Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bütün watery kaldırıyorum 16.güne çekiyor.
ya aslına bakarsanız.açıkça söyleyeyim.
11.günde ilişki oldu.ertesi günü tüm gün beyaz akıntı mı
yoksa şeymiydi ya işte anlayın.12.günde beraber olduk 13.gün gün boyu yine
hatta 14.günde geldi.oyüzden tam kestiremedim.neyse geçen ayı baz alayım.
geçtiğimiz aylarda doktora 11.gün gitmiştim
masallah 2 tane çok güzel yumoş var dedi.çatlamak üzere dedi.
neyse 13.gün diyelim insallah öyle olur çünkü sadece bu ay 11ve 12.günleri değerlendirebildik.
çok komik gelecek belki ama eşim uyuz oldu kaşınıp duruyo.sanada geçerdiye adam benden uzak
durdu.3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ya arkadaşşlar eşim eve bugün nete girip hemen
çıkıyorum.adam bu siteyi bana yasak etti.siz yorumları yazın ben bir
şekilde okuyacağım.şimdi ekmek lmaya gitti.

kızzz everyyy sana hoşgeldin dedimm önceki sayfalarda niden cvp yazmadın
kestane kebap acele cevap

slm kızlar tablomu paylaşayım dedim
normal ölçüm saatim 6,30 ama bugün biraz boşaltm sistemik bir sorun yaşadım 6,10 da ölçtüm yüksek çıktı yarında böle olur inşallah 20 dk lık bi fark önemli bi ısı farkı yaratmamıştır umarım..

canım şimdi anlamadım ben senin 20mm lik bi yumoşun varken iğne yaptırmanı sölemedimi.
diğerlerinin gelişmesinimi bekledi doktorun.12.5mmlik yumoşta 2güne kadar 17mm gelir ve oda çatlar.
ama tabi çatlayabilirse çatlar canım.doktorun tekrar kontrol edince söyle sana sen şimdi boşuna stres yapma
benimde ikinci serophene kullanışımda 17 14 10mmlik 3 yumoş vardı.
ilk yumoşa göre iğne yaptırdı bana.

ee hani paylaşmamışsın ki oliii ben mi göremiom yoksaaa

Cucucan doktora gittiğin gün senin iğnen yapılmalıydı yada doktorun kendinden çatlama ihtimali ile diğer muaynende bakıp ona göre yaptırmak istemişte olabilir ama senin iki yumuş arasında boyut farkı çok zaten 21 mm lik yumurta kendinden çatlar eğer pko gibi yumurtlama sorunun yoksa ..

Valla ben de anlamadim:) yarin tekrar gitcem belki yarin yapar igneyi.. İgne yapinca 12.5 mmlik yumosum bosa mi gitmis olcak o da sonradan kendi kendine catlamaz mi ki..?? Bu sorulari dr'a soramiyom:)
Bu arada cok sagol

Valla ben de anlamadim:) yarin tekrar gitcem belki yarin yapar igneyi.. İgne yapinca 12.5 mmlik yumosum bosa mi gitmis olcak o da sonradan kendi kendine catlamaz mi ki..?? Bu sorulari dr'a soramiyom:)
Bu arada cok sagol

canım bence doktoruna aklındaki herşeyi sormalısın bizim söylediklerimiz belki genelleme olur.
yani için daha rahat eder kafandaki sorular gider.
benim bilgim küçük olanlarda iğneyle gelişemeden çatlıyor.ama döllenme şansı olmuyor.

ama şeker ilacı biraz bozuyor adamı sabah zor attım tuvalete kendimide sıktım Baya terletti bu durumda beni etkisi olabilirmi acaba BU YÜKSEK ATEŞLE

kız ne sıkıosun kendini içinde patlar diye korkmuyomusun
sen uyanınca hemen ölçmedinmi.tutup saatin gelmesinimi bekledin.

kız ne sıkıosun kendini içinde patlar diye korkmuyomusun
sen uyanınca hemen ölçmedinmi.tutup saatin gelmesinimi bekledin.

