Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrik ederim seni ama kırılmadık değil yanii
gelip burda yazmadın bizee

slm kızlar naıslsını ben çok kötüyüm grip oldum hasta hasta çalışıyorum grip oldugum için galaıba ateşim tavan yaptı

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım geçmiş olsun.
gripten olabilir, çatlamşta olabilirsn ama güzel yükselmiş
her ihtimali göz önünde tutmak lazım
kendini iyi hissedersen bgn bi halvet yaparsın :)

Kızlar ben idrar testi yaptım ama çizgi filan çıkmadı bu ayda olmadı galiba

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

dur bakalım daha gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez,daha var batına.
ateşinde güzel inş düşmez de tekrarlarsın.

canım umutsuzluğa kapılma ateşinde güzel maşallah inş düşmez,daha varmış regline
hakkında hayırlısı olsun inş.
canım ayrıca msj kutunu boşaltman gerekiyo msj gitmiyo sana
duy sesimiiiiiii

tamam canım msjları temizledim hangi ara dolmuş o kdr ya farknda değilim :)))

selam cnm hoşgeldin. bakalım neler olacak...
maşallah çok yii gidiyosun öyleyse dpo 14ü de atlattın
inş dpo 16 da da gelmez kuzucum,
acaba dediğin gibi 21 de mi çatladınki yaa testte çıkmamış
daha erkendir belki o yüzden.
ateşim süper hiç telaş yapma. inş böyle devam eder 2-3 gn snra tekrarlarsn testi.

selam canim
dpo14 olmus
sen genelde dpo12de oluyorsun diye hatirliyorum
ustelik atesin super
umarim hamilesindr canim

ronyya sordum 14 veya 16 dada çatlama olmuş 21 dede dedi...
every aslında sadece geçn ay dpo 16 da adet olmuşum diğerlerindede 12 de lekelenmelerim başlamış bakalım bekleyip göreceğiz ..test bozukta olabilir diye düşündüm birinde ikinci çizgi tnin altında değildi diğerinde tek çizgi ama oda c nin altında değildi ...bi kaç gün daha adet olmazsam ve ateşimde böyle devam ederse tekrarlarım..
kızlar birde bişey daha sormak istiyorum bugün saat 5.30 da uyanmışım ama ben saati 6.30 olarak grdüğüm için ateşimi ölçtüm 36,8 çıktı sonra fark ettim yanlış gördüğümü uyku ile uyumama arasında bi saat sonra telf çaldı ve 6,30 da ölçtüğümde 36,6 çıktı bende 36,6 yı girdim...
saat 6 sıralaında eşim soru sordu ben ona bağırdım ateş ölçmeden bana soru sorma yana kay dedi harekette ettirdi

hahahhaaa ayy yazık adamlara da :))
canım bence 5 buçuktakini dikkate almalısın
kesintisiz hareketsiz uykuyla olan o sonuçta
son bir saatteki tedirgin uyku ne kdr doğrudur ki.
hem erken saatte bnm ateşim mesela daha düşük çıkar,
senin tam tersi olmuş, bence 36,8 al .

derya valla bende geceden bşalıyorum acaaba kaç çıkacak düşecek mi yükselcekmi o kadar stresle bekliyorum asıl bana yazık
daha öncede yaptı ımmmmmmm ımmm diyerek sinirli sinirli cvp veriyodum

derya valla bende geceden bşalıyorum acaaba kaç çıkacak düşecek mi yükselcekmi o kadar stresle bekliyorum asıl bana yazık
daha öncede yaptı ımmmmmmm ımmm diyerek sinirli sinirli cvp veriyodum

yok yaa bakma acıdığıma
bizim çektiklerimizin yanında onlarınki ne kiiiiiiii az bile yapıyoruz
o stres ztn adamı öldürecek gece sürekli uyanıyorum bende uff halamı sbah olmadı diye

sagolun kızlar hemen hastaolurum ben bakalım hayırlısı dün akşam 2damla kahve akıntım oldu adet olcam sandım sag tarafımdada batma vardı ama olmadım baklaım nolcak hayırlsı

yok yaa bakma acıdığıma
bizim çektiklerimizin yanında onlarınki ne kiiiiiiii az bile yapıyoruz
O stres ztn adamı öldürecek gece sürekli uyanıyorum bende uff halamı sbah olmadı diye
aynen cnm ya bende 6,30 da ölçüyorum ama hep erken den uyanıyorum bazı geceler 3 te yatıyorum yine 6,30 dan erken kalkıyorum ...rabbim bizi bu stresten kurtar erken uyanmalarımız evlatlarımızın zırlamasıyla olsun aminn
sagolun kızlar hemen hastaolurum ben bakalım hayırlısı dün akşam 2damla kahve akıntım oldu adet olcam sandım sag tarafımdada batma vardı ama olmadım baklaım nolcak hayırlsı

ecrin ateşinin aniden bu kadar yükselmesi hastalanmanla alakalı olabilir enteresan bi yükseliş çünkü dpo 10 a kadar adet olmazsan bi test yap ...hakkında hayırlısı olsun

olimbera ateşin süpper inşallah sonu da güzel olur.. İnşallah hamilesindir

every, sanırım bugün çatladım ben..
dün gündüz ölçtüklerimde 36,1 den yukarı çıkmamıştı şimdi ölçtüm ölçtüm 36.8, 37 çıktı
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
zaten ff deki ortalamalara göre ovulasyon ortalamam 16

benim de ovulasyon zamanlarım oldukça değişiklik gösterdi ama luteal faz genelde dpo 15 de oluyor. dpo 16 olduğunda da sabah erkenden adetim gelmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…