o zaman senin 21 olma gibi bi ihtimalin yok ki canım daha önce niye demedin ovu testi yaptım diye
selam kızlar ya bişey sormak istiyorum ben cevap verirseniz sevinirim geçen ay adetim 5gün geçti bu ayda adetime 6 gün kala kahverengi leke geldi ve 6 gün sürdü bugün 6.gün ve fazla yok bugünlerde adet olmam lazımda normalde ama olmadım normal zamanda adetleirm çok düzenliydi hiç gününü şaşırmazdı ama ne oldu anlamadım sizce neden olabilir ve sizce doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim 2 gündür gögüslerimdede ağrı var ama bu ay düzenli ilişki yaşamadık bebek olabiliceğini pek sanmıyorum tabi ki allahım bilir ama geçen sene dış gebeliktede böyle lekem oldu ama adet günümde olmuştu gene öyle olur diye çok kurkuyorum böyle şeyler yaşayanınız yada duyanınız var mı kızlar:44::44::44:
selam kızlar ya bişey sormak istiyorum ben cevap verirseniz sevinirim geçen ay adetim 5gün geçti bu ayda adetime 6 gün kala kahverengi leke geldi ve 6 gün sürdü bugün 6.gün ve fazla yok bugünlerde adet olmam lazımda normalde ama olmadım normal zamanda adetleirm çok düzenliydi hiç gününü şaşırmazdı ama ne oldu anlamadım sizce neden olabilir ve sizce doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim 2 gündür gögüslerimdede ağrı var ama bu ay düzenli ilişki yaşamadık bebek olabiliceğini pek sanmıyorum tabi ki allahım bilir ama geçen sene dış gebeliktede böyle lekem oldu ama adet günümde olmuştu gene öyle olur diye çok kurkuyorum böyle şeyler yaşayanınız yada duyanınız var mı kızlar:44::44::44:
hayooo heyooo
atesıme bakııın
37.1
bu durumdaaa sabah 1 saat erken olctugum atesı unutuyorum arkıdısler
ve acıkca solıım kı bu atese cook sevındım
umutlandım yıne
test negatıf cıksada erken yaptıgımm ıcın cıkmama ıhtımalıne yuksek puan verıorum
yrn kı atesım yuksek cıkarsaaaaa
hıc kacarı yok kan testıne gıderım arkidişşş
dune kadar adet sancısı gıbı agrıyan kasıkalrımda bgn sadece ıgnelı batmalar oldu
özellıkle soldakınde
demkkı soldan yumurtladım ve döllenme orda olduuu
peeh bana da bak hele
hamıleyımde dollenmenın nerde olduguna bıle karar verdım
çok sevindim canım sabah hemen ekle tablonu inş. güzel olur sonuç:)
ah aaah sabah olurmu ki şimdi banaaa paytaaaak
sen nasıl hıssedıosun
nasıl bır duygu hamıle olmak
hayooo heyooo
atesıme bakııın
37.1
bu durumdaaa sabah 1 saat erken olctugum atesı unutuyorum arkıdısler
ve acıkca solıım kı bu atese cook sevındım
umutlandım yıne
test negatıf cıksada erken yaptıgımm ıcın cıkmama ıhtımalıne yuksek puan verıorum
yrn kı atesım yuksek cıkarsaaaaa
hıc kacarı yok kan testıne gıderım arkidişşş
dune kadar adet sancısı gıbı agrıyan kasıkalrımda bgn sadece ıgnelı batmalar oldu
özellıkle soldakınde
demkkı soldan yumurtladım ve döllenme orda olduuu
peeh bana da bak hele
hamıleyımde dollenmenın nerde olduguna bıle karar verdım
canım bılıyorumayyyy canım çok sevindim:) akşamki ateşlerinin sabahki ateşinin habercisi olduğunu söylersin sen hep, bu demek oluyokiiiii yarın da ateşin yük-sekkkbu da bebiş demek ben niye bu kadar heyecanlanıyorum ki acabaaa inan çok seviniyorum senin adına
yav arkadas hep öle dıolarbilmez miyim canım uyanır uyanır durursun
gece geç yat bari deliksiz bi uyku çek
iyiyim şu an hiç fark yok hala kendimi ateş ölçüyormuş gibi hissediyorum:)
hemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnsizce adetimin geçmesini beklemelimiyim yoksa hemen gitmelimiyim doktora:44:
canım bılıyorum
burda her bırımız bırbırımızın adına cok uzuluyor ve cok sevınıyoruz
hkkaten bı tek yurek durumu var
kımsecıklerle paylasamadıkalrımızı paylasıoz burda
guzel bı dostluk olusturduk:)
yav arkadas hep öle dıolar
şaşkınlık var bı degısıklık yok dıe
bende ınanamıorum ıcınde kucukde olsa bı canlı var
nasıl olur da bısı hıssetmezler.
neyse bakalım bız neler yasayacagız
hemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn
yavrum yerleşme kanamasıkahverengi ve pembe lekelenmeler yerleşme kanaması olabiliyo diyo duymuş ve okumuştum... o yerleşme kanamaları adetten 1hafta önceye falan denk geliyomuş... yani bebiş yerleşmiş olabilir ki bu en iyi ihtimal
ama allah korusun kötü bişeyin de habercisi olabilir bu lekelenme... eğer doktora gitme şansın varsa hemen git canım
Selam kızlarrrrrr nasılsınızzzzz?
ben bugün gezmeye gittim haliyle hiç giremedim de topiğe
varmı güzel haberler bakamaım geçmişeee
şenayyy ateşin düşmemiş galiba kuzummmm hadi hayırlısı
ya benim bu durumum ne olacak bu tabloya çok sinir oldum ben
bugünlerde hiç bu ateş seviyesnde kalmazdım resmen takıldı 36,5ten öte gitmiyo dahada düşüyo inadına yaaa
çatlamadıgına inanacağım az kaldı
bu arada hep erken uyanıp ölçüyorum bir haftadır o mu farkediyo acaba
mesela bugünde normal vaktinden 1 saat önce ölçtüm, saatinde ölçünde 36,7 çıkıyo
aama ilkini baz alıyorummm
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ooff offf ne .ok bi tablo bu
sağolun kızlar yazdığınız ve ilgilendiğiniz için en kısa zamanda gideceğim inşallah
yavrum yerleşme kanaması
1 kere olur gecer
6 gun surmez
ben sana dıorum
bızım kaderımız aynı dıe
bende bgn her zmnkıne göre 1 saat erken ölçtum düşük çıktı
ama saatınde ölctum 36.7 cıktı
ve ben ıkıncıyı yazdım tabloma
cunku az once geldım gun ıcı atesıme baktım dıger gunlerdekı gıbı 37.1 cıktı
yanı bende aksam atesı dusukse ertesı sabah da dusuktur yuksekse yuksektır.
bu arada guzel bırgun gecırmıssın ne guzel
ısı bıraktında gezmelere tozmalara bile basladın ha
ben hala calısıom yaa
neysekı yenı mudur bulundu yerıme
ıs ogretmek ıcın maksımum haftaya kdr burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?