yok anacım ölçene kadar sıktım 30 dk nasıl tutayım müsül almış gibi ..oda maşallah yüksek çıkacakya tek tek yükselirken sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
yani 20 dk önce ölçtüm sadece..

bahara katılıyorum orda sıkıntısı olan bnm zaten birde doktordan çekinerek aklımdaki soruları sormayacaksam ne gideyim o doktora ..kimisi azarlıyormuş ay bana bi denk gelsede saçını başını bi yolsam ya

evet 13. gün olmuş. ortalamanın üstüne 14. gün çıkmış çünkü.
canım benım 21. gun catlama ıhtımalım olamazkıı
cunku bnm tukurukle ovu testım 17. gun pozıtıf vermıstıı
o zaman senin 21 olma gibi bi ihtimalin yok ki canım daha önce niye demedin ovu testi yaptım diye

benim çatlatma iğnesi kullanmıyordu bi kaç gün sonra da diğeri çatlıyordu aradaki farka göre bu süre artıyor tabi

olimbera canım o kadarcık dakkadan bişey olmaz. siz benim ölçümlerimi görseniz şaşarsınız artık. bazen sabahın 5 inde bazen 3 de bir tek 6 da ölçerse çok dikkate almam. ama gece 10 kere uyuyup uyanayım hep aynı çkar. değilse Ramazan ayında geçen sen ölçümlerim var çok da sağlıklı sonuç almıştım yumurtam geç çatlamıştı o kadar geç adet olmuştum.. en az 3 saatlik uyku yeterli

erken yumurtlamışsın sanırım canım... umarım erken demeyip ilişki olmuştur o arada
takmamak en iyisi, ozaman şans artıyo ama takmamak elde değilki

o kadar farktan bişey olmaz canım ya... benim tablomda saatlerim hep esnek oldu... bazen 6da uyandım bazen 7de,bazen 6buçukta... kendiliğinden ne zaman uyandıysam o zaman ölçtüm... çok gecikmemen ve yataktan kalkmadan ölçmen mühim...

bence sen 11.gün yumurtlamışsın canım, bu durumda dpo14... 2gün daha bekle ve test yap derim ben

canım ateşin ne güzel artmış öyle,süper bu umarım böyle devam eder... benim ateşim hiç yükselmedi bu kadar

kızzz everyyy sana hoşgeldin dedimm önceki sayfalarda niden cvp yazmadın
kestane kebap acele cevap

tesekkur ederım canım
hosbulduk
gozumden kacmıs kusura bakma

saolun kızlar
ozledım hepınızı
aılemın yanındayım fırsat buldukca bakıyorum

erken dıye ılıskı olmama degıl de esımle 4 gun ayrıydık o zaman denk gelmıs catlama
ahh su tatıl gunlerıne gelseydı de tatıl bebısımız gelse ne ıyı olurdu
kaynanama hıc fırsat vermedım bebek muhabbetınde kocam 3 tane 4 tane bebk yapıcaz falan dıye anlatıyordu ben de -dur kocacım daha bırını yapamadık- dedımkaynanam olur olu gencsınız dedı.ama benım rahat tavırlarım cok ıyı oldu onların bır sey demesıne grek kalmadı

hayooo heyooo
atesıme bakııın
37.1

bu durumdaaa sabah 1 saat erken olctugum atesı unutuyorum arkıdısler
ve acıkca solıım kı bu atese cook sevındım
umutlandım yıne
test negatıf cıksada erken yaptıgımm ıcın cıkmama ıhtımalıne yuksek puan verıorum
yrn kı atesım yuksek cıkarsaaaaa
hıc kacarı yok kan testıne gıderım arkidişşş
dune kadar adet sancısı gıbı agrıyan kasıkalrımda bgn sadece ıgnelı batmalar oldu
özellıkle soldakınde
demkkı soldan yumurtladım ve döllenme orda olduuu
peeh bana da bak hele
hamıleyımde dollenmenın nerde olduguna bıle karar verdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…