iyidir deryacım sen nasılsın nasıl oldun.. kan transferin nezaman olacak? Allah işinizi rast getirsin deryacım..
valla bilemiyorum yolundamı ronyacım progestan kullanıyorum karnım oldu davul gibi bütüngün yatıyom miğdem bulanıyo bilmiyorum progestanın etkisimi bu.. karnım acıkıyo ama miğdemde bulandığı için bişey yemek istemiyorum balık görmek hayal bile etmek istemiyorumhaftada 2 defa balık yenmeliymiş ama ben yiyemiyorum fena tiksindim ara ara wcye çıktığımda peçeteye çok açık pembe gibi bi akıntı geliyo karnım ağrıyo belim ağrıyo.. bilmiyorum yani Allah sonumu hayır eylesin..
tamam tatlım şimdi yazıyotrum özelden..
herkese merhaba... ateş ölçme yöntemiyle ilgili sorularım olacaktı...ilk ne zaman ölçmeye başlıyoruz uygun zamanı nasıl belirliyoruz.. daha doğrusu hiç duymamıştım ben de kendimde uygulamak istiyorum bizde bebişimiz olsun istiyoruz.. şimdiden teşekkürler...
herkese merhaba... ateş ölçme yöntemiyle ilgili sorularım olacaktı...ilk ne zaman ölçmeye başlıyoruz uygun zamanı nasıl belirliyoruz.. daha doğrusu hiç duymamıştım ben de kendimde uygulamak istiyorum bizde bebişimiz olsun istiyoruz.. şimdiden teşekkürler...
kızlar buda benim tablom
2e2c5d Ovulation Charts
zaten olsa sasırırdım neyse daha fazla ugrasmaym barı hergun bosuna olcuyodum desene..pkoda ne normalkı bu olsun
17. gün yumurtan çatlamış bugün 13. gün ve ateşin ortalamanın altına düşmüş adet oldun mu?:44:
iyidir deryacım sen nasılsın nasıl oldun.. kan transferin nezaman olacak? Allah işinizi rast getirsin deryacım..
valla bilemiyorum yolundamı ronyacım progestan kullanıyorum karnım oldu davul gibi bütüngün yatıyom miğdem bulanıyo bilmiyorum progestanın etkisimi bu.. karnım acıkıyo ama miğdemde bulandığı için bişey yemek istemiyorum balık görmek hayal bile etmek istemiyorumhaftada 2 defa balık yenmeliymiş ama ben yiyemiyorum fena tiksindim ara ara wcye çıktığımda peçeteye çok açık pembe gibi bi akıntı geliyo karnım ağrıyo belim ağrıyo.. bilmiyorum yani Allah sonumu hayır eylesin..
tamam tatlım şimdi yazıyotrum özelden..
kızlar ya dikkatimi çekti bu arkadaş hep aynı şeyleri yazıyor,umarım bir yaramazlık yoktur.kafam karıştı da..
sevgılı arkadaslarım oncelıkle sunu soylıyım aynı mesajı 2 kere yazmıyorum hergun atesımı olcuyorum ılk yazdıgım yazıya kopylayıp burda paylasıyorum 1 kez dusuk yapmıs ve 1 yıldırda bebek ozlemı ceken bırının nasıl dalga gectıgını dusunursunuz cok uzuldum gercekten burda bılgılerımızı paylasıyoruz belkı bırkac arkadasım yorum yaprda azda olsa bılgılenırım dıye hergunumu burda paylasıyorum ayrıca ınterntten cok arastırmasını yaptım dıl altından veya makttan olcumun yanında kımı drlar vajınadan olclblcıgnı soyluyor cunku rahıme cok yakın ve sıcaklıgın cok ıyı alınabılecgnı soyluyorlar bırde vucudun her bolgesının sıcaklıgı farklı olur ben ılk kez denıyorum bu yontemı dogru cıkarsa bırcok kısıyede tavsıye edebılırım hayırlısı olsun hepımız hakkında dusuk yasayanla hıc hamıle kalamayan arasında cok fark vardır arkadslar o kalp atıslarını gorupte sonrakı hafta bebgın öldüğünü duymak cok kotu kımseye yasatmasn alllahım
ya cnm kopyala yapıstır yaptıgımdan onları sılmedım hıc hergun sadece ates degerımı ve adete kac gun kaldı onu yazıyordum o kadar kımseyle dalga gecemem gecmedımde bu bebek konusu en hassa oldugum konu herkes onun hasretınde
tamadır şimdi oldu işte kafam o kadar dolu kı hıc bu sekılde dusunecegınız gelmedı aklıma o yuzdende sılmedım o ılk yazımı ıste cok zor bu bebek ısı cokkkk
inş hepımızınkı ama su an 2 3 gundur fılan daha dogrusu kasıklarım agrıyor goguslerım cok sıstı uyutmuyor dokunamıyorum ustune yatamıyorum afedersnz akıntım artttı bıde bugunku atesım 37 ye cıktı 36.9 devam edıyordu 37 oldu bakalım hayırlısı bu belırtılerı daha oncede yasamıstım ama sonu gelmemıstı vucut kendıde yapabılıyormus ben cok ıstedıgım ıcın psıkolojıkde olblyomus yanı ıns vardır bısıler cokta umıtlenmek ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?