every dene cnm bencede caktırmadan ıyı oluyo uyumasına ızın verme :)
olmazsada yrn da kacırmıs olmazsn bence stres yapma kendıne kuzum..
Assosyal canım senınkıde yanı pek bı keyfekedermıs
hem yap dıyo hem bakmıyo olduuu beeee
bende oyle dıodum kaynanama senmı bakcan ne bu ıstek dıye
ben calısıyorm cocuk bakamam suanda dıyodum.
Snkı hamıle olsan gızlıceksn yanı ne sacmalık bu kdr sormak ınsana.
Assosyal canım dusunmuyoruz demekle en ıyısını yapmssın
bende bugune kdr hep oyle susturdum.ev almayı planlıyoruz evden once cocuk dusunemem dedm
halada cogu kısı oyle bılır.
en iyisi yapmissin
ben de uzaklardayim ya sansliyim soylememistim cogu kisiye de
burdaki birkac 'degerli' arkadaslara soylemistim, ugrastim durdum onlarla, cok bahsettim ama yine soyliycem, kiz adetin 7.gunu bana 'bu ay var mi birseyler' diye soruyordu yadur daha yeni adet olmusum bitmis,ben de yok daha donemim baslamadi ki diyordum, bos bos bakiyordu bana bir de guzel yorumunu esirgemiyordu sagolsun, ben hemen hamile kaldim gibi
amannnn bosverinnn hikaye cok cevremizde
iyi yerden dokunmussun..
tamam dogururum ama sen bakacaksan demekle aslinda daha hazir degiliz diyorsun sen caktirmadan
Assosyal canım senınkıde yanı pek bı keyfekedermıs
hem yap dıyo hem bakmıyo olduuu beeee
bende oyle dıodum kaynanama senmı bakcan ne bu ıstek dıye
ben calısıyorm cocuk bakamam suanda dıyodum.
Snkı hamıle olsan gızlıceksn yanı ne sacmalık bu kdr sormak ınsana.
dogru dedin..
ben simdi yanlarina gidince, bebek muhabbeti acilinca
kismetttttt, ne zaman olursa, olunca zaten bizim ilk soyleyecegim kisiler sizlersiniz diycem..ben artik kiviramam kocam cok belli ediyor bebek istedigini, ee ustune dusuk olayini da biliyorlar.sok da sallamiyorum acikcasi ne dusunurler diyeonlar benim korundugum 2 yillik surede bile korunmadigimi dusunuyorlarmis, ben de dogum kontrol hapimi ortada birakmistim gorsunler diye
dimi yani bide hiç çalışmıyonuz siz galiba diyo ay allahım ölürmüsün öldürürmüsün
bende merak ediyorum hem bakmıcan hem niye bu kadar dürtüp duruyosun ya herkes elbet bişey düşünür kendi hayatıyla ilgili
yatak odama karışacak kadar ne var yani
abartıyolar ya laflara bak bıkere konusu olnca kaynanam demsto banada
yoksa olmuyomu dıye
denemedık henuz olup olmadıgını bılemeyz dedm
snrada bu tarz konuları konusmaktan hı hoslanmıyorum
ayıp denen bsy var deyıp kalktm gıttım
bı dahada acamadı...
Ya valla kendı derdımız bıze yetıyo zaten
bıde bu bos bogaz ınsanlara delı oluyorum.
slm hatunlar,güzel anne adayları nasılsınnnız ..bol ve hoş sohbetlerrrrr
aynen canım bizim elimizde olan bişey olsa sanki biz yapmıycaz resmen insanı geriyolar ve başka bişey düşünemez oluyosun sonrada panik olma hadi bakalım
bazen diyorum ALLAHım bi tane olsunda şu insanların çeneleri bi kapansın artık,ondan sonra ne çıkartcaklar bakalım başımıza ama mutlaka bişey bulurlar,belkide doğru yapmıyorum ama resmen bunalıyorum bazen
slm hatunlar,güzel anne adayları nasılsınnnız ..bol ve hoş sohbetlerrrrr
dogru dedin..
