Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

6.gün 36,0
7.gün 36,2
8 gün 36,3
9.gün 36,2
10. gün 36,3
11. gün 36,2
12. gün 36,2
13.gün 36,2
14.gün 36,1

kızlar yorumlarınızı bekliyorum ateşim düşmeye başladı bu iyimi kötümü acaba?

canım ateşinde belirgin bir değişiklik yok
ancak düştüğü günleri değerlendirmek gerekir
sen 14.günündesin bence çalışmaları hızlandır

Kızlar yarın adetimin 6.günü,yarından itibaren başlıyorum ateşimi ölçmeye,,,şimdi yumurtlayacağım zaman,ateş düşecek mi,yükselecek miiiii

Kızlar yarın adetimin 6.günü,yarından itibaren başlıyorum ateşimi ölçmeye,,,şimdi yumurtlayacağım zaman,ateş düşecek mi,yükselecek miiiii

düşük seyredecek ve aniden yükselecek yükseldiği zaman yumurtan catlamış oluyor ksık agrısı vs farkedersin ama genede kacırmamak için gün aşırı çalışma yapman yeterli allah hayırlısıyla fazla bekletmeden versin

vee kan testi de negatif malesef:84::84:
Bir de gelmeye başladı adetim
ben ne zaman kan testi yaptırsam arkasından adet olmaya başlıyorum

ya arkadaşım gerçekten üzüldüm iyi bi haber bekliyodum birilerinden seninde ateşin yğksek seyredince seni, takip ediyodum hamile olacakmı diye ama rabbim hayırlısını versin inş. o zaman bu ateşin yükselmeside insanı yanıltıyor. demekki ateşde çok kesin bi yöntem değil.

Arkadaşlar bende ateş ölçüyorum ama şunu anlamıyorum;sabah erken saat 8.30 da uyku halinde ölçüyorum 36.4 uyuyorum 10 da uyanıyorum kalkmadan tekrarbölçüyorum 36.6 akşam genelde düşük oluyor kafam karışıyor ve anlamıyorum yazmıyorum ama hergün ölçüyorum yani bu durumu bana açıklarsanız sevinirim.

tşk ederim sevde...her zaman dua ediyorum...inşallah topicte bulunan isteyen herkese versin rabbim...kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin yüce rabbim...

İlk gittiğimde bana da öyle demişti görememiştik de zaten :) Allahın izniyle hiç bir aksilik çıkmaz
İtikatını kaybetme yeter İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebeğini sağlığıyla kucağına aldığın günleride görürsün :)

inşallah öyle olur güzelim...dün doktoru aradımda 10 gün sonra gel kalp atışlarınıda görürüz dedi...22 ocakta gideceğim inşallah

1.gün 36.8 regl
2.gün 36.5 regl
3.gün 36.4* bitti
4.gün 36.5
5.gün 36.5*
6.gün 36.4*
7.gün 36.4
8.gün 36.4*
9.gün 36.5
10.gün 36.3*
11.gün 36.4
12.gün ----*
13.gün 36.4
14.gün 36.4* 2 saat erken kalktım ölçtüm
15.gün 36.6*---36.7 (15 dakik önce va saatinde ölçtüm)
16.gün 36.8
17.gün 36.6

günaydın kızlar ateşim düştü benim biraz normalmi yoksa yumurtlamadım mı acaba :18:

günaydın kızlar,ben her sabah 8.30 da ölçsem olurmu,çünkü bu sabahki ilk ölçümümü bu saatte yaptımmm:26::26:

günaydın kızlar,ben her sabah 8.30 da ölçsem olurmu,çünkü bu sabahki ilk ölçümümü bu saatte yaptımmm:26::26:

canım benim bildiğim 6-8 arası sağlıklı sonuç alınır
ama yarım saattende bişey olcağını sanmam ama hep aynı saatte ölç

inşallah öyle olur güzelim...dün doktoru aradımda 10 gün sonra gel kalp atışlarınıda görürüz dedi...22 ocakta gideceğim inşallah

inşllah kucagına aldıgın günleride göstersin rabbim durucugum stres yapma bebeğin sıkı sıkı tutunuyo sana sorun cıkmadan kalp atıslarınıda göreceksin allahın izniyle

günaydın ronya su son günlerde ikide bir bu kız niye ateşini ekliyo hamile değilmi bu yaa diyorum sonra farkediyorum hayırlısı inşallah sırada senmi varsın ne :)

aaaa öylemi beni gebiş arkadaşlarla karıştırıyon demek
ayyy kız inşallah hayırlı zamanda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…