Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dogru dedin..
ben simdi yanlarina gidince, bebek muhabbeti acilinca
kismetttttt, ne zaman olursa, olunca zaten bizim ilk soyleyecegim kisiler sizlersiniz diycem..ben artik kiviramam kocam cok belli ediyor bebek istedigini, ee ustune dusuk olayini da biliyorlar.sok da sallamiyorum acikcasi ne dusunurler diyeonlar benim korundugum 2 yillik surede bile korunmadigimi dusunuyorlarmis, ben de dogum kontrol hapimi ortada birakmistim gorsunler diye

Assosyal canım dusunmuyoruz demekle en ıyısını yapmssın
bende bugune kdr hep oyle susturdum.ev almayı planlıyoruz evden once cocuk dusunemem dedm
halada cogu kısı oyle bılır.

yoksa önüne geçemezdim herhalde canım düşünüyorumda
aslında bizimde evimiz yok kiradayız çocuktan daha önemli şuanda ama yaşayan bilir işte uzaktan davulun sesi hoş geliyo

ay evet bide öyle bilmiş bilmiş konuşmazlar mı deli olur insan resmen ya,sözde çok biliyolar ama şunu yapıyorum desen aval aval bakarlar gelde sinir olma

iyi yerden dokunmussun..
tamam dogururum ama sen bakacaksan demekle aslinda daha hazir degiliz diyorsun sen caktirmadan

diyorum ama anlayana,herkes işine geldiği gibi,ona sadece vercen sevcek sonra sen naparsan yap,çocukta kendi kendine büyüyo ya onlara göre

dimi yani bide hiç çalışmıyonuz siz galiba diyo ay allahım ölürmüsün öldürürmüsün
bende merak ediyorum hem bakmıcan hem niye bu kadar dürtüp duruyosun ya herkes elbet bişey düşünür kendi hayatıyla ilgili
yatak odama karışacak kadar ne var yani

bencede oyle yap ve hıııııc sallama
kotu bsy yasadın sonucta aklı selım olan hıs sormaz bunu ama
sorarlarsada lafı gedıgıne koyarsın cnm

abartıyolar ya laflara bak bıkere konusu olnca kaynanam demsto banada
yoksa olmuyomu dıye
denemedık henuz olup olmadıgını bılemeyz dedm
snrada bu tarz konuları konusmaktan hı hoslanmıyorum
ayıp denen bsy var deyıp kalktm gıttım
bı dahada acamadı...
Ya valla kendı derdımız bıze yetıyo zaten
bıde bu bos bogaz ınsanlara delı oluyorum.

aynen canım bizim elimizde olan bişey olsa sanki biz yapmıycaz resmen insanı geriyolar ve başka bişey düşünemez oluyosun sonrada panik olma hadi bakalım
bazen diyorum ALLAHım bi tane olsunda şu insanların çeneleri bi kapansın artık,ondan sonra ne çıkartcaklar bakalım başımıza ama mutlaka bişey bulurlar,belkide doğru yapmıyorum ama resmen bunalıyorum bazen

o zmnda hadı ıkıncıyı nıye yapmıyonuz
aaa yksa olmuyomu dıye baslarlar merak etme

slm hatunlar,güzel anne adayları nasılsınnnız ..bol ve hoş sohbetlerrrrr

canımmm hosgeldın ıyı dıyelım ıyı olsun
dedıkodu yapıyoruzzz kızlarla heheehe
sen nasılsın?

iyi yapmışsın canım gözüne sokmak lazım bazı şeyleriki anlasınlar
bu hakkı kendilerinde nasıl buluyolar çok merak ediyorum

merhaba canım hoşgeldin
dertleşiyoruz dolmuşuzda haberimiz yokmuş
sende katıl dök içini

canımmm hosgeldın ıyı dıyelım ıyı olsun
dedıkodu yapıyoruzzz kızlarla heheehe
sen nasılsın?

saolun kızlar bende iyiyim derya dedikodumuuu hiç yakıştıramadım...
kaynana dedikodularına bayılırımmmmm

ayy doğru diyosun valla canım ama onu diyemez herhalde benim görümce onunda bi tane var başka yapmamış,ben diyorum bazen ona sen yapsana bi tane daha diyede bu saatten sonra napıcam çocuğu diyo

ovulasyon testinden 3 gun sonra ates yukselmesi normal canim bence. atesin yukselmesine neden olan hormon bir kac gunde artabilir. normal yani. ovulasyon testinin ve ates yonteminin soyledigi gunden 1-2 gun once vaya sonra yumurtlaman olabilir. %100 dogru gun vermiyorlar. sabah uyanip hareket etmenin etkisi olmus olabilirdi ama 0.5 derece fark cok fazla. eger yarin da yuksek cikarsa yumurtladigindan emin olabilirsin. bence panik yapacak hic bir sey yok canim :) (bu arada mesaji yazarken elektrik gitti kusura bakma ancak gonderebiliyorum)

saolun kızlar bende iyiyim derya dedikodumuuu hiç yakıştıramadım...
kaynana dedikodularına bayılırımmmmm

hahahahaaa
halecım dedım ben bunlaraa kaynananızdır
kocanızın anasıdır sayın sevın el ustnde tutun dedıkodusunu yapmayın
dedım amaaa yok dınlemedıler
gel yamacımızaaa sendee
bnde hızımı alamadım pcden baglancam smdı sıze hahaha

bende hiç sevmemmmmm dedikodu helede biricik kayınanneciğiminnn yok yokk o bir melek
valla ben artık bu konuda aştım yorum yok eşime soruyor sürekli bana bişey diyemiyor artık!
eşimde ikimizdede sorun yok anne ALLAH ne zman verirse diyor bölee napalım sağ sol sıkıntısını çekemem bide bu sıkıntıların gerekiyorsa kırıcı olurum bu konuda affetmem yaniii

hahahaa dedikodu yapanın kaynanası ölsün derler bizim burlarda
o yüzden hiç sevmem yapmam vee yaptırtmam daaaaaaaaaa
valla iyi dedinn herkesin derdi kendine yetiyo ztn bide milleti pışpışlıcak halimiz mi var
en iyisini yaparsn ben en sonunda kırdım işte ne gerek vardı kaşınmasaydı
bnm eşime hayatta soramazlar valla korkarlar hayatta cvpta vermez ztn böyle sorulara
boruları bana ötüyo işte bana soruyo uyuzlar :)

tüüüüüüh ne kadar ayıııııııpp,bize müstehak bacım sen söz dinleme gel burda çene yap

yaa ben hiç böyle cevaplar veremiyorum ağzım laf yapmıyo yeterince sizden öğrencem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…