Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben de sesni öperim toprağım

bu ay geçmiş aylara göre epey umutluydum...
bitkisel takviyeler yaptım falan...
artık regl sonrası doktor yolu göründü bana...
böyle vakit kaybetmektense, gidip bi baktırcam, sorun varsa bir an evvel ucundan tutup halletmek için adım atalım...
ama çok üzüldüm çok
sizden güzel haberler alıp tekrar umutlanmayı diliyorum canım

ama canım senin adtin tam gelmediki neden hemen üzüyorsun kendini.çıkmadık candan umut kesilmez dimi.
haa eğer gelirsede napalım başımızın üstünde yeri varrr.yeni ay yeni umut
ama dediğin gibi eğer olursan da doktora git canım bütün tetkikleri yaptır.
eğer sorun varsa çaresine bakılır yoksada kafan rahat bi şekilde oluruna bakarsın.
eğer doktorun 1 sene dolunca gel derse dinleme bilmiyorum kaç aydır deniyorsun ama
1 sene beklemek zaman kaybı bence.ya kişinin sorunu varsa 1 sene çöpe gidiyor.
hakkında hayırlısı olsun inşallah her şey güsel olur.

geldi sayılır baharcım ya... henüz başlamadı ama çamaşırı lekeleyecek şekilde geldi... arkası yarın...
dediğin gibi umutlar yeni aya kaldı... her hüsranla azalıyo umudum,o da ayrı...
6-7aydır deniyoruz canım... 1yıl olmadı ama 1yılı beklemek istemiyorum... korkmaya başladım artık...
verdiğin morel için çok teşekkür ederim canım...
aslında hepinize teşekkür ederim kızlar, şenay, bahar, deya, karanfilce... sağolun

ne yapalım canımm sağlık olsunn
inşallah yeni ay yeni umut bebişini getirir sana.
umutsuz olma sakın bak benimde 2 sene olcak ama hala umudum var çok şükür bir sorunumuz yok ama olmadı işte
demekki kısmet değil henüz.benimde zaman zaman dibe vurduğum oldu ama umut hiç bitmedi.
olay şu aslında adet olunca yeni yumurtamız gelişmeye başlıyor onunla birlikte bizimde umutlarımız yeşeriyor tavan yapıyor.
sonra adet olunca hem yumurtamız gidiyor hem umudumuz ama her ay yumurtamız var ve her ay umudumuzda olmalı.
tam aktaramadım ama anladınız sanırım.
henüz çok erken senin için 8.aydan itibaren şans çok artıyormuş.bunu düşün ileriye dönük umudun bitmesin.

çok saol canım:) iyi ki tesadüfen burayı buldum ve sizleri tanıdım:) moral oldunuz bana:) umutsuzluğa kapıldığımda umut oldunuz... inşallah tez zamanda yüzlerinizi güldürecek o haberi alın ve bebişleriniz gelsin :)

aminnnnnnnnnnn canımmm inşallahh hepimizin yüzü gülecekkkk
evet iyiki birbirimizi tanımışız kkyı bulmuşuz yoksa nerde kimle paylaşırız kimden umut alırızzz.

merhabalar arkdşlar bişe sormak istyrm .
adettn bir haftadr ateşimi ölçyrm bug adet günüm 38 e çıkdı adet olmdm ama idrar testnde bişe çıkmdı sizce umutlanmalımıym ..ateş konsnda pek bilgim yok (

adettn bir haftadr ateşimi ölçyrm bug adet günüm 38 e çıkdı adet olmdm ama idrar testnde bişe çıkmdı sizce umutlanmalımıym ..ateş konsnda pek bilgim yok (

bence bi kaç gün daha bekle ve ölçmeye devam et canım eğer yarın diğer günde yüksek gidip adetin gelmezse ozaman umutlanabilirsin.bazılarının testte erken çıkmayabiliyor.ateşini yönteme uygun ölçüyorsun dimi.umarım gebesindir

ben anlayamadım kı senın durumunu
sen adetten 1 hafta sonra ates olcmeye basladın
yaklasık 20 gundurde olcuosun atesını
ve bgn de adet gunun ama adet olmAdın ve atesın hala yukselıyor oylemı?

