Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben de calistigim gunleri ozluyorum amaaaaa
turkiyeye gitsek bir an once de meslegime donsem diyorum bir yandan
bir yandan da tembellige oyle cok alistim ki burda, bakalim ne olucak halim.

kolay gelsin canim sana

Sağol cnm Amin, bi yandan umut yok ama bi yandan ya olursa diyorum işte...hareketleri kısıtlıyoz...olacağı varsa her türlü olur da işte...beklemek zor..

o hareketleri kisitlama malesef oluyor
oturur kalkrken bile insan dusunuyor
ayy ani hareet yaptim ya bebek varsa diye
evet olacaksa olacak
olursa da zaten hareketler falan bahane bebegin dunyada ekmegi varsa hicbir sey olmaz

My Ovulation Chart
slm kızlar kaç gündür giremiyorum ev taşımayla uğraştık internet şu bu bağlantı derken geçti vakit . ben taşınmadan 1 gün sonra siyah lekelenme yaşadım,ertesi günde regil geldi zaten büyük bir sancıyla bu ayda olmadı ve bu arada döngüm 29-30 düştü 33 tenanlamadım neden ama hoşuma gitti eski günlerdeki gibi hep 28-29 olsa keşke böyle devam eder inşallah.ve haliyle bu ay yumurtlama erken olmuş kaçırdım diyordum ama o günlerde ilişki olmuştu şimdi hesaplayınca farkettim yine tutmadı bu ay da spermler düzelmedi demekki ,sanırım dr lar spermlern düzelmesine 3 ay biçiyolarmış.bu konuda bir fikri olan var mı arkadaşlar.
bu ay ateş ölçcem yine regilliyken bile ölçüyorum
eğer döngüm yine 29 olursa nisana denk düşüyo bat
herkese yeni döngülerinde bol şans diliyorum ,varsa hamileler onlarıda tebrik ediyorum ...

cok sagol canim ya. insallah, yavastan ders calimasmaya baslamam gerekiyor.

keske ben de gorsem yumurtami ya hic gormedim cok merak ediyorum :) hem hangi tarafta oldugunu ogrenirim. sagda kist var ya ben hep solda yumurta olsun istiyorum :)

sende benm gibiymişsin canım bende de sağda dr da solu bekliycez demiştibakalım nasıl olcak bu arada sınavlarında başarılar canım daha öncede girmişsindir muhakkak yds yada kpds den kaç almak lazım canım en az ben canada dym ve türkiyeye geldiğimde bişeyler yapmak istiyorum ön lisans mezunuyum şimdilik burda temelden başladım ve 5 ayda literacy-beginner1-beginner2 geçtim daha önmümde beginner3-intermediate-advance var umarım hallederim şu ingilizceyi 2,5 yıl içinde sonra görev süresi bitcek türkiyeye dönüş yapcaz.bu kelime ezberlemek o kadar zorki sorunum sırf kelime ezberlemek sözelci değilim ama ihtiyaç olan kelimeler şimdiden ezberime girmişinşallah okuma yazmayı söker gelirim vatanıma

Son düzenleme:
ben de calistigim gunleri ozluyorum amaaaaa
turkiyeye gitsek bir an once de meslegime donsem diyorum bir yandan
bir yandan da tembellige oyle cok alistim ki burda, bakalim ne olucak halim.

kolay gelsin canim sana

every sendemi eşinin görevi için gittin yoksa kısa sürelimi buluncaksın orda.biz 3 yıllığına geldik buraya eşimn görevi için geldik ,gelmişkende bende dil okuluna gidiyorum (ingilizce için)yoksa başka yapcak bişey yok evde sıkılıyorsun sen dillerini naptın öğrenebildin mi zor gibi geliyo rusça bana birazAllah yar ve yardımcımız olsun .Türkiye'de çoksunduğumuz o paralara gülüyorum şimdi özel dr a giderdim Türkiye'de 20 tl öderdik muayne için o da ne güzel muayene olur çıkardık .burda adamın kara kaşını görmek için 80-100 dolar arası değişiyo tabi tahliller ultrasonlar cabası extra 80 dolar ultrason.Allahım yardım etsin hepimize ne olcak sonumuz merak ediyorum.

evet canim, biz de birkac yildir buralardayiz.dil okuluna gitmen cok iyi fikir ben de cevirilerle arada bir ozel ders vererek idare etmeye calisiyorum.. rusca zor ama ogrendim iyice pratigim cok
sorma ya burda guvence olmayinca doktor isi hem zor hem pahalli
ben dusuk yaptim hastanede yattim analizler falan derken 1 milyara yakin para odedik ciktim
bildigin devlet hastanesiydi ama burda tabi parali oluyor bizim icin
ben hic kontrole gitmiyorum burda ugrasmak istemiyorum acikcasi cunku bir gidiyorsun bir utrasonlari 20 dk suruyor :))
sorun bulmak icin ugrasiyor sanki ya da utrasonlari gelismemis bilmiyorum :)
ama turkiyeye gidiyorum 5 dkda daha profesyonel bakiyorlar cevaplari daha ikna edici o yuzden turkiyeye gittikce genel kontrolleimi yaptiriyorum o kadar..
Allah sizin de yardimciniz lsun bazen diyorum belki burda bebegimizin olmasi bizim icin hayirli degil, turkiyeye gittim hamile kaldigimi ogrendim buraya geldim kaybettim bebegimi malesef
ama sonucta calismiyorken de ve de evlilikte de yeterince zaman gectiginden bebis istiyorum artik beni bizi cok mutlu edecek biliyorum
insallah gelirler bizi sevindirirler canim

