ya merak ettim kac para bu falcı ?
yokh canını sıkma canım. son hamileliklerin hep istemediğin güne çektiği günler olduğunda gelmemiş miydi?
ben de rüyamda toprak gördüm. hasta olmayan bi kişi için mal ve dünyalığa işaretmiş
ama ben bebek istiyorum:2:
50 TL
ama ama kaç senedir gitmedimki ben onların toplarsak
seneye yayarsak 5-10 liraya gelir ne ki yani
valla artık koyverdim canım takılmıyorum fazla olmazsada hayırlısı.
dediğin bi yandan doğru zaten önceki kimyasal gebelikte
yumurtlamanın önü arkası boştu da nasıl denk geldiklerine anlam bile verememiştim.
kimbilir belki yin öyle olurda bu defa tutunur bebeğim inşşşş
rüyan hayır olsun canım toprak her halükarda berekettir
biz bebişe yoralımmm bebiş gelsin inş.
bende kandil gecesi adet olduğumu gördüm rüyamda
bide perş gecesiydi malum mübarek gün
tersi çıkar belkiiiiiiiiiiiiiiiiii
tamam canım saolcanım doktor ultrasonda bakar ama küçük olduğu için göremeyebilir. eğer alttan muayene etmek isterse izin verme. benim arkadaşım gittiğinde göreneyip alttan bakmış, kayınvalidem kızmıştı nası doktormuş o, alttan bakılır mı hiç, düşeğe sebep olur demişti. gerçi arkadaşım artık 4.ayında, düşük fln olmadı ama sen yine de müsade etme alttan muayeneye tatlım. inşallah iyi haberlerini alacağız
arkadasın gönlünden tek gecıodu, cok zorlanırız ıkız olursa diodu
ama böylesı nasıpmiş.37 yasında arkadas, bır daha cocukları olması zaten cok zor
o yuzden bır kerede ıkız olması daha ıyı,tek cocuk hıc cocuk dıe gecırıodum bende ıcımden
artık su akacak yolunu bulacak. yuce rabbım verdıgının kolaylıgını da verır yaaa
o cok buyuk coook.
inşallah bende guzel haberler vereyım sıze yaa
paytak güzel haberlerle gel inşallah canım.
ben inanıyorum Allahın izniyle
yokh canını sıkma canım. son hamileliklerin hep istemediğin güne çektiği günler olduğunda gelmemiş miydi?
shanay ateşin güzel canım inşallah yarına düşüş deil yine yükselişle senin de hamileliiine seviniriz.
ben de rüyamda toprak gördüm. hasta olmayan bi kişi için mal ve dünyalığa işaretmiş
50 ucuzmus yaa burda 200 den asagı degıldır bır kahve falı :) gercı gıtmedım ben hıc falcıya ama burda elmas dıye unlu bır falcı var halam onun kıyafetlerını dıkerdı anneme bakmıs ablamın ölecegını gormus ve soylemıs gercek oluncada annem falcı konusunda cok hassas ne baktırdır ne ızın verır zaten elmas da bızım aılenın falına bakmıyor o gunden sonra
50 ucuzmus yaa burda 200 den asagı degıldır bır kahve falı :) gercı gıtmedım ben hıc falcıya ama burda elmas dıye unlu bır falcı var halam onun kıyafetlerını dıkerdı anneme bakmıs ablamın ölecegını gormus ve soylemıs gercek oluncada annem falcı konusunda cok hassas ne baktırdır ne ızın verır zaten elmas da bızım aılenın falına bakmıyor o gunden sonra
paytak güzel haberlerle gel inşallah canım.
ben inanıyorum Allahın izniyle
shanay ateşin güzel canım inşallah yarına düşüş deil yine yükselişle senin de hamileliiine seviniriz.
YA KARANFİLİM
ne hissediorum bılıomusun
sanki sen şimdi bi kerecik desen ki
bu tablo hamılelık tablosu senay, bence hamılesın
işte o zaman kosulsuz ınancam hamıle olduguma bılıomuusn
garıp ama bole hıssedıorum
ama sımdı dedıgıne bakarak dıorum kı
bazı dususler var dpo3de 4 de 10 da falan, onlar hamıle olmadıgımn bır göstergesı ve karanfıl o yuzden ınanmıor bnm hamıle olduguma..
