- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
anladım canım tesekkur ederım...son 2 gunu gıryorum tabloya ama paylasımda cıkmıyor anlamadım:44::44:dun 35.9 bugun 36.1canım sen 23.gün veya 2 gün sonrası çatlamıştsındır canım bide senin tablonda sanki son 2 günün ateş ölçümleri niye yok onlar olsa belli olcatı zaten ki ovu.testinden belli 23.gün ve sonrası olmuş senin çatlama
canım sen 9.gün çatladığına eminmisin öyleyse bu düşüler yerleşmedir umarım çünkü hep hamile tabloları bu şekilde
Allah ın işi işte
bebeği kafamdan nasıl atarım bilmiyorum
ama bişey dikkatimi çekti doktora gidip doktorun bu ay olmaz kist var ve bunun benzeri şeyler dediğinde hamile kalan arkadaşlar var etrafımda çünkü bunun dışında gerçekten kafadan atmak mümkün değil bu düşünceyi
eşinin sperm sonuçları nasıldı onlarıda yazarmısın canım
umarım bu sefer bebeğin sana sıkısıkı tutunur
anladım canım tesekkur ederım...son 2 gunu gıryorum tabloya ama paylasımda cıkmıyor anlamadım:44::44:dun 35.9 bugun 36.1
sımdı onu yazıcaktım buraya ovulasyon testı yaptım ve aynı su sekılde
Eki Görüntüle 386820 Eki Görüntüle 386821
2.resım 23.gunum yanı atesımın dıbe vurdugu:)
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrr evet oğlu sonunda kardeşini yolladı bana şükürlker olsun hamileyim every canım bebeiş geliyo inşallahhhhh:) kızlar saçma sapan bi tablo ama olsun ateşim hiç yükselmedii kadar yükseldi bu ay dün akşam kanda pozitifi gördümbi kaç gündürde idrar testleri silik çıkıodu ama ben onlara inanmıodum:)allahım herkeslere nasib etsin inşallahhhhhhh
Resime bakılırsa 23. gündeki testte test ve kontrol aynı renkte ama daha öncekilerde test çizgisi kontrol çizgisinden daha açık renkte. Yumurtlama için ya aynı renkte olmalı ya da test çizgisi daha koyu renkte olmalı. Eğer fotograf beni yanıltmıyorsa daha yeni çatlamış olabilir yumurtan.
Resime bakılırsa 23. gündeki testte test ve kontrol aynı renkte ama daha öncekilerde test çizgisi kontrol çizgisinden daha açık renkte. Yumurtlama için ya aynı renkte olmalı ya da test çizgisi daha koyu renkte olmalı. Eğer fotograf beni yanıltmıyorsa daha yeni çatlamış olabilir yumurtan.
ben de ayni fikirdeyim
yani yumurtlama sonrasi gunler daha yeni baslamis gibi gorunuyor
Canım ağzından bal damlio. Valla ff 9. Güne çekti çizgiyi ama kesik kesik. Keske yerleşme düşüşü olsa. En az bir hafta beklemem lazım nasıl beklicem bilmiyorum:18:
anladım canım tesekkur ederım...son 2 gunu gıryorum tabloya ama paylasımda cıkmıyor anlamadım:44::44:dun 35.9 bugun 36.1
kesik çünkü emin değil sen peki akıntından falan anlamadınmı
9.gün biraz erken değilmi hiç böle erken yumurtladın mı yada bu ay bi kür falan mı uyguladın da acaba ateş böle oldu ilerleyen günlerde anlıycaz hergün aksatmadan ölç ateşini bugünlerinide değerlendir bence belli olmaz belki yumurtlama olmamıştır henüz
bugünleri iyi değerlendir canım çatlama günlerin sanırım bir haftaya kadar belli olur bakalım ateşinden
masallah cok guzel tabloncok guzel bir dusu olmus. akinti da zamaninda baslamis. demek ki hormolarin cok iyi calisiyor ve yumurta geliyor. her sey yolunda seninle ayni gidiyoruz. benim de bugun yumurtlama testim pozitif cikti. benim tablom seninki gibi duzgun degil ama. cok inisli cikisli:
My Ovulation Chart
duzgun olunca olmadi belki boyle olur :) calismalara devam. cok onemli gunler bunlar. Sana da bol sans canim. Insallah bu ay tutturacagiz
evet ben o ıhtımalı de gozonunde bulundurdum vee testın sonucuyla beraber hemen
hattaaa ne olur ne olmz dıye akşamına da
bakalım artıkkk bu hafta sonuna kadar regl olmam lazım inşallahh olmam
canım eger 23-24-25 inde çatladıysan bu haftasonu değil +14 gün sonra regl olursun
canım bugun 26.gunum 2.cızgı cook sılık ayyy birsaha onu belıcem olcaksam olımdeee onume bakım yaa pffffffff
Nilay canım sen bence de 24-25 gibi çatladın
üzerine 14 koy o zaman adetv olacaksın canım
kızlar ben önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum.şimdiye kadar hiç jinekoloğa gitmedim.sizce en uygun tarih nedir.
