canım güzel bir yükseliş olmus inşallah sonucu da güzel alırsın
Umarım. Ateşim Hic bu kadar yükselmemişti. İsin garibi reglimi de görece yüksek ateşle oluyorum(35.8) ama bu ateş ondan da yüksek umarım böyle kalır
evet ya ne kötüüü dimiiiii
ben acıkcası bekliyorum gelse de doktora gitsem diye...
offf evett bu belırsızlık cok kotu cok ıstıyorum hamıle kalmayı ama gelıcekse gelsın bende senın gıbı doktora gıdıcem...
gunaydınnnnn bı tablma bakabılırmısın benım hesaplarıma gore reglım 3 gun gecti siz her ne kadar daha var desenızde reglınıze ben halaaaaa konduramıyorum
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim ateşim 36. 4-7 ler arasında seninki baya düşükmüş?
Günaydın kızlar. Bugün ateşim 36.3 e çıktı fakat normalde 6da olcerken bugün 7:30da ölçtüm ve pek de deliksiz uyku sayilmazdi
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Snowcum ateşin yükseliyor. İstersen baktir bakalım ne çıkacak. Ben gecen ay luteal fazı kusarak geçirdim ve birsuru test yapıp negatif gördüğüm icin bu ay test yapmamaya çalışıyorum. Hayal kırıklığı olmasın diye. Ondan sana dedm biraz daha bekle dye. Ama 23. Gün bile yumurtlamış olsan artık kan testinde cikar sanırım. Güzel haberler getir bize
offf evett bu belırsızlık cok kotu cok ıstıyorum hamıle kalmayı ama gelıcekse gelsın bende senın gıbı doktora gıdıcem...
Evet en yüksek gördüğüm 35.8 ve 34.9u bile gördüm. O yüzden 36.3ü görünce şaşırdım :)
bence bugünde çalışın.. ya geç yumurtladıysan:44:
bende yumurta tembelliği var tedavisiz hamile kalamamışım araştırdıgıma göre..
Aslında mayıs ayında gidicektim doktora ama nedense içimden bu ay gitmek geldi..
bu defa da antibiyotikler yüzünden gelmek bilmiyo ... ama başka bişeyde olabilir:18::18:
Senin sorunun neydi?
ne 34 müüüüüüüüüüüüüüben en az 35. 7 ye düşüyorum sıcak kanlıyım cokk
36.3 se senin suanda baya yüksek o zaman
bat ne zamandı?
bende yumurta tembelliği var tedavisiz hamile kalamamışım araştırdıgıma göre..
Aslında mayıs ayında gidicektim doktora ama nedense içimden bu ay gitmek geldi..
bu defa da antibiyotikler yüzünden gelmek bilmiyo ... ama başka bişeyde olabilir:18::18:
Senin sorunun neydi?
anladım canım cok gecmıs olsun..inşallah hıcburseye gerek kalmadan gelır melegın...
bıde bır sorun yok goukuyo cnm bu ayda regl olursan gel dedı doktor sanırım gerı kalan tahlıller yapılacak hsg fln bakalım...
Günaydin kizlarr
Ben pazar günü test yapmistimm negatif cikti.. silik bile degil yani, tek cizgi :18:
Bu sabah gene yaptim, silik ciktiii... bu ne demek oluyor kizlar? :26:
Neolur cevap yazinHeyecanlandim vallahaaa
Eki Görüntüle 393127
Günaydin kizlarr
Ben pazar günü test yapmistimm negatif cikti.. silik bile degil yani, tek cizgi :18:
Bu sabah gene yaptim, silik ciktiii... bu ne demek oluyor kizlar? :26:
Neolur cevap yazinHeyecanlandim vallahaaa
Eki Görüntüle 393127
canım bugün test yaptım sonra pişman olmayım diye negatif. olsa çıkardı.
zaten ateşim düşük bu ateşle hamile olmak saçma olacaktı ama kaç gündür aynı çıkınca bi umut işte..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bugün test yaptım sonra pişman olmayım diye negatif. olsa çıkardı.
zaten ateşim düşük bu ateşle hamile olmak saçma olacaktı ama kaç gündür aynı çıkınca bi umut işte..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydınnnnn bı tablma bakabılırmısın benım hesaplarıma gore reglım 3 gun gecti siz her ne kadar daha var desenızde reglınıze ben halaaaaa konduramıyorum
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bablye bak ama, kac gun sonra cıktı testte daha pazar gunu negatıfken bgn sılık de olsa pozıtıf. hemen umutsuzluga kapılma kuzum az d aha bekle bence
My Ovulation Chart |
bu da benim ateş tablom. şimdilik iyi gidiyor da benm ates son gune kdr bekletıyor ıste benı. yuksek gıdıyo gıdıyo, adet olcagım gun dusuyo. en azından gecen ay öyle oldu. bakalım bu aya nasip. zaten ilişkiler dogru gunlerde değil gibi.... umutsuzluk basladı bende
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?