Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet o senin bebegin her zaman aklinda olucak oglusun, o cennette
ama sen simdi hicbir sey dusunmiyceksin ve aklina zerre kadar getirme korkulari
tadini cikar hamileliginin hersey cok guzel olucak inan
ilk hamileliklerdeki kayiplar cok normal, uzmanlar da diyorlar hep
ama simdi sIkI sIkI tutunacak bebisin heyecanla bekliycez senden gelismeleri canim, cok rahat ol
darisi basimiza canimmm

AHH CANIM NE GÜZEL
NE KADARDIR İSTİYODUN SEN GEÇMİŞİNİ VE BELİRTİLERİNİ ANLATSAN BİRAZ

gözün aydın darısı başımıza

Evet canım çok sıkıldım haklısın..ama kimyasal gebelik bile olsa sonuçta kanda bi değer çıkardı diye düşünüyorum o yüzden pek ihtimal vermiyorum yani :)

Haklısın da ateşinin böyle yüksek seyretmesine başka mana veremedm. Kan testini n zmn olmuştun sen?

kalbım duracaktı yorumunu okuyuncaaaaaaaaaaaaayy oylemı dersınnnnnn

Su anhangi topikte bilmiyorum ama hamilelerin ateş tablolarının olduğu bir sayfa ar ordan arastirabilirsin. Evet tüm hamilelerde görünmüyor ama birçok kisi de yerleşme düşüşünü yaşıyor, yerleşme lekelenmesi gibi. Umarım yerleşme düşüşlere yani

Nazlim saglikla kucağına alırsın inşallah, darısı hepimizin basına

tesekkur ederım canımm sevınmekle sevınmemek arasında kaldım:)

evet ben de ayni seyi dusundum ama yorum yapmak istemedim yaniltirim diye
atesinin belli bir ortalamin ustune cikmasi lazim catlama sonrasi
tabiki bir anda atesin dibe vurup sonra yine yukselmesi iyi sayiliyor buna yerlesme dususu diyebiliyoruz
sen baska sekilde de takip ettin mi yumurtlamani
akintidan ovulasyon testinden falan ?

cok saol canım hemen bı bakım:)

sımdı onu yazıcaktım buraya ovulasyon testı yaptım ve aynı su sekılde

2.resım 23.gunum yanı atesımın dıbe vurdugu:)

ovulayon testınde cıft cızgı cıkınca da catlamamıs olurmu?

o zaman catlamissindir
genelde hani belli seviyenin ustunde gidiyor ates catlama sonrasi o yuzden sana dedim
ama daha once ates gidisatina gore catlamamis gorunen bir arkadasimiz doktora gittiginde yumurtasinin catalmis oldugunu gormustu..
sen atesini yataktan kalkmadan her gun ayni saatte bolunmemis uykuyla olcmeye devam et canim
insalalh dusundugun gibi yerlesme dususudur guzel haber verirsin bize
nisanda hamis kalan anneler oluruz

sımdı onu yazıcaktım buraya ovulasyon testı yaptım ve aynı su sekılde

Eki Görüntüle 386820 Eki Görüntüle 386821

2.resım 23.gunum yanı atesımın dıbe vurdugu:)

Bak benim de kafam karıştı. Normalde kaçıncı gün yumurtluyosun? Belki de 23. Gün yumurtladin? Ateşinin düşüşü çok belirgindi ben o yüzden ovulasyonu o güne yormustum ama bilemiyorum. 23. Günden sonra Hic ovulasyon testi yaptın mi?

kızlar allah razı olsun bu acayip bişey şoktayım hiç beklemediğim ay geldi umarım benimle kalrı hep every darısı başına kuzummm dualarım seninleeee

AHH CANIM NE GÜZEL
NE KADARDIR İSTİYODUN SEN GEÇMİŞİNİ VE BELİRTİLERİNİ ANLATSAN BİRAZ

gözün aydın darısı başımıza
canım bu ay sıvanlarımız vardı sadece hafta sonları ilişki oldu onuda kendimiz için yaptık bebek düşüncesi aklımda yoktu hiç 18.gün ilişki var 21.gün çatlamıcam
adet belirtilerim neyse aynıları oldu tek fark bi kaç gündür felaket yanıorum ateşler basıyo başkada bişi yok darısı başınıza inşallahhh

Nazlim saglikla kucağına alırsın inşallah, darısı hepimizin basına
amin canımmmm teşekkür ederimmm

kafam allak bullak atese devam edıyorum da son 2 gunu tabloya ekleyemedım...ibugun 26.gunum obulasyon testını yapmaya korkuyorum ınsallah dedıgın gıbı nisan annesı oluruz...

ılk defa ovulasyon testı kullandım bu ay bılmıyorum kacıncı gun yumurtluyorum tekrar dan yapmadım korkuyorum yapsammı dıye dusunuyoum:44::44::44:

kafam allak bullak atese devam edıyorum da son 2 gunu tabloya ekleyemedım...ibugun 26.gunum obulasyon testını yapmaya korkuyorum ınsallah dedıgın gıbı nisan annesı oluruz...

ben daha once ovulasyon testi yapmadim ama yapanlarin testlerini gormustum forumda
anladigim kadariyla seninki gibi iki cizgi de ayni renk olursa bir iki gun icinde catliyor
yani suphen olmasin catlamissindir hersey yolunda
ama atesin sanirim ilerleyen gunlerde yukselecek dusunup kendine stres yaratma canim bosver
onemli olan senin yumurtan catlamis testte de gormussun sonucta daha net bir veri.

hep beklemedigimiz zaman geliyor ya bunu herkes diyor
ne zaman salarsak kendimizi belki o zaman bilmiyorum..
bizim yakinda tatil planlari var saliyorum kendimi
dua et bana da beni de dusundugun icin cok mutlu oluyorum cok saol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…