Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ağlayıpta yıpratma kendini
haklısın insanın elinde olmuyor üzülmemek ama insanız sabretmeliyiz
senin sonuçta ilaçsızda yumurtan olabiliyor sadece bu ay olmamış sonra olmıycak değil ya
sen gönlünü ferah tut, ALLAH'ın izniyle olur
ne imkansızlıklar içinde insanlar hamile kalıyor senmi kalamıycaksın yani bi yumurta için
herşeyin bir zamanı var bebeğinde zamanını bekliyor
ALLAH doğru zamanda en önemlisi sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin hepimize

Bu sitede Bi yıl önce yazan Durusah diye bir arkadas vardı. Tüp bebek icin yumurtaliklarini toplatmisti ama döllenme olmadı. O ay başka Hic yumurtası yoktu ve hamile kaldı. Yani olmaz olmaz demeyin umudunuzu yitirmeyin (reklam gb oldu

durusahi biliyorum
cok da tatli bebisi var
ama bu sekilde oldugunu bilmiyordum
sen baya okumussun ilk sayfalari sanirim canim
aslinda benim d eokumam lazim belli bir yerden sonra baslamistim

duruşahla doktorlarımız aynı..onun önerisiyle hala bu doktorda devam ediyorum.. Rabbim hiç birimize daha fazla artmasın bebişlerimizi hayırlı sağlıklı sıhhatli bi şekilde versin..

durusahi biliyorum
cok da tatli bebisi var
ama bu sekilde oldugunu bilmiyordum
sen baya okumussun ilk sayfalari sanirim canim
aslinda benim d eokumam lazim belli bir yerden sonra baslamistim

Bu bebeğinden önceki hamileliği bu sekilde olmuş. Ben de eski sayfalardan okudum yoksa konusmuslugum yok duruşahla. Fakat bahsettigim hamileliği ne yazikki dogumla sonuçlanmadı. Ama kastım hersey olabilir yeter ki umut emeyi bırakmayalım.

duruşahla doktorlarımız aynı..onun önerisiyle hala bu doktorda devam ediyorum.. Rabbim hiç birimize daha fazla artmasın bebişlerimizi hayırlı sağlıklı sıhhatli bi şekilde versin..

İnşallah canım. Bak ben gecen yıl düşük yapmıştım. Yani biliorm hamile kalabileceğimi fakat iki aydır bisey yok. İnsan acele ediyor ister istemez. Sen Nerde oturuyorsun. Yurtdışı miydi?

İnşallah canım. Bak ben gecen yıl düşük yapmıştım. Yani biliorm hamile kalabileceğimi fakat iki aydır bisey yok. İnsan acele ediyor ister istemez. Sen Nerde oturuyorsun. Yurtdışı miydi?

insallah yasadigin son olur
ve saglikla gelir bu sefer
yurt disinda olan benim.ben de dusuk yaptim
dusuk sonra 4.ayim iste

Cevaplariniz icin tesekkür ederim kizlar

Hayirlisi artik.. insallah bu ay bitmeden hamile kalmak isteyen herkes hamile kalir

kızlar selam herkese ıyı pazarlarrrrrrrr
dun aksam 9dan snra az az lekelenme basladı,bugunde sokuldu
ılk gunum dunmu saycam sızce?
Bıde suna dıkkat ettım bu ay takıp ettıgımden berı ılk kez sagımdan gelmıstı
ve gec catladı sanırım soluma gore bu daha tembel
ayrıca normalde kıvrandıran regl agrım bgn oyle hafıfkı
kalıtelıde degılmıs demekkı bu sagdalı agrı bıle yapmıyo hehehee
bıdahaa solumdan ıstıoom gene yımırtalarımııı
evveeeeet bgnku hıpotezlerım boyle yanlıssam duzeltın
arkası yrn

hayirli olsun canim
yeni dongun
benim acik pembe geldikten hemen 2 saat sonra yogunlasiyor
ama az da gelse ben geldigi ani sayiyorum
zaten tam gununde gelmis baksana 32 gun doldu herhalde sok verici erkenden yumurtluyorsun diyorduk sana hep
agri konusunda emin degilim ama oyle diyorsan ben ustun kalite yumurtluyorum :))))agridan majezik icine kadarki durumumu dusunursek, ama su acidan da mantikli geldi, ben dogum kontrol hapi kullanirken adet sancisi cekmiyordum
sana doktor birsye dedi mi sag tarafta sorun var falan diye, yoksa sen mi oyle dusunuyorsun. cunku egcen ay da boyle brisye sormustun sen, agriyi genelde solda hissediyormussun sag tarafta yumurtlama agrisi hissetmiyormussun.. oyleyse ben de hep sgda hissediyorum, sadece dun iki tarafliydi ama yogunlukla sagda..

Son düzenleme:
o yuzden sordum canım 32.gunum bugun
ama aksam basladı lekeler,sanırım dunu saymam gerekıyo bnmde.
Cnm dr demedı ama ben hep solda agrı cekerdm smdıye kdr
bunu dra sormstm nıye hep aynı taraf sagda bı sorunmu var demstm
oda bana sorrun oldugu anlamına gelmez bı yumurtalık daha saglam calısabılır demstı
denekkı senın solun daha aktıf demstı
bu ayda ultrasnda sagda gorunce sasırmstm o yzden.
Ve bıcok farklılık getırdı ardnda.
Sol yumurtam bnm en gec 13 gun catlıyo bılıyosun
bu masallah uzadı gıttı gercı 8 gun 13mmydı aynıydı ama
demekkı snrasnda yavas gelıstı oyle dusunuyorum.
Bıde normalde regl agrısından kıvranırım bu agrı yumurtlamayla bagı varms cnku
ama suan o agrım yok okdr hafıfkı sasıyorum yanı.
Bu durumda kalıtesız oldugunu dusundum acıkcası.
Senınde demekkı sag yumurtalıgın daha aktıf..

yada su belım ıcın aldıgım agrı kesıcıler fıtıl fln kesıyo olabılırmı agrımı acaba
ılaclarda etkıledı benı belkı bılmıyorum artık

yeni seyler ogrendim saol canim
olabilir ben de gecen ay solda oldugunu dusunursek cok uzun bir dongu yasadim ve cok gec yumurtladim
bu ay 15,gunde yumurtladim yani bat 29 gun olur bu durumda bu da normal bir durum benim icin..
ben de turkiyeye gidince bir gostereyim bakalim isin garibi bende korundugum bir ara kist oldu iki kere, biri catlamamis yumurtaydi sagdaydi, digeri de baska bir kist turuydu sagdaydi yine. hatta trde doktora gosterdigimde sagdaki yok olmak uzereydi onemli degil sol taraf normal hamile kalirsin istediginde demisti :) yani isler karisiyor bu durumda...neyse cok duusnmeyelim biz ince isler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…