Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

keşke bitanemmm
amin

rabbim sanada bir mucize yaşatsın inşallah ve dilediklerin olsun ..amin ecmain...

bazen adet ilerledikçe ateş düşüyor canım
benım oldu öyle

bir şey soracağım
senin dpo gün sayın hep aynı mı oluyor

ben her zaman 15 ya da 16 da oldum çoğunluk 15. ama burda değişenleri gördüm bazılarının çok değişiyor

ayy bi domates yedim ki sormayın
ısıra ısıra tuzlu tuzlu
ayy canım çekmiş

ben her zaman 15 ya da 16 da oldum çoğunluk 15. ama burda değişenleri gördüm bazılarının çok değişiyor

bu arada dpo 15 de adet olmak demek luteal fazın 14 gün sürmesi demek. ff de öyle yazar zaten.
bu kavram adet silküsü için de geçerli..

bu arada dpo 15 de adet olmak demek luteal fazın 14 gün sürmesi demek. ff de öyle yazar zaten.
bu kavram adet silküsü için de geçerli..

tabi 15.gün adet gelmiş oluyor zataen
benım hani geçen aylarda kendiliğinden olmuş yumurtam çatlamıştı
o ayda dpo 13 te adet olmuşum
dpo 11 de de ateş düşmeye başlamış
bu ay farklı olacak demek ki
ben de artık yeni yeni tanıyorum kendimi
malum çok sık yumurta üretemeyince

Vee kırmızılar geliiir.....
Herşey bitti.
Bu ayı da kapadıkkk

kısmet değilmiş canım bu ay senin için hayırlı değilmiş diye düşün inşallah tez zamanda hayırlısıyla gelir bebeğin

ateşin düşmeden mi

nası yaaa 36,6 ateşle adet mi oldun sen???
hay allahım yaa

ben her ay yüksek ateşle oluyorum bu yüzden tahmin etmekte zor oluyor geliceğini adet bitene kadarda inmiyor ne anladım ben bu işten

sürekli öyle olanın öyle devam ediyor ama shanay ın düşüyordu canım o yüzden şaşırdım.

senin de doğuma az kalmış
senin yerleşme kanaması ya da gebeliğini öğrenmeden önce kasık ağrın olmuş muydu
hatırlıyor musun canım?
?
bu arada bebişe isim karar verdiniz mi

sendemi herzaman yumutlamıyorsun canım :26: pko mu var sendede :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…