)
napcam yumurtlamama yardımcı olacak olan bal tarçın çörekotunu deniyeyim o zaman bakalım nolcak
evet canım, sen?
işte bu süper bir haber, madem böyle bir bomban var
aşkolsun yani Burcu'cum insan paylaşmazmı
harika canım çok sevindim inanki. perşembe büyük gün o zmn
maşallah sizeee rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersn inş
darısı başımıza inşallaaaaah
ooo maşallah çok güzel hadı hayırlısı olsun canım darısı bizim başımızas inş.
başka bir doktor buldum canım kendıme 10gün sonra ona gitcem oda büyük bir ihtimal aşılama diycek olsun yaptırcam bende evet normal kılom benım beni başından attı doktorr resmen sen pko için metformın falan alıyormusun metformınde yumurtlamaya yardımcı bir ilaç verdimi doktorun sana
canım inan çok merak ediyorum bigün şu konuştuklarımıza bakıp gülebilecekmiyiz acaba??
Koccaman bir amin. Perşembe kesinlikle büyük gün, ya iş yapamıyorum resmen heyecan basıyor sürekli.
Darısı sizlere inşallah, en kısa en hayırlı zamanda gelsin.
ben yıllardır ilçla adet oluyordum diane 35 kullanıyordum 8 martta en son adet olduktan sonra ilacı bıraktım yeni bıraktığım için doktor bu ay bekleyelim dedi eğer 8 nisan da adet olmazsan 5 gün sonra gel ilaç vereyim dedi, galiba ondan sonra verecek metformin tarzı ilaçları.
bunu bende çok merak ediyorum valla bazen pko topiğne bakıyorumda ne kadar umutsuzluklar hüzünler olmus ama bir okadarda sevinçler olmus o karamsar kişiler hep annelikle ilgili msj yazmıslar hiç çocugum olmayacak diye umutsuzluga kapılmıslar ama maşallah hepsinizde olmus zamanla inş.bizde güzel yazılarımızı çozuklarımız yaramazlıkalrını paylaşırız burdaaa
diana35bende çok kullandım ama o zaman evli değildim ve pko oldugumu bilmiyordum canım hep yumurta tembelliği diyordu doktorlar evlendım yine adetlrim düznzi hep 3 ay adet olmadıgımı bılırım 2sene once öğrendim pko oldugu ve hemen tedavıye başladım sen doktoruna sor canım bazı doktorlar sormadan bişey söylemiyorlarrr metformını sor canım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?