Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım. Ateşim Hic bu kadar yükselmemişti. İsin garibi reglimi de görece yüksek ateşle oluyorum(35.8) ama bu ateş ondan da yüksek umarım böyle kalır

benim ateşim 36. 4-7 ler arasında seninki baya düşükmüş?

gunaydınnnnn bı tablma bakabılırmısın benım hesaplarıma gore reglım 3 gun gecti siz her ne kadar daha var desenızde reglınıze ben halaaaaa konduramıyorum

3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Snowcum ateşin yükseliyor. İstersen baktir bakalım ne çıkacak. Ben gecen ay luteal fazı kusarak geçirdim ve birsuru test yapıp negatif gördüğüm icin bu ay test yapmamaya çalışıyorum. Hayal kırıklığı olmasın diye. Ondan sana dedm biraz daha bekle dye. Ama 23. Gün bile yumurtlamış olsan artık kan testinde cikar sanırım. Güzel haberler getir bize

evet canm aslında regl olcakmısım gıbı agrılarımda var ama hayırlısı artık bugun olmazsam yarın yaptırıcam bende oyle dusunuyorum varsa cıkar zaten...

offf evett bu belırsızlık cok kotu cok ıstıyorum hamıle kalmayı ama gelıcekse gelsın bende senın gıbı doktora gıdıcem...

bende yumurta tembelliği var tedavisiz hamile kalamamışım araştırdıgıma göre..
Aslında mayıs ayında gidicektim doktora ama nedense içimden bu ay gitmek geldi..
bu defa da antibiyotikler yüzünden gelmek bilmiyo ... ama başka bişeyde olabilir:18::18:

Senin sorunun neydi?

Evet en yüksek gördüğüm 35.8 ve 34.9u bile gördüm. O yüzden 36.3ü görünce şaşırdım :)

ne 34 müüüüüüüüüüüüüü ben en az 35. 7 ye düşüyorum sıcak kanlıyım cokk
36.3 se senin suanda baya yüksek o zaman
bat ne zamandı?

Ewt diyorum ya sogukkanliyim ben ff'e göre 24unde Regl olmam lazım. Az kaldı bakalım beklemedeyim

ay ay ayyy. nasıl heyecanlandım anlatamam... bak senide yanıltmak istemem ama benceeee HAMİLESİN... bu sabah geldım actım burayı dırek senın yazını aradım bılıomusun. degdıde:))) ayyy elım ayagım tıtredı yaaaa!!!!
canım bı kan testı de yaptırabılsen keskeee

hamilesin canim
tebrik ederim hayirli olsun..
ben de bu kadar cok test yapma diyordum kusura bakma meger hamileymissin

bablye bak ama, kac gun sonra cıktı testte daha pazar gunu negatıfken bgn sılık de olsa pozıtıf. hemen umutsuzluga kapılma kuzum az d aha bekle bence

My Ovulation Chart |
bu da benim ateş tablom. şimdilik iyi gidiyor da benm ates son gune kdr bekletıyor ıste benı. yuksek gıdıyo gıdıyo, adet olcagım gun dusuyo. en azından gecen ay öyle oldu. bakalım bu aya nasip. zaten ilişkiler dogru gunlerde değil gibi.... umutsuzluk basladı bende
:26:

hani sen simdi dijitale dondun ya 0.2 derece dusuk cikiyor diye 36,6 da sabitlemis oluyorsun diye dusununce aslinda cok iyi bir ates sana gore de.
bir de ne guzel sabit sabit dusmeden gidiyor
bakalim yarin nasil cikicak canim

gunaydınnnnn bı tablma bakabılırmısın benım hesaplarıma gore reglım 3 gun gecti siz her ne kadar daha var desenızde reglınıze ben halaaaaa konduramıyorum

3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com

5 gun var canim
ama bence sen git doktora bu kadra hic gecikmezdi de
aklina takilmasin neden gecikmis bir bak
insallah hamilesindir hic gelmez 9 ay

bablye bak ama, kac gun sonra cıktı testte daha pazar gunu negatıfken bgn sılık de olsa pozıtıf. hemen umutsuzluga kapılma kuzum az d aha bekle bence

canım onun ateşi zaten yüksekti. ayrıca o ne zaman yumurtladığını bilmiyor. yani onun adet tarihi 13 gün geçmiş değil. o geç yumurtlamış.yani adet tarihi de değişti doğal olarak. ateşini tam ölçseydi görürdük. benimse zaten düşük ateşim ve dpo 14

ayy keşke ben de hiç bişey bilmediğim saf aylarımda hamile kalabilseydim.. öğrenmekten çok çok iyidir.. ama olmadıkça insan herşeyi öğreniyor

Canım tekrar yükselişe gecmis. Hemen hemen aynı günde regl olcaz. Umarım bu ay yüzümüz guler

every :)
nasılsın canım ve diğer kızlar ben iyiyim çok şükür dün kesemizi gördük sata göre 6 ultrasona göre 5 haftalıkmış tahmin ettiğşmiz gibi 21.gün yumurtlamışım çok şükür sıra kalp atışlarında 2 hafta sonra gidicem tekrar rabbim isteyen bekleyen herkese nasib etsin inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…