6.gün 36,0
7.gün 36,2
8 gün 36,3
9.gün 36,2
10. gün 36,3
11. gün 36,2
12. gün 36,2
13.gün 36,2
14.gün 36,1
kızlar yorumlarınızı bekliyorum ateşim düşmeye başladı bu iyimi kötümü acaba?
Kızlar yarın adetimin 6.günü,yarından itibaren başlıyorum ateşimi ölçmeye,,,şimdi yumurtlayacağım zaman,ateş düşecek mi,yükselecek miiiii
düşük seyredecek ve aniden yükselecek yükseldiği zaman yumurtan catlamış oluyor ksık agrısı vs farkedersin ama genede kacırmamak için gün aşırı çalışma yapman yeterli allah hayırlısıyla fazla bekletmeden versin
vee kan testi de negatif malesef:84::84:
Bir de gelmeye başladı adetim
ben ne zaman kan testi yaptırsam arkasından adet olmaya başlıyorum
tşk ederim sevde...her zaman dua ediyorum...inşallah topicte bulunan isteyen herkese versin rabbim...kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin yüce rabbim...Hoş geldin. İnşallah sağlıkla bebeğinin kalp atışını da duyarsın, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. Bizlere de dua etmeyi unutma lütfen. İnşallah burada isteyen herkes bebeklerine kavuşur.
herkese selam arkadaşlar...nasılsınız???ben dün doktora gittim...çok küçük olduğu için göremeyiz ...5 gün sonra gelirsen görebiliriz ancak dedi...bende biraz daha bekleyip kalp atışı için gitmeyi düşünüyorum...Allah'tan bir aksilik çıkmazsa inşallah
inşallah öyle olur güzelim...dün doktoru aradımda 10 gün sonra gel kalp atışlarınıda görürüz dedi...22 ocakta gideceğim inşallahİlk gittiğimde bana da öyle demişti görememiştik de zaten :) Allahın izniyle hiç bir aksilik çıkmaz
İtikatını kaybetme yeter İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebeğini sağlığıyla kucağına aldığın günleride görürsün :)
günaydın kızlar,ben her sabah 8.30 da ölçsem olurmu,çünkü bu sabahki ilk ölçümümü bu saatte yaptımmm:26::26:
kızlar günaydınn
2e2c5d Ovulation Charts
canım benim inşallah son ateş tablon olur...sabırsızlıkla bekliyorum bu tablonun sonunukızlar günaydınn
2e2c5d Ovulation Charts
inşallah öyle olur güzelim...dün doktoru aradımda 10 gün sonra gel kalp atışlarınıda görürüz dedi...22 ocakta gideceğim inşallah
günaydın ronya su son günlerde ikide bir bu kız niye ateşini ekliyo hamile değilmi bu yaa diyorum sonra farkediyorum hayırlısı inşallah sırada senmi varsın ne :)
canım benim bildiğim 6-8 arası sağlıklı sonuç alınır
ama yarım saattende bişey olcağını sanmam ama hep aynı saatte ölç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?