Arkadaslar merhaba bir sey soracagim; bu ay ilk kez klomen kullandim;5. gun basladm. 11. gun DRa gittim ve 2 yumurta oldugunu birinin daha baskin oldugunu soyledi. Biri 20.7mm, digeri 12.5 mm. simdi 12.5 mmlik olan yumurta catlamicak mi? 2 gun snra igne olacagim sanirm.. Yani benim 1 yumurtam mi gelismis oluyor bu durumda??
slm kızlar tablomu paylaşayım dedim
normal ölçüm saatim 6,30 ama bugün biraz boşaltm sistemik bir sorun yaşadım6,10 da ölçtüm yüksek çıktı yarında böle olur inşallah 20 dk lık bi fark önemli bi ısı farkı yaratmamıştır umarım..
ee hani paylaşmamışsın ki oliii ben mi göremiom yoksaaa
canım şimdi anlamadım ben senin 20mm lik bi yumoşun varken iğne yaptırmanı sölemedimi.
diğerlerinin gelişmesinimi bekledi doktorun.12.5mmlik yumoşta 2güne kadar 17mm gelir ve oda çatlar.
ama tabi çatlayabilirse çatlar canım.doktorun tekrar kontrol edince söyle sana sen şimdi boşuna stres yapma
benimde ikinci serophene kullanışımda 17 14 10mmlik 3 yumoş vardı.
ilk yumoşa göre iğne yaptırdı bana.
wuwwww çok güsel yükselmiş ateşin canımmm maşşallahhhh
Valla ben de anlamadim:) yarin tekrar gitcem belki yarin yapar igneyi.. İgne yapinca 12.5 mmlik yumosum bosa mi gitmis olcako da sonradan kendi kendine catlamaz mi ki..?? Bu sorulari dr'a soramiyom:)
Bu arada cok sagol
ama şeker ilacı biraz bozuyor adamı sabah zor attım tuvalete kendimide sıktımBaya terletti bu durumda beni etkisi olabilirmi acaba BU YÜKSEK ATEŞLE
kız ne sıkıosun kendini içinde patlar diye korkmuyomusun
sen uyanınca hemen ölçmedinmi.tutup saatin gelmesinimi bekledin.
canım bence doktoruna aklındaki herşeyi sormalısın bizim söylediklerimiz belki genelleme olur.
yani için daha rahat eder kafandaki sorular gider.
benim bilgim küçük olanlarda iğneyle gelişemeden çatlıyor.ama döllenme şansı olmuyor.
evet 13. gün olmuş. ortalamanın üstüne 14. gün çıkmış çünkü.ya kızlar tabloma bakarmısınız.
ben gerçekten 13.gün mü çatladım.14.güne
watery yazdığımda 14.güne çekiyor.
diceksiniz niye yazıyon.karıştırıyorsun.
14.günde beyaz gibiydi akıntı.oyüzden.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
o zaman senin 21 olma gibi bi ihtimalin yok ki canım daha önce niye demedin ovu testi yaptım diyecanım benım 21. gun catlama ıhtımalım olamazkıı
cunku bnm tukurukle ovu testım 17. gun pozıtıf vermıstıı
Arkadaslar merhaba bir sey soracagim; bu ay ilk kez klomen kullandim;5. gun basladm. 11. gun DRa gittim ve 2 yumurta oldugunu birinin daha baskin oldugunu soyledi. Biri 20.7mm, digeri 12.5 mm. simdi 12.5 mmlik olan yumurta catlamicak mi? 2 gun snra igne olacagim sanirm.. Yani benim 1 yumurtam mi gelismis oluyor bu durumda??
ama ısın garıbı cok erkenden ben cok asırı yogun watery gorup duruyordum
ne alaka ya daha 9.gun demıstım hatta
sonra da gogsum agrıdı durdu cok sıddetlı
o yuzden catladıgımı dusunuyorum ama emın olamam tabı
oyle ya da boyle amnn bosverdım ben esım bu ay cok duygusaldı kaynanamlar falan bebek bebek dıye tutturdu yıne
ama yıne yok ne yapayım
artık sallamıycam hıcbır seyle de ugrasmıycam boylesı daha rahat canım ya :)
o kadar farktan bişey olmaz canım ya... benim tablomda saatlerim hep esnek oldu... bazen 6da uyandım bazen 7de,bazen 6buçukta... kendiliğinden ne zaman uyandıysam o zaman ölçtüm... çok gecikmemen ve yataktan kalkmadan ölçmen mühim...slm kızlar tablomu paylaşayım dedim
normal ölçüm saatim 6,30 ama bugün biraz boşaltm sistemik bir sorun yaşadım6,10 da ölçtüm yüksek çıktı yarında böle olur inşallah 20 dk lık bi fark önemli bi ısı farkı yaratmamıştır umarım..
ben bütün watery kaldırıyorum 16.güne çekiyor.
ya aslına bakarsanız.açıkça söyleyeyim.
11.günde ilişki oldu.ertesi günü tüm gün beyaz akıntı mı
yoksa şeymiydi ya işte anlayın.12.günde beraber olduk 13.gün gün boyu yine
hatta 14.günde geldi.oyüzden tam kestiremedim.neyse geçen ayı baz alayım.
geçtiğimiz aylarda doktora 11.gün gitmiştim
masallah 2 tane çok güzel yumoş var dedi.çatlamak üzere dedi.
neyse 13.gün diyelim insallah öyle olur çünkü sadece bu ay 11ve 12.günleri değerlendirebildik.
çok komik gelecek belki ama eşim uyuz oldu kaşınıp duruyo.sanada geçerdiye adam benden uzak
durdu.3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızzz everyyy sana hoşgeldin dedimm önceki sayfalarda niden cvp yazmadın
kestane kebap acele cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?