- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
saol canım... demekki saat farkından... ben de diyorum benim ateşimdeki oynamadan mı acaba... aynı ben... bi gecede kaç defa uyanıyorum haddi hesabı yok... neyse yarını da atlatırsam hayırlısıyla, çarşamba test yapıcam
tatlım ben de pko var sorun belli yani
metformin kullanmaya başladım bu ay ve şükür ki hemen ilk ay yumurtam çatladı
yaz tatili için yumurta takibi yaptıracağım
en azından sorunun ne olduğunu çözmüşsün canım ve dermanını bulmuşsun... ve şükür ki ilk ay çatlamışsın:) inşallah takibe falan gerek kalmadan bu ay olur bu iş
Allah'a çok şükür canım
inşallah ,duana kocaman bir amin diyorum
benım de bat cuma
bakalım
hepimiz sevinçten tepiniriz inşallah burdaçok teşekkür ederim canım... ben de sana şçten amin diyorum:) inşallah güzel haberler alırız, veririzsenin de bişey kalmamış... sonu iyi olsun...
ama bu ay çoğu kişinin tablosu güzel gidiyo, inşallah bu ay bol bol iyi haberler alıcaz
heeeey kızlaar
hanı demıstım ya sıze adetım yaklasırsa yada lutheal fazında degılsem gun ıcı atesım 36larda olur dıe
bıde bgnku kasık agrımı adete yormustum hanı
az once eve geldım veeeeeeeeeee atesımı olctuuum
37.3
heeeey kızlaar
hanı demıstım ya sıze adetım yaklasırsa yada lutheal fazında degılsem gun ıcı atesım 36larda olur dıe
bıde bgnku kasık agrımı adete yormustum hanı
az once eve geldım veeeeeeeeeee atesımı olctuuum
37.3
hepimiz sevinçten tepiniriz inşallah burda
hemen ben de ölçüyorum
oooo süper buugözün aydın şenaycım maşallah
inşallahh canımmm
kıııııızzz şenay vallah da billah da benım de 37.3
ama bu ateş bi şey ifade etmez bak ben yine söylüyorum çok kaptırma kendini canım
ya o dıılde
yarın benım kader gunum
dpom 16 gün sürerse gecen aydan da goruldugu uzere kırmızılar gelecekse atesım yarın duser
benden azıcık fındık tanesinden küçük pembe akıntı geldi... korkuyorumki bu gece ya da yarın kırmızılar gelecek:2:
yapma beeeee
e hıc agrıdan falan bahsetmemıstın
ben mı gormedım yoksa???
agrısız mı olursun yoksa sen regl?
gayet de ağrılı olurdum... ama hiç ağrısız sızısız geldi işte... tuvalette gördüm ve gözlerim doldu direkt
dur bakalım
eger kırmızılar gelecekse bıkac saate agrılarının baslamasını beklerız.
hemen kırmızı dıe dusunmeyelım onu
baksana hepberaberde de aynı durum var ama gelen gıden yok henuz.
gayet de ağrılı olurdum... ama hiç ağrısız sızısız geldi işte... tuvalette gördüm ve gözlerim doldu direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?