Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aman canım yaaa atıyorlar tutuyor onların hayal güçleri çok geniş bi sürü şey atıyorlar ve birinden biri tutuyor işte.
eğer kendisinin yumurtası tek ve çatlamıyorsa sana demiştir kendi derdini sana satmıştır.birde bu tarafından düşün
çünkü bu işlerle ilgisi olmayan bir kişi yumurtayla neden ilgilenir.hangimiz biliyorduk beebek düşünmeden önce yediğimiz yumurtadan başka yumurta olduğunu ve çatlama olaylarını falan.valla ben hiç bilmiyordum ne zaman gebe kalamadım ozaman engin araştırmalarım sonucu buralara kadar sürüklendim işte.
zaten hepimizi buraya kk ya getiren aynı durum.yoksa ben kk diye bi yer olduğunu bile bilmezdim ne araştırsam burası denk geldi ve üye olayım bari dedim.yani neyse çok uzatmayım ama durum bu bence.eşin konusundada bence herşey senin elinde fazla uzatmadan eşinle durumları hallet ben hiç sevmem eşlerin dargın olmasını araya soğukluk girmesin.ne olursa olsun bir ömür birlikte geçecek kinleşmeyelim eşlere.büyüklük bizde kalsınn

bak seni şimdiden üzmüş bile... unut at kafandan canım

bak seni şimdiden üzmüş bile... unut at kafandan canım

canlarim benim yaa
unuttum gitti valla dedikelrini
hele bahar senin seolediklerini dusununce cok hak verdim sana
sonucta evli oldugumu solemistim
baslarken atti bebek gormuorum die o da tutunca devam etti iste.
muhtemelen o aralar da baskasiyla ole bi yumurtlama mevzusu yapti kaktirdi bana da o laflari
diiceeeeem ama diger bildiklerine ne demeli bilmiorum
sonuc olarak bebis konusunda onun dediklerini unutuyorumm ve ne gelirse allahtan diip yolumuza devam ediyoruuuz

Son düzenleme:

Sen hiç düşünme dediklerini canım. Atıyor. Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Biz de iş yerindeki kızlarla gitmiştik. Güya mayısta hamile olacağımı söyledi. Mayıs bitti :)

aynen öyle canımmm işteeee bu kadar basitttt.eğlen gitsin gül gitsinnn..
bu arada tekrar okudumda yazdıklarını zaten hepimzde her ay bi tane yumurta gelişiyor.ki senin tablolarındanda çatlama falan olduğu bariz işte.

Son düzenleme:
Sen hiç düşünme dediklerini canım. Atıyor. Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Biz de iş yerindeki kızlarla gitmiştik. Güya mayısta hamile olacağımı söyledi. Mayıs bitti :)

cok isterdim senin falcinin dediginin cikmasini canim ya
keske simdi falciya bak be helal olsun nasilda bildi senin bu ay hamile oldugunu diyor olsaydik.
neyse cicim hayirlisi
ama senin falci bana umut oldu dediklerinin yanlis cikiyor olmasi bnm su anki stresimin bitmesinde bahar ve yesimin soledikleri kadar etkili oldu

.........................................................

Son düzenleme:

dimii yaaa
ehh şaşkın karııı 15 lıramı aldı
zaten bıleydım bastan o kadar alcanı baktırmazdım
bu arada tabloma ettıgın ıltıfat ıcın tesekkur edıyor tablom. az önce sana bunu ıletmemı soledı

Sen yine az kaptırmışsın. Benim 40 liram gitti

sen bana vereydin 15 lira ben sana neler sölerdim neler yumurtandan girer tüplerinden çıkardım
bi falcımı açsam ne bekarlara yakında evlanceksin evlilere iç huzursuzluk var yumurtan tek çatlamıyor tüplerin kapalı yada şu ayda gebesin derdim köşeyi dönerdimmm

Günaydın Kızlarrrrrrrrr nsılsınızzz haftasonu gelemedim hiççç
varmı güzel haberler?

bana gelince ay çok kafam bozuk ya ben yumurtalmıyom bu ay heralde
ateş yine saçmaladı
çizgiyi çekti ama
ben ne dedim ilişki olmayan tek güne çekecek bak görün dedim
aynen de öyle oldu şu hale bakınnnnn,
hata veriyo resim olarak yükleyemedim ama
10 ila 14 gün arası full ilişki var 15. gün yok bide 16. gün var,
anlıcanız mübarek kandil gecesi yımıtrladın diyo bana ama halvet yok

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
My Ovulation Chart |

öhöm öhöööm
ff bana 5 günlük vip üyelik verdi yav:)
ne güzel de saymış dpomu 11-12-13 die.
ona göre yarın son günüm.
ama unutmus galıba bnm dpo 16 gün sürer.

yokh
canım merhaba. bak bende de aynı durum var biliorsun. onca gün çalışmışız da cızgı calısmadıgım tek güne cekıldı. ama şimdi bendeki vip uyelıkte aşagıda intercouse timing kısmında bnm ılıskı gunlerım için skora 'high' yazmıs. bu sneın içinde gecerlidir eminim.
yanı sorun yok içini ferah tut emı.
bılıosun ff genelde dogruyu soyler

