Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım tesekkur ederım...son 2 gunu gıryorum tabloya ama paylasımda cıkmıyor anlamadım:44::44:dun 35.9 bugun 36.1

sımdı onu yazıcaktım buraya ovulasyon testı yaptım ve aynı su sekılde

Eki Görüntüle 386820 Eki Görüntüle 386821

2.resım 23.gunum yanı atesımın dıbe vurdugu:)

Resime bakılırsa 23. gündeki testte test ve kontrol aynı renkte ama daha öncekilerde test çizgisi kontrol çizgisinden daha açık renkte. Yumurtlama için ya aynı renkte olmalı ya da test çizgisi daha koyu renkte olmalı. Eğer fotograf beni yanıltmıyorsa daha yeni çatlamış olabilir yumurtan.

Hayırlı olsun, inşallah bu sefer yolunda gider herşey.

ben de ayni fikirdeyim
yani yumurtlama sonrasi gunler daha yeni baslamis gibi gorunuyor

ben de ayni fikirdeyim
yani yumurtlama sonrasi gunler daha yeni baslamis gibi gorunuyor

evet ben o ıhtımalı de gozonunde bulundurdum vee testın sonucuyla beraber hemen
hattaaa ne olur ne olmz dıye akşamına da

bakalım artıkkk bu hafta sonuna kadar regl olmam lazım inşallahh olmam

Canım ağzından bal damlio. Valla ff 9. Güne çekti çizgiyi ama kesik kesik. Keske yerleşme düşüşü olsa. En az bir hafta beklemem lazım nasıl beklicem bilmiyorum:18:

kesik çünkü emin değil sen peki akıntından falan anlamadınmı
9.gün biraz erken değilmi hiç böle erken yumurtladın mı yada bu ay bi kür falan mı uyguladın da acaba ateş böle oldu ilerleyen günlerde anlıycaz hergün aksatmadan ölç ateşini bugünlerinide değerlendir bence belli olmaz belki yumurtlama olmamıştır henüz

anladım canım tesekkur ederım...son 2 gunu gıryorum tabloya ama paylasımda cıkmıyor anlamadım:44::44:dun 35.9 bugun 36.1

bugünleri iyi değerlendir canım çatlama günlerin sanırım bir haftaya kadar belli olur bakalım ateşinden

inşallahhh ii sonuc alırım yaaa...

Canım arkadaşım çok sağol:)

İnşallah tutar bu ay :) Ben bu tablo işini hala tam çözemediğimden, aradaki farkı çözemiyorum hala:))
Seninle aynı gidiyoruz dediğin gibi, inşallah hamiş haberimizi de birlikte alırız bu ay:)

Bu da benim bugünkü tablom.. akıntım değişti, yapışkan ama artık pek uzamayan moda döndü.. Ama henüz çizgi çekmedi ff bana..

İnşallah bekleyen, isteyen herkese bebişli bir ay olur nisan ayı..

evet ben o ıhtımalı de gozonunde bulundurdum vee testın sonucuyla beraber hemen
hattaaa ne olur ne olmz dıye akşamına da

bakalım artıkkk bu hafta sonuna kadar regl olmam lazım inşallahh olmam

canım eger 23-24-25 inde çatladıysan bu haftasonu değil +14 gün sonra regl olursun

