canımsın yaaa ağlıcam şimdi bak kızzz ateşimde saçma sapan ama dimi:)darısı başına kuzum artık kafandan attınmı oluyo tezini kendimdede uyguladım sadece hafta sonları ilişki oldu bu ay 18.gün ilişki var 21.gün çatlamışım rabbim ol desin herkesin kucakları dolsun inşallahh canım benim dualarım seninle sizinler
hapşu sağol canım benim korkuyom çok ilk bebeğimi kaybettm biliosun melek oğlum kardeşini yolladı çok şükür korkular hep devam edermi
canımsın yaaa ağlıcam şimdi bak kızzz ateşimde saçma sapan ama dimi:)darısı başına kuzum artık kafandan attınmı oluyo tezini kendimdede uyguladım sadece hafta sonları ilişki oldu bu ay 18.gün ilişki var 21.gün çatlamışım rabbim ol desin herkesin kucakları dolsun inşallahh canım benim dualarım seninle sizinler
hapşu sağol canım benim korkuyom çok ilk bebeğimi kaybettm biliosun melek oğlum kardeşini yolladı çok şükür korkular hep devam edermi
Evet canım çok sıkıldım haklısın..ama kimyasal gebelik bile olsa sonuçta kanda bi değer çıkardı diye düşünüyorum o yüzden pek ihtimal vermiyorum yani :)
kalbım duracaktı yorumunu okuyuncaaaaaaaaaaaaayy oylemı dersınnnnnn
anladığım kadarıyla yorum yapayım canım ateşim ortalamanın üstüne çıkmamıs yumrtan çatlamamıs olabilr bence
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarrrr evet oğlu sonunda kardeşini yolladı bana şükürlker olsun hamileyim every canım bebeiş geliyo inşallahhhhh:) kızlar saçma sapan bi tablo ama olsun ateşim hiç yükselmedii kadar yükseldi bu ay dün akşam kanda pozitifi gördümbi kaç gündürde idrar testleri silik çıkıodu ama ben onlara inanmıodum:)allahım herkeslere nasib etsin inşallahhhhhhh
tesekkur ederım canımm sevınmekle sevınmemek arasında kaldım:)
Su anhangi topikte bilmiyorum ama hamilelerin ateş tablolarının olduğu bir sayfa ar ordan arastirabilirsin. Evet tüm hamilelerde görünmüyor ama birçok kisi de yerleşme düşüşünü yaşıyor, yerleşme lekelenmesi gibi. Umarım yerleşme düşüşlere yani
evet ben de ayni seyi dusundum ama yorum yapmak istemedim yaniltirim diye
atesinin belli bir ortalamin ustune cikmasi lazim catlama sonrasi
tabiki bir anda atesin dibe vurup sonra yine yukselmesi iyi sayiliyor buna yerlesme dususu diyebiliyoruz
sen baska sekilde de takip ettin mi yumurtlamani
akintidan ovulasyon testinden falan ?
sayfada sag tarafta
SHARING yaziyor
sonra SET UP onu tikliyorsun
acilan sayfada kutuda yazan linki buraya yapistiriyorsun
ovulayon testınde cıft cızgı cıkınca da catlamamıs olurmu?
sımdı onu yazıcaktım buraya ovulasyon testı yaptım ve aynı su sekılde
Eki Görüntüle 386820 Eki Görüntüle 386821
2.resım 23.gunum yanı atesımın dıbe vurdugu:)
canım ya hiç kötü birşey getirme aklına sen düzenli kontrollerini yaptır doktorunuda değiştiysen ilk hamileliğinden bahste ona gore gerekenı yapar doktorun hersey yolunda gider merak etme. ama tabiki endişe ve korkular hep olucak hayatımızda bunu anladım yanı hamile kaldıgımız anda başlıyor endişelerimiz ve hayatımız boyunca sadece degısşıklık gosterek devamedicek doğana kadar ayrı dert doğumdan sonra ayrı anlayacagın artık anneyiz sonucta :)
kızlar allah razı olsun bu acayip bişey şoktayım hiç beklemediğim ay geldi umarım benimle kalrı hep every darısı başına kuzummm dualarım seninleeeeevet o senin bebegin her zaman aklinda olucak oglusun, o cennette
ama sen simdi hicbir sey dusunmiyceksin ve aklina zerre kadar getirme korkulari
tadini cikar hamileliginin hersey cok guzel olucak inan
ilk hamileliklerdeki kayiplar cok normal, uzmanlar da diyorlar hep
ama simdi sIkI sIkI tutunacak bebisin heyecanla bekliycez senden gelismeleri canim, cok rahat ol
darisi basimiza canimmm
canım bu ay sıvanlarımız vardı sadece hafta sonları ilişki oldu onuda kendimiz için yaptık bebek düşüncesi aklımda yoktu hiç 18.gün ilişki var 21.gün çatlamıcamAHH CANIM NE GÜZEL
NE KADARDIR İSTİYODUN SEN GEÇMİŞİNİ VE BELİRTİLERİNİ ANLATSAN BİRAZ
gözün aydın darısı başımıza
amin canımmmm teşekkür ederimmmNazlim saglikla kucağına alırsın inşallah, darısı hepimizin basına
o zaman catlamissindir
genelde hani belli seviyenin ustunde gidiyor ates catlama sonrasi o yuzden sana dedim
ama daha once ates gidisatina gore catlamamis gorunen bir arkadasimiz doktora gittiginde yumurtasinin catalmis oldugunu gormustu..
sen atesini yataktan kalkmadan her gun ayni saatte bolunmemis uykuyla olcmeye devam et canim
insalalh dusundugun gibi yerlesme dususudur guzel haber verirsin bize
nisanda hamis kalan anneler oluruz
Canım kutuda lınk çıkmadı! Anlamadım
Bak benim de kafam karıştı. Normalde kaçıncı gün yumurtluyosun? Belki de 23. Gün yumurtladin? Ateşinin düşüşü çok belirgindi ben o yüzden ovulasyonu o güne yormustum ama bilemiyorum. 23. Günden sonra Hic ovulasyon testi yaptın mi?
kafam allak bullak atese devam edıyorum da son 2 gunu tabloya ekleyemedım...ibugun 26.gunum obulasyon testını yapmaya korkuyorum ınsallah dedıgın gıbı nisan annesı oluruz...
sayfada sag tarafta
SHARING yaziyor
sonra SET UP onu tikliyorsun
acilan sayfada kutuda yazan linki buraya yapistiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?