:2::2::2::2:
bu arada bi link vereyim paytakcık buraya ekler misin sen de tablonu arşivimiz genişlesin :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html
shanaycım buralara bakarsan son günlere kadar olan iniş çıkışların hiç bir öneminin olmadığını görürsünönemli olan ortalamanın üstünde gitmesi
merhaba bayanlar son günler yaklaştıkça herkesi heyecen
sarıyor.bu tablom umut verici olsada benim için son gün
önemli 3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ah canım cok tesekkur ederım. inşallah dedıklerın ve dualarn cıkar da yarın ve ondan sonrakı atesım yuksek cıkıp sonunda guzel heberlerımı paylasırım sııznle.ay canım yaaa kıyamam kesinlikle yanlış düşünmüşsün.
ben senin bu tablona bakıp harika bi yumurtan olduğunu söyleyebilirim. ama geçen ayına da baktım dpo14 de düşmüş. şu an dpo13 desin. benim kaç tane tablom oldu ki hepsinde tecrübe ettim. benim bi düşüş günüm var eğer luteal fazım dpo16 olacaksa dpo14 de 15 olacaksa 13 de düşer.bundan birer gün önceleri harika bile olsa ateşim ogün düşer yani. o yüzden diyorum ki bir gün daha bekleyelim geçen aya göre en azından. dileğim yarın da ve diğer günler de yüksek çıkmasıve senin de güzel bi anne olman
canım paylasım ıcın tesekkur ederımbu arada bi link vereyim paytakcık buraya ekler misin sen de tablonu arşivimiz genişlesin :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/228518-hamilelerin-ate351-tablolar305.html
shanaycım buralara bakarsan son günlere kadar olan iniş çıkışların hiç bir öneminin olmadığını görürsünönemli olan ortalamanın üstünde gitmesi
cicim hadi bakalım masallahmerhaba bayanlar son günler yaklaştıkça herkesi heyecen
sarıyor.bu tablom umut verici olsada benim için son gün
önemli 3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam kızlar
benım tablom bu şekilde
ama kasık ağrım devam ediyor yani sonuç belli
ve bir de sabah yine varla yok arası akıntı geldi kahve hatta mora benziyordu
hayırlısı artık
evet canım dpo 10dayım ama ben zaten düzenli adet görmediğm için dpo kaçta adet oluyorum bilmiyorumah canım cok tesekkur ederım. inşallah dedıklerın ve dualarn cıkar da yarın ve ondan sonrakı atesım yuksek cıkıp sonunda guzel heberlerımı paylasırım sııznle.
beklemek ınanılmaz streslı ya
fazla ekşına yurek dayanmayacak
canım paylasım ıcın tesekkur ederım
inceledım dedıgın gıbı ortalamanın ustunde gıtmesı onemlı
hatta gordum kı sabıt ates olmasıda gerekmıyormus.
cicim hadi bakalım masallah
sende de var demekkı son gun durumu. ah o son gun gelemz de sımdı
inşallah o ates hep yuksek kalsın cıcım
senın benım hepimiziin
ya ben bısı dıcem sana
sen daha dpo 10dasın
adet olman bence soz konus dııl
bak senı telaslandırmak ıstemem ama sende bebıs var da bu lekelenmeler bebısle alakalı mı kı ya.
sen pazar günü saat kaçta ölçtün ateşini, neden öle beyaz halka ile işaretlemiş ateşi.
burda kk da, şöle bi felsefemiz var şekerim, kırmızıları görmeden umudumuzu kesmıoruz.
düşük atesle bıle hamılelıgını ogrendıgımız arkadaslar var,
bulbulka ıdı ısmı de hatta.
dur bakalım, yarınkı atese de bı bakalım.
bu arada ben aksamlarıda bakıorum. aksam atesımde eger ertesı gun yuksek cıkacaksa yanı adet gelmeyecekse ve lutheal fazdaysam 37 cve ıstı cıkar. dilse düşük cıakr ordan anlarım ben ertesı gun dusecegını veya kırmızının gelcenı
sende dun veya ondan oncekı gunlerde gece ölçumu yaptıysan bu gece de ölc de onunla karsılastır bakalım
anaaaam bak bana da bı heyecan bastı
pooof bende gelemk ıstedım yaa
bnm falcı kesmedı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?