ben yeni katıldım aranıza yardımlarınıza ihtiyacım var
bende nerdeyse 2 yıldır bebek istiyorum. 1 yıl önce doktora gittim eşimde geldi kontrollerimizi yaptık hiçbir sorun olmadığını söyledi. Sonra ben bebek isitiyorum diyince bana klomen verdi 2 ay kullandım yine hamile kalamadım. Yumurtlama takibi yapıldı ona göre çatlama iğnesi vuruldum. yine olmadı. Aradan 5 ay falan geçti sonra adetim 2 gün gecikince test yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok sevşinmiştim doktora gittim kan tahlilşi yapıldı hamilelik varda ama değer çok düşüktü bekleyelim 2 gün yine test yapalım dedi ama ikinci gün kanamam başladı doktoru aradım hemen düşük engelleyici bir hap dedi aldım içtim ama faydası olmadı resmen et parçaları geldi. acillik olucak kadar sancım oldu. Bu olay ekim ayında oldu. sonrada zaten 3 ay hamilelik yasaklandı rahmin kendini toparlaması gerekiyordu. bende şubat mart korunmadım yine
şubtta adetim 2 gün gecikmeli geldi normal oldum. Bu ayda normalde 31 marrt 1 nisan gibi olmam gerekirken 27 mart oldum. 27 sinde çok az damla damla geldi 28 inde tam oldum 29 unda yine damla damla devam ediyor. ben normalde 5 6 gün normal adet görürüm bu kez bende şüpelenmeye başladım ama dayanmadım ve test yaptım nolur nolmaz diye negatif ama testi adetim tamamen bitti 1 nisan ozaman yaptım.
şimdi ateş ölçme yöntemi falan okuyunca nasıl olduğunuda bilmiyorum denemk istiyorum ben daha önce yumurta takibi yaptırdımadetiminin 14.günüydü o günlerdede denedim olmadı yine hamilelik bende anlamıyorum gerçi nasip bu işler birazda

kızlar ben önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum.şimdiye kadar hiç jinekoloğa gitmedim.sizce en uygun tarih nedir.

Nilay canım sen bence de 24-25 gibi çatladın
üzerine 14 koy o zaman adetv olacaksın canım

ya ama psıkolojıkmı bılmıyorum ki sanmıyorum benım yumurtlama gununden beri kasıklarım agrıyor ıkı taraflı hemde ara ara adet olack gıbı hemdee olmımm dee hamiş kalımmm bu ay kalamzsam buyuk bı bunalım benı beklıyorr sanırsam

kızlar ben önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum.şimdiye kadar hiç jinekoloğa gitmedim.sizce en uygun tarih nedir.

canım ya reglıyken gıt yada reglıden once mesela bana klomen vermıstı yumurta takıbı ıcın reglının 3. yada 5.gunu baslatıyor ılaca...

canım hoşgeldin.önce kendine dijital bir termometre al eczanelerde teknosada falan bulabilirsin.sonra hergün en az 3 saatlik bölünmemeiş uykunun ardından yataktan kalkmadan ve erken bi saatte ve hep aynı saattle ölçüyorsun.mümkünse adetinin birinci gününden başla.ateşinin belirgin bir düşüş gösterip ve hemen ardından yükselişe geçtiğinden yumurtlayıp yumurtlamadığını anlıyoruz.sen ölçümlerini düzenli ölçüp buradan paylaş biz yorumlarız.kolay gelsin umarım işine yarar bir an önce gelir bebiş.haa bu arada ölçümleri dil altından yapıyorsun.

Canım yorum icin teşekkürler. Ben 11. Gün olcmedgm icin emin olamıyorum, o zmnlar akıntım da yoktu. Sanirm 14unde yumurtladım çünkü o zmn az da olsa akıntım oldu, Bgn de kasıklarımda batma vardı. Fakat ateşim fazla yükselmedi beni de bu düşündürüyor

canım bugun 26.gunum 2.cızgı cook sılık ayyy birsaha onu belıcem olcaksam olımdeee onume bakım yaa pffffffff

canım artık ovulasyon testi yapmayı bırak bence çünkü23.pozitif en fazla 2 gün sonrası çatlarsın o testlerde 2.çizgi silik çıkabiliyo sonraki günlerde
ateşini ölçmeye devam et arasıra tablonuda ekle bakalım ne durumda
ama senin daha adete var

bugünkü tablonu tekrar paylaşsana bakalım
canım 14.gün akıntın varsa tabloya gir o kesik çizginin yeri değişir
ateşini girdiğin sayfada
cervical fluid :eggwhite seçeneğini işaretle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…