every bi kaç yılda maşallah nasıl söktün rusçayı ben olsam hayatta öğrenemezdim

every bi kaç yılda maşallah nasıl söktün rusçayı ben olsam hayatta öğrenemezdim

dillere merak var geldigim gibi ogrenmezsem o harflere bakarken psikopata baglardim yasamak zorlasirdi a,b,c yi yeni ogrenen kisi gibi harf ogreniyorsun cok ilginc ve heyecanli oluyor bu artist ruslara agizlarinin payini vermek icin ilerletmek gerekiyor cevremde de bir suru arkadas olunca pratik cok olduee bir de is yapmak icin kullanmam gerekn dil hep Rusca olacak, ogrendim ama tabi daha yolum var, bu dil ucsuz bucaksiz..

tabi eminim zordur ama ne biliyim ben o kadar çabuk öğrenmezdim.. ama sanırım dile ilgi de ayrı bi yetenek işi

tabi eminim zordur ama ne biliyim ben o kadar çabuk öğrenmezdim.. ama sanırım dile ilgi de ayrı bi yetenek işi

evet ama ingilizce olunca diger dilleri ogrenmek daha kolay oluyor bence
senin de ingilizcen iyi olmasilazim ama bir suru teknik kelimeyle ugrasiyorsundur bilgisayar programlariyla bilgisayarci olunca

bu arada yumurtlama gunlerin yakin olmali senin
pek onemsemiyorsun sanirim karanfilce ya tekrar vip yok di mi
ben de saymiyorum hic ugrasmiycam bu ay, gerci gecen ay da bastan oyleydim adetin kacinci gunundeyim bilmiyordum son gunler heyecan yaptim istee

3 gündür ölçebiliyorum inşallah bu gece de ölçerim de çatlayıp çatlamadığını anlarım..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet canım biz if li for lu while lı program parçalarıyla uğraşıyoruz.

ben 7 yıl anadolu lisesi okudum önceden grammer diye bişey vardı ama şimdi sadece okuduğunu anlama kaldı o da işim düşen yerlerde işte konuşma filan sıfır

dusmus bugun belki yarin yukselir ve catlamis olur bugun
senin genelde dpolarda baya yuksek oluyor atesin
simdi 36yi gorunce sasirdim
benim de genelde dpo oncesi 35.9 36 seklinde degisiyor

dusmus bugun belki yarin yukselir ve catlamis olur bugun
senin genelde dpolarda baya yuksek oluyor atesin
simdi 36yi gorunce sasirdim
benim de genelde dpo oncesi 35.9 36 seklinde degisiyor

dereceyi değiştirdiğimden olduğunu düşünüyordum ama sence başka bi neden olabilir mi:26:
gerçi geçen ay son 3 gün de gayet önceki aylar gibi:26:
nolur vicdan yapmak istemiyorum kontrole gitmedim ya kist mist:26:

yok canim ne alakasi var
sanmiyorum hic
simdi civali mi yine
dpo oncesi oynama olur bence dusuk gitmesi cok onemli degildir zaten catliycan sen buyuk ihtimal ondan boyledir
dpodan sonra senin cok iyi yukseliyor kist oldugunu hic dusunmuyorum
hani simdi dpo oncesi ya onu dedim, o atesin dusukmus diye, yanlis anladin

Son düzenleme:

yok canım dediğini anladım ama benim dpo yüksek olsa da öncesi de yüksek olurdu en düşük 36,2 olurdu.
geçtiğimiz ay ölçmedim zaten biliyorsun. ama son 3-4 gün ölçttüm. dijital dereceydi bu ay da dijital ama şubat ayındaki cıvalı ileydi. artık civalı almıycam kırılıp duruyor zaten cıvalı için de gezmediğim eczane kalmıyor yasaklanmış çünkü.
bak bu şubat cıvalıyla olan;
http://f1204.hizliresim.com/w/3/42bs5.jpg

öyle miiii oflu ya bak bize niye haber etmiyor gelince bi kızalım ben de baktım bugün gelir miki diye..
Allah bu sefer ona bağışlar inşallah..

Son düzenleme:

yok bu termometreden kaynaklaniyordur
ben hastanede kalirken civaliyla olcuyorlardi surekli
37 cikiyordu surekli
sonucta ilaclarin etkisiyle oyle oldugunu dusundum ama dusun benim gibi biri kac gun 37yi gordu
eve geldim devam ettim digitalimle kanama da bitince ve hep 36,2de sabitlemisti

dusunme onu onemli degildir zaten dpolar baslayinca guzel yukselir o zaman icin rahatlar
o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…