ben anlayamadım kı senın durumunu
sen adetten 1 hafta sonra ates olcmeye basladın
yaklasık 20 gundurde olcuosun atesını
ve bgn de adet gunun ama adet olmAdın ve atesın hala yukselıyor oylemı?

adete bir hafta kala başladım cnm ...37 lrdeydi sürekli dğişiyrdu 38 e kadar çıkdı bgun adet olmam gerekyrdu olmadm testtde çıkmdı
doktorum dedi ateşin varmı diye bnde öle başldm sürekli ölçmedim

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...9KikCg&usg=AFQjCNE6h42-aTdRYYO27QQXDhT9_6oZTA

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar
Giden unutur kalan hep yanar
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan
Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor
Böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasam da öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi
Yaram ne kanar ne kabuk bağlar
Giden unutur kalan hep yanar BEBEĞİM

Son düzenleme:
ne zaman giremiyodum hemde ateş ölçtüm tablo çıksın ortaya sonra gireyim dedim sanırım bu ay şükür çatladım neydi o 2 ay belirsiz geçti..
hemde bi sürprizim var size kızlar eşimn sonuçları geldi tam anlamıyla iyileşmesede çok şükür baya fark var morfoloji 8 den 31 e çıkmış maşallahsayımız yüksek zaten 51 hatta düşmesi lazım biraz ama hareket bizm için en öenmlisi hareketsiz sperm 90 dan 70 e düşmüş ,hareketli 6 dan 28 e yükselmişmaşallah valla bilemiyorum bu sonuçlar daha da iyileşir inşAllah .2,5-3 ay içinde ilaç ve kürler le böle oldu dr ne dicek bakalım görüşmedik henüz devam ediyoruz tedaviye .inşAllah sonucunu alırız RAbbim acaba şu %28 hareketli iş görürmüki:)bu ay ;keşke ameliyata gitmeme gerek kalmasa RAbbim büyük ...
buda benm amaliyata ramak kala tablom

My Ovulation Chart

My Ovulation Chart |

peki şimdi ben nasıl heveslenmeyeyim yaa
ben şimdi nasıl umutlanmayayım.
dpo 14 ve ates boyle
gecen ay dpo 14 de ates 36.8den 36.5e düşmüştü
ama şimdi
ama şimdiii
ah bacılaaaar ben şimdi nasıl ederim yarınııııı

vaaay arkadasım
nasıll güzel bir haber bu
cok cok cok sevındım
yuce rabbım ugraslarınızı bosa cıkarmamıs
dılerım cok cok daha guzel olur.
haydeee gözümüz aydın :)
bıde guzelce degerlendırdıysen bu ay guzel olacak demektır

Kizlar masallah tablolariniz super gorunuyo insallah boyle devam eder

Benim artik hic umudum kalmadi doktor bana heray sansiniz %3
Direk tup bebek yaptirin dedi cok moralim bozuk nApicam bilmiyorum ignelerden ve adamlara orami burAmi acmaktan nefret ediyorum
Ayrica saracoglu bi yAzisiinda tup bebekte alinan hormon ilaclari ilerde rahim ,gogus,prostat kanseri yapiyo demis
Napicam bilmiyorum Allah yardimcimiz olsun

desene yakında senden de bbiş haberi gelecek.. hem de doğal doğal
doktor kime bu ay olmaz ya da çocuğunuz olmaz dediyse o ay hamile kalıyor arkadaşlar
fatoşa bu yuymurtadan bişey çıkmaz dedi o ay hamile..
hele ki meriye ne demeli?!??!!
tüp bebek bile yapmamış doktorlar çıka çıka 4-5 tane canlı sperm çıkmış testte. geri göndermişler. hadi yaptığı kürlerle 1000 e çıksın sperm sayısı.. nasıl hamiş kaldı.. umutsuzluk yok yola devam kürlere ilaçlara devam edin.

kızlarrrrrrrrr
naptınız siz böyle ateşli hatunlar... forumu açtım keyfim yerine geldi..
şenay bugün test yapardım sabahleyin yerinde olsam
deryacım bu tablo diğer kişilere göre erkendir ama senin ateşin hiç bu kadar güzel olmamıştı sonu da güzel olsun inşallah. fatoşun da böyle olmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…