anca yarına okursunuz ama ben geceden yazayım dedim
maalesef bu ay yumurtam olmamış
doktor glukofen verdi başlıyorum yarın hazıranda da nasıpse tatile girince kontrolleri sıklaaştıracağız
benden havadısler bu bu ay da olmadı yani
ağladım salak gibi doktorun karşısında
acımıştır heralde bana
belki de alışıktır bu tür vakalara
hergün kimler kimler gidiyor
yine de bin şükür düyorum
umarım tez zamanda kavuşurum ben de bebğime
selam kızlaar.. bizim bu ay ilk denememiz ve ilk kez ateş ölçme yöntemini kullanıyorum. clearblue ovulasyon testi kullandım. Ayın 30 unda güldü :))
işte benim ateş tablom değerlendirir misiniz benimkini de ..:))
7 .gün- ateş ölçmedim - **
8 .gün- 36,6
9 .gün- 36,5 - **
10.gün- 36,7
11.gün- 36,7 - **
12.gün- 36,7
13.gün- 36,2
14.gün- 36,4
15.gün- 36,3 - **
16.gün- 36,3
17.gün- 36,7 - ** (ovulasyon testi pozitif:)))))
18.gün- 36,6
19.gün- 36,6
20.gün- 36,9
21.gün- 36,9 - **
23.gün- 36,8
24.gün- 36,9
25.gün- 36,7
26.gün- 37,0 - **
27.gün- 37,0
28.gün- 36,9
29.gün- 37,0
30.gün- 37,1 - **
son birkaç aydır ortalamada 32 günde bir oluyorum regli. son reglim : 14 Mart
bilgi ve değerlendirmelerinizeee sunarımm :)
[kızlaar tekrar merhaba, kaç gündür yeni girebiliyorum nete. 37, 37.1, 37 ve 37 şeklinde devam ediyor ateşim .. hala regli olmadım. dün akşam fortel erken gebelik testi diye bir test yaptım. 2 çizgi direk kırmızı çıkmadı ama 5 dk içerisinde 2 çizgiyi çok çok açık görebildik eşimle.ama yinede emin olamadım gördüğüme çünkü acaba çizgi kendiliğinden az çok belirgin midir hani kararıcak yerler. bilmem anlatabildim mi. kullanmadan öncesinde hiç dikkat etmedim acaba çıkıcak olan çizgilerin yeri belli mi bakınca diye..
hala olmazsam sanırım çarşamba kan testi yaptırıcam .. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaaaahhh.. amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :)) /QUOTE]
canım büyük ihtimalle hamilesin,silik çizgiyide görmüşşün,silik çizgide hamile demek oluyor,günün geçmiş ve ateşinde hala yüksek seyrediyor.kesin sonucu kan testi yaptırarak öğrenirsin oda pozitif çıkar yüksek ihtimal.ne güzel ilk denemede bebeğin sana gelmiş.böyle kesin konuşuyorum ama bütün belirtiler onun göstergesi.dilerim hayal kırıklığına uğramazsın.ne diyim gözün aydın darısı başımıza
kan sonucunu alıncada yaz
tatlim hapimiz oyleyiz malesef. ama yapmamiz gereken her seyi yapiyoruz. kendimize dikkat ediyorum calismalarimizi yapiyoruz doktor kontrolundeyiz daha ne yapalim ki. Artik sabirla dogru zamanin gelmesini bekleyecegiz. fazladan bilginin zarari yok. bence devam et atesini olcmeye. bir sonraki doktor ziyaretinde ciktisini alip yaninda goturebilirsin. ben goturmustum doktor inceledi. belki onun da bir yorumu olur. ya da eger rahat olmani engelleyen buysa birak olcme bosver. gel sohbet edelim sadece :)
canım vallahi ne yapacağımı bende şaşırdım,keşke biraz şöyle geniş biri olmaz vurdum duymaz falan ne güzel olurdu belki o zaman olurdu
artık kendimi yumurtlamadığıma değilde dediğin gibi ateşimin düşük seyrettiğine inanırdırmaya çalışıyorum
biliyorum herşeyin bir zamanı var..ya tedaviyle ya tedavisiz onlar sadece sebep olacak.ama o kadar adetten sonra bir kere bile tutmayan yumurtadan sonra gerçekten olursa bir mucize olur canım. inanamam yani..