ben yeni katıldım aranıza yardımlarınıza ihtiyacım var
bende nerdeyse 2 yıldır bebek istiyorum. 1 yıl önce doktora gittim eşimde geldi kontrollerimizi yaptık hiçbir sorun olmadığını söyledi. Sonra ben bebek isitiyorum diyince bana klomen verdi 2 ay kullandım yine hamile kalamadım. Yumurtlama takibi yapıldı ona göre çatlama iğnesi vuruldum. yine olmadı. Aradan 5 ay falan geçti sonra adetim 2 gün gecikince test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok sevşinmiştim doktora gittim kan tahlilşi yapıldı hamilelik varda ama değer çok düşüktü bekleyelim 2 gün yine test yapalım dedi ama ikinci gün kanamam başladı doktoru aradım hemen düşük engelleyici bir hap dedi aldım içtim ama faydası olmadı resmen et parçaları geldi. acillik olucak kadar sancım oldu. Bu olay ekim ayında oldu. sonrada zaten 3 ay hamilelik yasaklandı rahmin kendini toparlaması gerekiyordu. bende şubat mart korunmadım yine
şubtta adetim 2 gün gecikmeli geldi normal oldum. Bu ayda normalde 31 marrt 1 nisan gibi olmam gerekirken 27 mart oldum. 27 sinde çok az damla damla geldi 28 inde tam oldum 29 unda yine damla damla devam ediyor. ben normalde 5 6 gün normal adet görürüm bu kez bende şüpelenmeye başladım ama dayanmadım ve test yaptım nolur nolmaz diye negatif ama testi adetim tamamen bitti 1 nisan ozaman yaptım.
şimdi ateş ölçme yöntemi falan okuyunca nasıl olduğunuda bilmiyorum denemk istiyorum ben daha önce yumurta takibi yaptırdımadetiminin 14.günüydü o günlerdede denedim olmadı yine hamilelik bende anlamıyorum gerçi nasip bu işler birazda
tamam canım çok sağol.canım ya reglıyken gıt yada reglıden once mesela bana klomen vermıstı yumurta takıbı ıcın reglının 3. yada 5.gunu baslatıyor ılaca...
kesik çünkü emin değil sen peki akıntından falan anlamadınmı
9.gün biraz erken değilmi hiç böle erken yumurtladın mı yada bu ay bi kür falan mı uyguladın da acaba ateş böle oldu ilerleyen günlerde anlıycaz hergün aksatmadan ölç ateşini bugünlerinide değerlendir bence belli olmaz belki yumurtlama olmamıştır henüz
bugünleri iyi değerlendir canım çatlama günlerin sanırım bir haftaya kadar belli olur bakalım ateşinden
canım bugun 26.gunum 2.cızgı cook sılık ayyy birsaha onu belıcem olcaksam olımdeee onume bakım yaa pffffffff
Canım yorum icin teşekkürler. Ben 11. Gün olcmedgm icin emin olamıyorum, o zmnlar akıntım da yoktu. Sanirm 14unde yumurtladım çünkü o zmn az da olsa akıntım oldu, Bgn de kasıklarımda batma vardı. Fakat ateşim fazla yükselmedi beni de bu düşündürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?