canım onun ateşi zaten yüksekti. ayrıca o ne zaman yumurtladığını bilmiyor. yani onun adet tarihi 13 gün geçmiş değil. o geç yumurtlamış.yani adet tarihi de değişti doğal olarak. ateşini tam ölçseydi görürdük. benimse zaten düşük ateşim ve dpo 14
ayy keşke ben de hiç bişey bilmediğim saf aylarımda hamile kalabilseydim.. öğrenmekten çok çok iyidir.. ama olmadıkça insan herşeyi öğreniyor
every :)
nasılsın canım ve diğer kızlar ben iyiyim çok şükür dün kesemizi gördük sata göre 6 ultrasona göre 5 haftalıkmış tahmin ettiğşmiz gibi 21.gün yumurtlamışım çok şükür sıra kalp atışlarında 2 hafta sonra gidicem tekrar rabbim isteyen bekleyen herkese nasib etsin inşallahhhhhhh
Aiii insallah canim, hadi yaa.. gercektenmi..ay ay ayyy. nasıl heyecanlandım anlatamam... bak senide yanıltmak istemem ama benceeee HAMİLESİN... bu sabah geldım actım burayı dırek senın yazını aradım bılıomusun. degdıde:))) ayyy elım ayagım tıtredı yaaaa!!!!
canım bı kan testı de yaptırabılsen keskeee
Ulennn seni seni... dur daha belli degil tam.. sonra belli olur.. oglen yapsam testi bisey olmaz dimi. sabah yapin diyorlar yahamilesin canim
tebrik ederim hayirli olsun..
ben de bu kadar cok test yapma diyordum kusura bakma meger hamileymissin
Aiii insallah canim, hadi yaa.. gercektenmi..ama hala inanamiyorum.. annem simdi daha iyi bir test alacak.. saat 12de hemen eve ugrayip test yapcam.. hala inanamiyorum.. insallah dogrudur ya..
Ulennn seni seni... dur daha belli degil tam.. sonra belli olur.. oglen yapsam testi bisey olmaz dimi. sabah yapin diyorlar ya
yok canım ben adet olmaya alışkınım zaten 13 aydır düzenli ilişkiye rağmen olmadı. ondan önceki ilk 3 ay düzenli olmayan çok acele etmediğim aylardı. o zaman da olmadı. Allahım size versin ben alıştım ellerinizi boş bırakmasın inşallah. ilk aylar kötüdür bilirim.Karanfilcem, varsın bu ay olmasın. Moral bozmuyoruz pozitif okutmuş hadi bakalim
hani sen simdi dijitale dondun ya 0.2 derece dusuk cikiyor diye 36,6 da sabitlemis oluyorsun diye dusununce aslinda cok iyi bir ates sana gore de.
bir de ne guzel sabit sabit dusmeden gidiyor
bakalim yarin nasil cikicak canim
yok yanlis anlama zaten hamile olabilecegini dusundum ama haptan sonra gec yumurtlamissindir erken davraniyorsundur diye ertelemen icin ugrasiyordum
kendini yipratma surekli testle diye
atesin gayet iyiydi zaten
guzel haberlerini yaz bize
bence istedigin zaman yapsan cikar yeterince koyu cizgi cunku
every :)
nasılsın canım ve diğer kızlar ben iyiyim çok şükür dün kesemizi gördük sata göre 6 ultrasona göre 5 haftalıkmış tahmin ettiğşmiz gibi 21.gün yumurtlamışım çok şükür sıra kalp atışlarında 2 hafta sonra gidicem tekrar rabbim isteyen bekleyen herkese nasib etsin inşallahhhhhhh
hani sen simdi dijitale dondun ya 0.2 derece dusuk cikiyor diye 36,6 da sabitlemis oluyorsun diye dusununce aslinda cok iyi bir ates sana gore de.
bir de ne guzel sabit sabit dusmeden gidiyor
bakalim yarin nasil cikicak canim
5 gun var canim
ama bence sen git doktora bu kadra hic gecikmezdi de
aklina takilmasin neden gecikmis bir bak
insallah hamilesindir hic gelmez 9 ay
Yanliz anlamadim zaten kizz...saka yaptim... hakkimizda hayirlsi..
Senin icinde iyi his var bende.. bende hislerim kuvetlidir.. bu kez bence olur Allah Izniyleeee
yok canım sen diyince baktım tablolarıma da benim ateşim son günler 36,6 da ve 36,7 debeklemiş sonra iyice düşmüş. yani evet benim dpo 13 de düşer ateşim yaa bu ay dpo 9 da düşmeye başlamış. olabilir böyle değişiklikler. illa ki her ay aynı olacak diye bişey yok. test de yaptım içim rahat zaten.
hislerinin gerceklesmesini diliyorummmmmmmmmmmm
cok tesekkurlerrrrrrrr
senin belirtilerin var mi peki?
kasik agrisi akinti falan ?
Yok kiz, sadece 1 hafta onceye kadar gogus uclarim agriyordu.. dun bi agri girdi gobegimin sag tarafta.. 10 saniyelik sanci .. baska bisey yok..
Bende anlamadim.. o yuzden inanamiyorum.. 1.5 saat sonra belli olur
Yok kiz, sadece 1 hafta onceye kadar gogus uclarim agriyordu.. dun bi agri girdi gobegimin sag tarafta.. 10 saniyelik sanci .. baska bisey yok..
sen inan artik
hamilesin
emin olmak icin diger testi de yap bakalim
iyi bir doktor cikar karsina umarim islerin rahat rhat ilerler
Aynen canim, o testte cizgi falan yok, hamile / hamile degil yaziyo ve hafta 2/3 veya 3/4 fln.
anladim
evet oyle bir dijital test gormustum ben de burda
clearblue markaydi sanirim
hatira olarak saklarsin da onu
Dogru Clearblue.. heyecan dorukta, son yarim saat
Insallah bu mutlulugum kisa surmez ve gercekten pozitif olur. ve tabiki insallah sizde bir an once pozitif test gorursunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?