umarim gonlune gore olur karanfilcecim
inaniyorum senin guzel haberini alicaz bu topicte
bugun sag kasikta agrim var:44:aslinda oyle uzun suren degil ama oturuken kalkarken
kuvete girerken bacagimi kaldirdim oraya bicak saplandi sanki
demin kalkarken de
neden acaba
bugun 16.gunum tahminen dun catladim ama yarinki atesle kesin konusurum
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Senin normalde ovulasyon zamanı ısinda düşüş olmuo mu? Hadibakalim yarın ateşin ne dicek
dunyada olmaz denilen seyler oluyor
umudunu kaybetme canim..
cok ornekler duyuyoruz tup bebek yapacaklari ayi beklerken dogal yoldan kalan
Allah'tan umit kesilmez,
eger tedaviyle de olacaksa yine hayirlisi olsun
benim arkadasim yakin zamanda yaptirdi ilk deneme de tuttu doguma cok az kaldi.
Bu sitede Bi yıl önce yazan Durusah diye bir arkadas vardı. Tüp bebek icin yumurtaliklarini toplatmisti ama döllenme olmadı. O ay başka Hic yumurtası yoktu ve hamile kaldı. Yani olmaz olmaz demeyin umudunuzu yitirmeyin (reklam gb oldu
Bu sitede Bi yıl önce yazan Durusah diye bir arkadas vardı. Tüp bebek icin yumurtaliklarini toplatmisti ama döllenme olmadı. O ay başka Hic yumurtası yoktu ve hamile kaldı. Yani olmaz olmaz demeyin umudunuzu yitirmeyin (reklam gb oldu
durusahi biliyorum
cok da tatli bebisi var
ama bu sekilde oldugunu bilmiyordum
sen baya okumussun ilk sayfalari sanirim canim
aslinda benim d eokumam lazim belli bir yerden sonra baslamistim
duruşahla doktorlarımız aynı..onun önerisiyle hala bu doktorda devam ediyorum.. Rabbim hiç birimize daha fazla artmasın bebişlerimizi hayırlı sağlıklı sıhhatli bi şekilde versin..
İnşallah canım. Bak ben gecen yıl düşük yapmıştım. Yani biliorm hamile kalabileceğimi fakat iki aydır bisey yok. İnsan acele ediyor ister istemez. Sen Nerde oturuyorsun. Yurtdışı miydi?
insallah yasadigin son olur
ve saglikla gelir bu sefer
yurt disinda olan benim.ben de dusuk yaptim
dusuk sonra 4.ayim iste
kızlar selam herkese ıyı pazarlarrrrrrrr
dun aksam 9dan snra az az lekelenme basladı,bugunde sokuldu
ılk gunum dunmu saycam sızce?
Bıde suna dıkkat ettım bu ay takıp ettıgımden berı ılk kez sagımdan gelmıstı
ve gec catladı sanırım soluma gore bu daha tembel
ayrıca normalde kıvrandıran regl agrım bgn oyle hafıfkı
kalıtelıde degılmıs demekkı bu sagdalı agrı bıle yapmıyo hehehee
bıdahaa solumdan ıstıoom gene yımırtalarımııı
evveeeeet bgnku hıpotezlerım boyle yanlıssam duzeltın
arkası yrn
yada su belım ıcın aldıgım agrı kesıcıler fıtıl fln kesıyo olabılırmı agrımı acaba
ılaclarda etkıledı benı belkı bılmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?