Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karanfilcem, varsın bu ay olmasın. Moral bozmuyoruz pozitif okutmuş hadi bakalim

canimmmmm hemen baktim diger topicte degerini gordum cok sevindim
keseyi de gordunuz masallah canim
cok mutlu oldum haberiyle, rahat ve saglikli bir hamilelik diliyorum sana canim

Aiii insallah canim, hadi yaa.. gercektenmi.. ama hala inanamiyorum.. annem simdi daha iyi bir test alacak.. saat 12de hemen eve ugrayip test yapcam.. hala inanamiyorum.. insallah dogrudur ya..
hamilesin canim
tebrik ederim hayirli olsun..
ben de bu kadar cok test yapma diyordum kusura bakma meger hamileymissin
Ulennn seni seni... dur daha belli degil tam.. sonra belli olur.. oglen yapsam testi bisey olmaz dimi. sabah yapin diyorlar ya

yok yanlis anlama zaten hamile olabilecegini dusundum ama haptan sonra gec yumurtlamissindir erken davraniyorsundur diye ertelemen icin ugrasiyordum
kendini yipratma surekli testle diye
atesin gayet iyiydi zaten
guzel haberlerini yaz bize
bence istedigin zaman yapsan cikar yeterince koyu cizgi cunku

Son düzenleme:
Karanfilcem, varsın bu ay olmasın. Moral bozmuyoruz pozitif okutmuş hadi bakalim
yok canım ben adet olmaya alışkınım zaten 13 aydır düzenli ilişkiye rağmen olmadı. ondan önceki ilk 3 ay düzenli olmayan çok acele etmediğim aylardı. o zaman da olmadı. Allahım size versin ben alıştım ellerinizi boş bırakmasın inşallah. ilk aylar kötüdür bilirim.
hani sen simdi dijitale dondun ya 0.2 derece dusuk cikiyor diye 36,6 da sabitlemis oluyorsun diye dusununce aslinda cok iyi bir ates sana gore de.
bir de ne guzel sabit sabit dusmeden gidiyor
bakalim yarin nasil cikicak canim

yok canım sen diyince baktım tablolarıma da benim ateşim son günler 36,6 da ve 36,7 debeklemiş sonra iyice düşmüş. yani evet benim dpo 13 de düşer ateşim yaa bu ay dpo 9 da düşmeye başlamış. olabilir böyle değişiklikler. illa ki her ay aynı olacak diye bişey yok. test de yaptım içim rahat zaten.

Yanliz anlamadim zaten kizz... saka yaptim... hakkimizda hayirlsi..

Senin icinde iyi his var bende.. bende hislerim kuvetlidir.. bu kez bence olur Allah Izniyleeee

Allahım size bağışlasın çok mutlu oldum canım..

yarın a kadar olmazsam kan a gıdıcem eger kan da da cıkmazsa doktora gıdıcem ...saol cnm

evet canim gecen ay benim de dusmesi gereken zamanda dusmemis ve en yuksek haline gelmisti ya yani 36,4teydi
o yuzden cok heveslendim biliyorsun..
dedigin gibi degisiklikler olabiliyor demek ki
aslinda en onemli belirti adet gecikmesi

Yok kiz, sadece 1 hafta onceye kadar gogus uclarim agriyordu.. dun bi agri girdi gobegimin sag tarafta.. 10 saniyelik sanci .. baska bisey yok..
Bende anlamadim.. o yuzden inanamiyorum.. 1.5 saat sonra belli olur

E hadi heycanla bekliyoruz

Yok kiz, sadece 1 hafta onceye kadar gogus uclarim agriyordu.. dun bi agri girdi gobegimin sag tarafta.. 10 saniyelik sanci .. baska bisey yok..

sen inan artik
hamilesin
emin olmak icin diger testi de yap bakalim
iyi bir doktor cikar karsina umarim islerin rahat rhat ilerler

Dogru Clearblue.. heyecan dorukta, son yarim saat
Insallah bu mutlulugum kisa surmez ve gercekten pozitif olur. ve tabiki insallah sizde bir an once pozitif test gorursunuzzzz

ne güzel yaa,güzel haberi 30 dk sonra bizde heyecanla beklıyoruz burda.

yaa birşey sölicem, belki de kendimi çok dinliyorum ama bnmde asağı yukarı 10 gun kadar var reglıme ve ben 2 gundur göğüs uclarıma dokunamıyorum, dokundurtamıyorum. sağ kasıgımda da bır nokta, 3-4 gündür var kısa süreli arada bi yokluyo sancı sanki.
ama öyle dedikleri gibi göğüslerimde bir dolgunluk falan yok. :!8: :18:
neler oluyor içerde acaba yaaa. keşke bizimde evlerde birer ultrasonumuz olsa yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…