Son düzenleme:

canım maşalah diyim ateşin çok güzel inş böyle devam eder
bende o seviyeleri görürüm inş ama artcak olsa çoktaaan artmıştı bnm ateşim şmdi
bi sorun var bende son iki aydır.
kullandıgım ilaçlar flnmı acaba dicem ama ne ilaçmış anasını satayım bu kdr etki edermi saçma..
kendimde hiç görmediğim şeyleri görüyom hayır olsun artık. ümidim yok pek..
evet cnm FF ovulasyon gününden önceki 2 gün o gün ve snraki gün olmasını yeterli görüyo
o gün yoksa bile öncekileri beğeniyo ama
dah aönce begendiklerinden de bi .ok çıkmadıgı için ben kendi adıma heveslenmiom :))))

bu arada falcı konusuna gelince ne falcıymış öyle bee yımırtalı çatlamalı açıklama yapmış
böbrekten sallamış ha o da çekti yada zamanında
bnm şmdiye kdr gittigim falcılar ya hamilesn ya degilsn derlerdi hehehe

bnmde var bi tane gitçegim pek methini duydum
bugün yada yarın ona gitçem bende paraya kıycam valla pahalıda brz ama
falım geldi çok fena gitçem banane
ama inş güzel şeyler söyler...

bnm daha önce gittigim bi tane kadın bana
sorunun yok ama brz ugraşcan demişti 2 çocugun olcak bi tane düşüğün olcak demişti.
bundan 3 ay snra kimyasal düşük yaşadım. bebek için de haziran eylül arası dikkat et olabilir dmşti
ben onu kafaya takmştım mesela o zmn daha 7-8 ay vardı bu tarihe yuh demiştim o kdr sürmz inş fln
snra dedim kendimi kasıyomuyum acaba beyin bu tarihe mi şartladı kendini ondan mı olmuyo
bahanenin bini bin para yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii

demem o ki etkiliyo olabilrler bizi bu şekilde beyin gücüyle,
boşver gitsin o falcıları sen kafaya takma sakın !

kızlar çizginin bi gün öncesi ve sonrası doluydu benim bide gün aşırı olmuştu yumurtlama döneminde
ff score a good diyordu bence bi gün öncesi ve sonrası önemli çizgi günü yok diye sıkıntı yapmayın :)
bekliyorum dersteyim vakit geçmiyo çıkışa dahaaa çokkk var offf

Canım haklısın cok etkılıyorlar bızı.garıp bır beyın guclerı var.
bak sen dıınce aklıma geldı bana da 2 cocugun olcak dedı bılıomusun. hadı bakalım dedım 2 cocuk iyidir iyiii
ateşim iyi güzel gidio cicim de son güne kadar iyi giderbnm ates de son gun dusuverır. var yanı öle bi kapasitesi.
o yuzden atesle dıılde, daha cok kasıgımda batmalarla heveslenıorum ben bu ay
illa heveslencek sey buluorum yanı kendıme gördüğün üzere
senın atesıne de takılma yavrum be. sonuc da hiç yukselme yok dıemezsın
yıne bana dedıklerını sana satacagım ve sana dıyorum kı, atesın emın adımlarla yavas yavas yukselıyor, dur acele etme progesteronu strese sokma yavas yavas bebişi yerleştıre yerleştıre artıyor

senın yerınde olsam o falcınla pazarlık yapardım, yav hazıran eylul cok, sunu mayıs ve hazıranla sınırlasak kurtarmaz mı derdım
madem o kdr beyın guclerı var bu mana da da gücünü kullanıvereymiş yaa

cok güzel, bal börek gibi haberler alcaz senden bugun cicim.
inşallah sağlıkla bebişin sana tutunmus olacak ve dr güzel seyler söyleyecek eminim.
senın ki good demıs bana high yazmıs yaf, demekki benımde en az senın kadar sansım var ne dersin?
ama işte senınle kendımı kıyaslamak ıstemıorum cunku o zaman üzülüorum çünküüü sende göğüs agrısı varmış ki cidden btn hamıleler de ilk belırtı bu. ama bende bendeeeee
adet olcaam zaman 1 hafta önce baslardı göğüsler agrımaya, son aylarda hamılelıktenmı acaba dıe göğüs agrısını ona yorardım, ama bu ay reglım yaklastıgı halde memişler gayeeet rahatlar . ne bi şişkinlik ne bi acıma.
peeeh

Son düzenleme:

evet canım şans var bencede inş. güzel haberler alırım inan bebiş hiç aklımdan geçmiyordu bu ay adet olacağım karnım ağrıyo diyordum.ağrın yoksa şişkinlik adet yaklaştığında oldu bi anda şişti benim bekle bakalım az kaldı ben ayaklarımı sürüyorum peşimden sizden gelin diye:))

bide bişşi sormam lazım alttan mı bakarlar yoksa karından görünür mü küçük ya şimdi
eşim bu konuda cins doktor erkek miş nasıl olacak bilmiyorum

tablon ii inşallah böyle kalır benim ki gibi 0.3 lük bi düşüş var sendede hayırlısı arkadaşım son 2 sabır diyip bekleyeceğiz
haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…