ben simdi yanlarina gidince, bebek muhabbeti acilinca
kismetttttt, ne zaman olursa, olunca zaten bizim ilk soyleyecegim kisiler sizlersiniz diycem..ben artik kiviramam kocam cok belli ediyor bebek istedigini, ee ustune dusuk olayini da biliyorlar.sok da sallamiyorum acikcasi ne dusunurler diyeonlar benim korundugum 2 yillik surede bile korunmadigimi dusunuyorlarmis, ben de dogum kontrol hapimi ortada birakmistim gorsunler diye
merhaba canım hoşgeldin
dertleşiyoruz dolmuşuzda haberimiz yokmuş
sende katıl dök içini
o zmnda hadı ıkıncıyı nıye yapmıyonuz
aaa yksa olmuyomu dıye baslarlar merak etme
canımmm hosgeldın ıyı dıyelım ıyı olsun
dedıkodu yapıyoruzzz kızlarla heheehe
sen nasılsın?
o zmnda hadı ıkıncıyı nıye yapmıyonuz
aaa yksa olmuyomu dıye baslarlar merak etme
Aycok tsk ederm, grafigimi yuklemeyi bilmiyorum. Ovuladyon testi 13. Gun pozitif cikti, ortalama isim35.9 civariydi. Yumurtlamadan 1 gun sonra ates yukselir diyolar fakat benim daha bugun yukseldi, yani sozde yumurtlamadan 3 gun sonra.. Bir de sabh 6da yaptigimda 36.0 idi ama hergun yaptigm saatte olctugumde 36.5 idi, 6 da uyanmis olmam ve yatak
İcinde hareket etmis olmamdan sebep 36.5 e firlamis olabilir mi?? Cok panigim.. Lutfen bi yardmci olun..
saolun kızlar bende iyiyim derya dedikodumuuu hiç yakıştıramadım...
kaynana dedikodularına bayılırımmmmm
hahahahaaa
halecım dedım ben bunlaraa kaynananızdır
kocanızın anasıdır sayın sevın el ustnde tutun dedıkodusunu yapmayın
dedım amaaa yok dınlemedıler
gel yamacımızaaa sendee
bnde hızımı alamadım pcden baglancam smdı sıze hahaha
bende hiç sevmemmmmm dedikodu helede biricik kayınanneciğiminnn yok yokk o bir melek
valla ben artık bu konuda aştım yorum yok eşime soruyor sürekli bana bişey diyemiyor artık!
eşimde ikimizdede sorun yok anne ALLAH ne zman verirse diyor bölee napalım sağ sol sıkıntısını çekemem bide bu sıkıntıların gerekiyorsa kırıcı olurum bu konuda affetmem yaniii
hahahahaaa
halecım dedım ben bunlaraa kaynananızdır
kocanızın anasıdır sayın sevın el ustnde tutun dedıkodusunu yapmayın
dedım amaaa yok dınlemedıler
gel yamacımızaaa sendee
bnde hızımı alamadım pcden baglancam smdı sıze hahaha
iyi pazarlar kizlar
sohbetiniz icin tesekkurler
kocacim yoldaymisssssss
bende hiç sevmemmmmm dedikodu helede biricik kayınanneciğiminnn yok yokk o bir melek
valla ben artık bu konuda aştım yorum yok eşime soruyor sürekli bana bişey diyemiyor artık!
eşimde ikimizdede sorun yok anne ALLAH ne zman verirse diyor bölee napalım sağ sol sıkıntısını çekemem bide bu sıkıntıların gerekiyorsa kırıcı olurum bu konuda affetmem yaniii
hahahaa dedikodu yapanın kaynanası ölsün derler bizim burlarda
o yüzden hiç sevmem yapmam vee yaptırtmam daaaaaaaaaa
valla iyi dedinn herkesin derdi kendine yetiyo ztn bide milleti pışpışlıcak halimiz mi var
en iyisini yaparsn ben en sonunda kırdım işte ne gerek vardı kaşınmasaydı
bnm eşime hayatta soramazlar valla korkarlar hayatta cvpta vermez ztn böyle sorulara
boruları bana ötüyo işte bana soruyo uyuzlar :)
iyi pazarlar kizlar
sohbetiniz icin tesekkurler
kocacim yoldaymisssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?