hmmmyok kız ne hamilesi benim durumum karışık.. bende pko var düzenli yumurtlamıyorum.. geçen ay ilaçla yumurtlayıp çatlatma iğnesi olmuştum.. bu iğne kanda beta hcg yi yükseltiyor.. bu 5.94 onun etkisiydi yanii.. kandan önce idrar testi yaptığım için silik olduğunu görmüş oldum.. çatlatma iğnesi olunca direkt kan testi vermek mantıklıymış.. silik çıkıyo çünkü illaki ..
ciciim ben 21. gun ıhtımalını evet dusundum hatta konustuk burda acaba mı dedık hepımızevet en guyzeli bugun gelmezse kan testine git sen canim
dusunmene gerek kalmaz
ben bile ailemin yanina geldim ertesi gun hemen kana gidicem dedim dusundugum tarihten once ogreneyim de kocama supriz olsun dıye ama adet beklemezsen benş karsiladi.
Merhabalar, bu konuyla ilgili olunca online olan vardır diye soryorum :) 30 unda adet oluyorum ve adetimin ilk gününden saymaya başlayarsak 28. gün korunmasız bir ilişkim oldu , zaten kasıklarımdaki ağrılar şiddetli bir şekilde başlamıştı heran oldu olcak gibi yani, ama ilişkiden sonra ağrılarım durdu ve hala adet olmadım . sizce durum nedir? şimdiden teşekkürler
derya tablon kötü değil be canım, niye karıştıyosun ki sen kafanı36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablomun akibeti budur
benım kafa iyice karıştı
beklemekten başka çare yok
yarın son gün
ateşin gayet iyi canım, sabit gidiyo işte, düşük falan da değil, ümitsizliğe düşecek bi durum yokben bugün rahat uyuyamadım.ateş neolacak diye ve sanırım ateşmi
zorla çıkarttım.tablom
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bilemiyorum bugün idrar testi alıp yapıcamçıkmazsa yarın
mutlaka kesin.adet gelir.ben 26-28 ki 28i
hiç geçmez adet olurum.
canım sen niye moralini bozdun ki şimdi? 36,6 ateşle regl oldun mu hiç sen?paylaşmaya deger bır tablom olmadıgı ıcın paylaşmadım canım
kırmızılar gelıo büyük ihtimal
My Ovulation Chart |
günaydın kızlarrrbenim tablom sapıtık bi halde yaa yinemi yumurta olmucak acaba :44: off yumurta peşinde koşmaktan bıktımmm
37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama tablon daha yeni sakin ol canım, bugün bi düşüş var, yumurtlaman bugün bile olabilir
inşallah gelmez canım kırmızılarsabah idrarıyla yapsaydınya test bu sabah:44:
kızlar ikinizin de tablosu çok güzel maaşallahinşallah bebişler vardırr
merhaba canım daha 9.gun nedne yumurta olmayacak dıye dusnuyorsun dur bakalım sımdı ates ıner cıkar erkendır catlama ıcın
sonunda dayanamadım test yaptım.negatif.
merak etmeyin merak etmeyin gayet iyiyim
of neydi öyle acaba diyip.kafayı yiyecektim.
artık rahat rahat uyurum.kendimi çok iyi hissediyorum.
yarın 28.günüm yarın mutlaka adet olurum.demekki ben
14.gün çatladım.3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet kızlar ben engeç cumartesiye adet oluurm
çünkü akıntım iyice koyulaştı maalesef
yarın düşer artık ateşim
yok canımbebiş falan ben adet olacağım yarın sabah da düşer ateşimgünaydın kızlarrrbenim tablom sapıtık bi halde yaa yinemi yumurta olmucak acaba :44: off yumurta peşinde koşmaktan bıktımmm
inşallah gelmez canım kırmızılarsabah idrarıyla yapsaydınya test bu sabah:44:
kızlar ikinizin de tablosu çok güzel maaşallahinşallah bebişler vardırr
sıkma canını boşver
ben de adet olacağım kesin akıntı gelmeye başladı koyu koyu
napalım bu ay da olmadı
edcek tabicanım ya.olsun ne yapalım yeni ay yeni umut diyelim.
benim testde negatif valla kendimi iyi hissediyorum.
rabbim mutlaka bizede nasip edecek.
edcek tabi
bak en azından senin bir evladın var hamile kalabilyorsun
biz birincxiyi yapamadık daha
kızlar bugün çok işim vardı okulda hiç bakamadım. lütfen biri bana özet geçsin. kimin tablosu ne alemde özellikle hepberaber ve shanay.
haa bu arada bu da tablom. ben size demiştim dimi ben ogün çok hastalandım ateşim çok etkilenmiştir diye. dün gece çok sağlıklıydım maşallah turp gibiydim ateşim de böyle çıktı
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bizlerinde olucak inşallah zamanı gelince.. sonra bugünlerimizi hatırlamayız bile
akıntım koyulaştı demişsin. benimde öyle oluyor.. hatta ben yüksek ateşle adet olup adet bitince ateşim düşüyorinsan bide yüksek ateşle olunca acaba üstünemi görüyom diye düşünmekten kendini alamıyor
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
ama adet geliyor çünkü baya kahve bir akıntı geldi
canım sen 18. güne gelmişsin nezaman çatladınki :44::44: bugünmü acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?